- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyika1
tag
válasz Sanyesz. #18599 üzenetére
Sasa javaslatára cappa72 blogja alapján bin4ry-el sikerült újra rootolni a G3-at, tényleg 2 perc volt Azt olvastam az smsreg.apk ról itt a fórumon, hogy emelt díjas sms-t küldhet fizetős oldalra
Ezekkel is gond lehet, ami fent volt belőle, legyalultam:
/system/app/PinyinIME.apk
/system/app/PinyinIME.odex
/system/app/SmsReg.apk
/system/app/SmsReg.odex
/system/app/MobileLog.apk
/system/app/ModemLog.apk
/system/app/ModemLog.odex -
Sanyesz.
őstag
válasz Sanyika1 #18604 üzenetére
Ez NEM LeWa-féle ROM. Ez gyári. Amióta megvan a G3 (november eleje) csak gyári ROM-okat használok.
Mindegyikben benne volt/van az SMSreg.apk. Az ICS-ben és most a JB-ben is. Semmiféle visszaélést nem tapasztaltam.
Talán nyilatkoztatok más G3 tulajdonosok nevében is, hogy ilyen másnál sem fordult elő. Biztosan lett volna erre vonatkozó bejegyzés.Ha te ki tudtad törölni a PinyinIME.apk-t, akkor te nem azt a ROM-ot tetted fel, amit írtál. A 20121129-i gyári ROM-ban nincs benne ez a fájl.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyika1
tag
válasz Sanyesz. #18605 üzenetére
Szia!
Biztos, hogy a 15903 hsz-ben lévő ICS romot tettem fel Még kevés idő volt jobban beleásni magam, de eddig minden jó rajta, köszi a munkádat
Konkrétan ezeket töröltem, a többi nem volt benne ebben a romban, de írtam is, hogy ami fent volt belőle, legyalultam/system/app/SmsReg.apk
/system/app/SmsReg.odex
/system/app/MobileLog.apk
/system/app/ModemLog.apkAzért copyztam be a hosszabb listát, mert ezekkel gond lehet (emelt díjas sms, kémprogi stb.) a tapasztalatok szerint bármely más telefonnál.
-
Mercutio_
félisten
Szakik!
Leírná valaki, hogy miben tér el a Lenovo A789 a ZTE V970-től? Annyit látok, hogy utóbbi 1GB ram és IPS kijelző, de pl. a súly és méretbeli eltérés se teljesen tiszta, mert ahány oldal annyi adat
Típushibák valamelyiknél?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Sanyesz.
őstag
válasz Sanyika1 #18608 üzenetére
Újra megerősítem: senkitől nem hallottam és magam sem tapasztaltam, hogy a G3 gyári ROM-okkal baj lenne e tekintetben.
A német fórumon is volt egy ottani kolléga, aki az orosz oldalon olvasottak miatt törölgetett egy-két appot, de többik ott is cáfolták, hogy tapasztaltak volna visszaélést.[ Szerkesztve ]
-
andrasxx
tag
sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék, ha lenne valakinek megoldása rá....: G3-on Yabe féle 4.1.2 van fent és az automatikus fényerőszabályzás nem működik... lehet ezt valahogy működésre bírni? Vagy törődjek bele?Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
ÁrPi2
senior tag
válasz hungobungo #18597 üzenetére
"Ni haó" még holdújév is van tán nemhogy mt6589 szállítás
Szia fordítómester,
Hányas android az a rom? Nekem nem v1277 van hanem G3 de érdekelne LeWa magyarítás vagy a hogyanja.
Van neked már ehhez a Lewához repo-d is? (Egyébként nem frissítgetik azt túl gyorsan?)És ezen felül még a Lewa Recovery (2.0) magyarítása vagy legalábbis angolítása foglalkoztat néha, van Neked arra ötleted? (Habár 1.0 angolt találtam már,de )
-
Drbonci
aktív tag
Vki kisegítene privátban egy thin 1.3-as apk-val
Köszönöm szépen előre is
[ Szerkesztve ]
-
bucs12
csendes tag
Valakinek nem volna HDC GT-N7102-es telefonhoz eredeti ROM-ja!
Én sehol nem találok!
-
Tefra
csendes tag
válasz sasa311 #18596 üzenetére
Tehát ezek szerint ennyire még nincs kiépülve itthon a Media-Tech hálózat. Köszönöm a választ. Ami a mondatod második felének tartalmát illeti... nos én igencsak az "alapfelhasználó" kategóriába sorolom magam. Értem, amit mondasz, de sosem foglalkoztam ilyesmikkel. Nekem egy jól működő, kétmagos, dupla SIM-es, droidos telefon kell, aminek nem üvölt tápért az akksija 12órán belül... Így elég vonzónak tűnt az Imperius 4.3HQ 2200mAh ... Ezen kívül még az Alcatel OT-997D-t néztem, bár az már csak 1800mAh-s ha jól tudom.
Xiaomi MI 9T - ex: Lenovo P70
-
tyuli76
tag
Sziasztok
Itt már vásárolt valaki,megbizhato?
[link] -
janez
aktív tag
"Nekem egy jól működő, kétmagos, dupla SIM-es, droidos telefon kell, aminek nem üvölt tápért az akksija 12órán belül..."
Én a helyedben olyat választanék, amiről minél több pozitív felhasználói véleményt tudnék hallani, olvasni ezen, vagy más fórumokon. A specifikációkból sosem derül ki, hogy mennyire használható valami, de a tapasztalatokból, véleményekből már ki lehet szűrni.
-
sasa311
veterán
Olyat kell venni, aminek jó a "supportja" (természetesen nem gyár felől, hanem felhasználói oldalról).
Jelen állapot szerint ami neked megfelelne az vagy a ZTE, vagy a G3. Csak a G3 gyártását leállítják, így kérdés kapsz-e még...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Tefra
csendes tag
"Én a helyedben olyat választanék, amiről minél több pozitív felhasználói véleményt tudnék hallani, olvasni ezen, vagy más fórumokon."
Pontosan ezért jöttem ide, hogy véleményeket lássak. Bíztam benne, hogy akad itt valaki, aki már élőben találkozott az Imperius 4.3HQ-val, de ezek szerint nem. Az Alcatel OT-997D-nek van saját topic-ja is, ott eddig nem igazán olvastam rosszat. Illetve de, a kamerájáról, de ez nekem nem szempont, arra a célra ott a Canon. Köszönöm! Nézelődöm tovább.
Xiaomi MI 9T - ex: Lenovo P70
-
balazs1011
aktív tag
Sziasztok.
Lenne esetleg valakinek G3-ra való szilikon tokja ,amit nem használ és szívesen megválna tőle?????
Előre is köszönöm.
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Pítőr
aktív tag
Ha így keresel rá (Star/iStar/Ulefone v1277), több sikerrel jársz!
v1277, a789, v970, ezek között válogass, itthon sokaknak van ezek közül, tudnak segíteni, mindegyiknek van topikja itt a ph-n! Talán a support szerint rangsorolva v970->a789->v1277, akku szerint pont fordítva v1277->a789->v970, romok minősége szerint a789->v970->v1277, szóval nem egyszerű a helyzet (nekem ez a tetszési sorrend: a789->v1277-v970)! Aliexpressen mindegyiket olcsón megkapod!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Rich49
tag
Üdvözlet!
Valakinek van véleménye erről?
-
Tefra
csendes tag
Hát ez igen tanulságos volt...
A linkeket elnézegetve az úgynevezett V1277 egy az egyben megegyezik az általam keresett Media-Tech Imperius 4.3 HQ-val... csak annyi különbséggel, hogy nem látok rajta semmiféle márkanevet. Ilyenkor mi van: A Lenovo is szimpatikus, a ZTE talán a legkevésbé.Xiaomi MI 9T - ex: Lenovo P70
-
minatomiray
csendes tag
Sziasztok sajnos jómagam is realizáltam nemrég a Dual SIM Dual Standby hátrányait, azaz ha 3G-n lóg a teló egész nep, a másik (GSM foglalat) SIM-en nem tud senki sem felhívni, azt sem lehet beállítnai hogy megsdzakadjon a 3G ha a másikon jönne a hívás, max megoldás a SMS a szolgáltatótól
Szóval most olyan appot keresek ami tudja a következőket:
- ha aktív a képernyő - azaz netezek ,játszok, stab - folyamatosan 3G-n tartja a telefont
- ha nem aktív a képernyő akkor csak beállíthatóan időnként felkapcsolódik a 3G.re amígy leszinkronizálnak az appok, amjd bontja is a 3G-t, hogy elérhető legyen a másik SIM-en is, ezt periodikusan teszi a háttérben futva.
Hallott már valaki ilyen appról? -
kisbuba
tag
Sziasztok!
Végre megjött a Jiayu G2S telefonom. Igazából csak az lenne a kérdésem, hogy IGO PRIMO fel lett rá rakva és szépen is navigál(sebesség, helymeghatározás tökélletes), csak nem mond semmit sem.
Mi lehet a gond? -
Sanyesz.
őstag
válasz kisbuba #18646 üzenetére
"Ilyen" navi program neveket nem írunk ki ide.
Feltételezem, hogy valami JB ROM lehet rajta. Keress olyan három- vagy ötbetűs navi programot, amelynek a nevében a thin v1.1 vagy 1.3 benne van. Ott már van hang.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz minatomiray #18643 üzenetére
Ez így ebben a formában nem egészen igaz. Ha a 3G-s SIM neten van, akkor bejön a hívás a másikra. Esetleg ellenőrizd, hogy a Beállítások -> További beállítások -> Mobilhálózatok pontban nincs-e bepipálva a "Mobil adatkapcsolat előnyben" checkbox.
sasa311: OK. Ez elkerülte a figyelmemet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest