-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz tibcsi0407 #133302 üzenetére
2 éves az EU garancia, azt is írtam, de köszi. Írják is az oldalon egyébként, 1 éves az kínai. Ilyenkor egyébként nem is lehet itthon érvényesíteni ezt? Mármint az 1 éves kínai garanciát, nem azért van itthon szerviz?
-
tibcsi0407
félisten
Nem az a lényeg. A kupon csak a garancia kiválasztásával együtt érvényes. 1-2 ember már elsütötte, hogy nem választotta ki, azt mondták, hogy még egy ilyen és vége a játéknak. Kínai garancia Kínában van. De egyébként sok dolgot még a 2 év magyar mellett is csak Kínában lehet javítani. Alaplap, vagy komolyabb hibák itt nem javíthatóak.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
junkpod
veterán
Egy hálózati kérdésem lenne, ha már B20less telefont rendeltem
Régen egy iNew V3 telóm volt ami 4G-t nem tudott, ha most lesz egy 4G képes de B20 mentes mobilom, akkor olyan helyen ahol csak B20 van, lesz legalább 3G-s netem annyi mint a régi iNew V3 telón?Box's don't touch!
-
nagyúr
válasz junkpod #133305 üzenetére
Igen, legtöbb telefon már tudja az összes 3G frekvenciát (itt általában a 850 vs. 900MHz volt régen a kérdéses).
Így amennyi 3G eddig volt, az most is jelen lesz (az előbb említett korlátozást figyelembe véve - gyártótól függően).B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Ájvé
veterán
válasz tibcsi0407 #133304 üzenetére
De nem kell kiküldeni kínába legalább. Meg visszafelé vámon sincs gond, mert ügye ki tudja hogy jön EU-ba, neked kell ezt igazolni, szóval visszafelé is megfoghatják és lehet vámot és áfát fizetni.
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb témát a kérdésemnek..
Kellene egy új telefont vennem, mit tudnátok ajánlani? Nem ragaszkodom a dual-SIM-hez,sőt egyáltalán nem bánom ha nincs. Semmi különleges igényem nincs (úgy gondolom ) viszonylag sokat telefonálok, vezetés közben is, tehát a BT folyamatosan be van kapcsolva, ha várnom kell valahol, akkor internet, facebook, youtube szoktam nézegetni. Néha a wazze-t, facebook messengert, vibert is használom. Ilyen felhasználás mellett ki kellene bírnia egy napot egy feltöltéssel. Legyen gyors, ne gondolkodjon fél órát mire megnyitja mondjuk a messengert. Itthon számlára megvásárolható legyen. Olyan készüléket keresek ami két év múlva is hozza az elvártat, éppen ezért a vadi újonnan kijött telefonok tesztjei nem sokat érnek a szememben, mert nekem is csak több hónapi használat után kezdődnek a gondok a telefonnal és nem új korában. kb. 50-et szánnék rá. -
-
junkpod
veterán
válasz ekrisztian #133311 üzenetére
Vagy 4g vagy semmi? És akinek régi teloja van? Ezt nem is értem...
Vikorhu: waze, email megy azon is, nem?[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Pali79
aktív tag
válasz jmuranyi #133317 üzenetére
Ha jól látom ez egy új modell. Erről biztosan tudni, hogy később is jó lesz? Én nem cserélgetem a mobiljaimat. Vagy 20 éve van mobilom, de kb egy kezemen meg tudom számolni hány készülékem volt eddig.
Beszéltem egy ismerősömmel akinek egy Cubot S500-asa van és több mint 5500 órája be van kapcsolva, egyszer sem fagyott le vagy hasonló. Valami ilyesmi kellene nekem is. -
veterán
-
Pali79
aktív tag
válasz KamuMazsola #133320 üzenetére
Ez jó duma az eustock oldalán: "FIGYELEM: magánszemélyeknek nincs lehetőségük nettó áron vásárolni!"
Egy cégnek meg ilyen tételnél tök mindegy, mert az ÁFA-t visszaigénylik. Csak milliós árnál van ennek jelentősége, hogy nem kell kifizetni. -
Wolfskin
őstag
válasz outdoor #133287 üzenetére
úgy emlékszem azon kívül semmi. de az annyira katasztrofális volt, hogy egyszerűen képtelen voltam használni. a fehér háttér kisüti a szemem, az összekuszált menük, a felismerhetetlen ikonok.... visszarakattam rá a kitkatot, de a! semmivel sem lett jobb, b/ egy hét alatt minden tiltás ellenére visszamászott rá a 6-os android (kitette g akkor figyelmeztetést, hogy óhatatlanul is hozzáért az ember. az meg se bezárni, se tiltani nem lehetett. naponta kétszer lett volna kedvem falhoz vágni, olcsóbbnak találtam, ha beteszem a fiókba és akkor vettem egy evolveo Q4-et (amiről már szintén írtam valahol egy félé oldalt, hogy miért szar, de annak a hibáinak 99%-a tervezői ostobaság)
a note 4-en jobb volt a kamera (sokkal) és a knox, meg az utolsó amin volt infra, meg sd kártya hely (az 5-ben nem volt). vettem hozzá Amerikából egy ghostek atomic vízhatlan tokot is pedig.
talán megoldás lehetne megrootolni és note 7-es romot tenni rá, azon van sötét téma. amennyire szertettem és jó telefonnak tartottam a note 3-at annyira gyűlöltem a 4-est. végül is utólag belátom, hogy kicsit túlreagáltan, végül is nem is a készülék dühített föl, hanem a mérhetetlen emberi ostobaság, amit a marketingesek fejlődés címszó alatt letolnak a torkunkon. tudod, amikor se pénzed, se ötleted fejleszteni, de muszáj mást eladni mint addig, akkor kicsit szétbarmolod, és eladod a változást.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
svgyula
addikt
válasz Donki Hóte #133324 üzenetére
Szia! Alaphelyzet kapsz egy céges "kutyadobálót" amit nem kapcsolhatsz ki és fel kell venned ha keresnek!
Ha nem akar valaki két telefonnal rohangálni olyankor vesz egy dual aktiv telefont. Mivel ha a privát számon beszélsz a dual standby telóval a hívónak a céges számon azt mondja be a "hívott szám nem elérhető próbálja meg később". Nos ezt nem mindenhol tolerálja a "főnök" és pont lesz@rja a magyarázatot, hogy téged hívtak a saját számodon és nem hagytad el a munkahelyet egy "pásztorórára" Valószínűleg a második alkalommal útilapu lesz a páciens talpán. Vagy megint előveszi a "csodatelefonja" mellé a "kutyadobálót" isHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nagyúr
válasz junkpod #133316 üzenetére
Térjünk vissza az eredeti kérdésedre, mielőtt agyhalál kerülget:
"Régen egy iNew V3 telóm volt ami 4G-t nem tudott, ha most lesz egy 4G képes de B20 mentes mobilom, akkor olyan helyen ahol csak B20 van, lesz legalább 3G-s netem annyi mint a régi iNew V3 telón?"
A vastagított részre írtam, hogy igen, annyi 3G lesz, mint amennyi a régin volt, mert az független a B20-tól.A többiek pedig arról beszéltek, ami a mi kis falunkban is jelenség: nem volt, és nem is lesz már 3G, de B20-as 4G van.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
veterán
válasz svgyula #133327 üzenetére
Nekem szerencsére több főnököm is van, tehát ha az egyik hív és foglalt vagyok, akkor nyugodtan tudom azt mondani, hogy éppen a másik főnököm hívott, vele beszéltem
Arról nem is beszélve, hogy lehetetlenség olyan elvárást állítani a munkavállaló felé, hogy mindig elérhetőnek kell lennie és híváskor azonnal köteles felvenni a telefont, mert mi van akkor, ha hív a főnök, de éppen nem képtelen vagyok felvenni a telefont.
Na mindegy, mindenki olyan kommunikációs stratégiát követ, amilyet tud
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
beg
veterán
válasz svgyula #133327 üzenetére
Dual standby, mindkét sim át van irányítva a másikra és minndkettőn be van kapcsolva a hívás közbeni jelzés. 1-es simen telefonálok, kettesről átjön a hívás, pittyen és látom ki keres. Ugyanez fordítva. Ha a másik hívás fontos, átteszem tartásba az elsőt vagy lerakom és felveszem a másikat.
Díja van az átirányításnak? Igen. De nem annyi amennyi amennyi egy épkézláb dual active felára. Céges sim-nél meg amúgy sem én fizetem.Én ezért nem látom létjogosultságát a dual active telefonnak.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tibcsi0407
félisten
Meizu M6 Note: KÍNAI híroldal
Összefoglalva: szebb, jobb, takarékosabb.
Qualcomm SD 625, 4000 mAh akku és egy nagyon jó dual camera a bemutató alapján.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
outdoor
aktív tag
Nagyobb phablet érdekelne, legalább 7", legalább full HD felbontásban. Létezik ilyen hazai LTE internettel?
A proper digital assistant could be my best friend
-
ans1980
tag
válasz Pali79 #133321 üzenetére
Nemrég ebay-en 18000 forintért megnyertem liciten egy Cubot s550-et. Nagyjából ugyanaz mint az s500, csak nagyobb. Azt kell hogy mondjam, ennél minőségibb telefont ritkán láttam mosttanában. A neten látható képek nem adják vissza, hogy mennyire szép. Simán százezer forint feletti telefonnak tűnik ha valaki kézbe veszi. Egy hónapja használom kb. semmi problémám nem volt vele eddig. Persze hardveresen elmarad a drágább telóktól, de szerintem ár-érték arányban verhetetlen. Egy átlag felhasználónak, átlagon napi használatra simán elég. Ami hiányzik, az egyedül az értesítési led. Azt mondjuk nemértem miért kell kispórolni.... Kamera ebben a kategóriában szerintem nagyon jó. Ha valaki belebotlik jó áron, simán érdemes megvenni!
-
nyisziati
veterán
-
ans1980
tag
válasz nyisziati #133336 üzenetére
A kijelző szerintem kimondottan szép, nagyon szép élénk színekkel. Pixeleket abszulut nem látni. Persze pixel fetisiszták biztos találnának Nekem mindig az volt a véleményem, hogy jó telefont drágán bárki tud venni. Én próbálok olcsón jót venni Jelen esetben is tetszik, hogy mindneki rácsodálkozik hogy 18000 forintért ilyen telefont lehet venni Minőségibb a fogása, megjelenése mint a legtöbb (akár márkás) telefonnak amivel találkoztam. Telefonáláskor a hangminőség jobb az átlagnál, wifi erős, kamera jó, 3 naponta töltöm, kb 4 óra kijelzőidővel, nem fagy le, netezésnél nem akad. Nekem ennél több nem kell egy telefonban. Bár másnak sem tudom minek kell a 4 giga ram, stb. De valaki majd biztos elmondja...
-
iMaverick
addikt
válasz ans1980 #133337 üzenetére
Nekem mindig az volt a véleményem, hogy jó telefont drágán bárki tud venni. Én próbálok olcsón jót venni
Szintén zenész. Valahogy nem motivál, hogy ott álljon 3-4GB ram (kvázi) kihasználatlanul, meg a 8 mag... Én ennél az Ulefone Tiger-nél kötöttem ki, eddig megelégedéssel használom. (Az egyetlen dolog, ami "zavar", hogy se híre, se hamva egy 7-es frissítésnek. A 4PDA-n olvastam /persze Google Fordítóval/, hogy valamelyik megkérdezte az Ulefone-t, hogy mégis mikor akarják kiadni az update-et? Válasz: majd ha a MediaTek kiadja az ebben lévő SOC-hoz a drivereket... Érdekes, azóta már két, másik gyártótól származó telefont is láttam, ami szinte egy-az-egyben ilyen belsővel volt és már gyárilag 7.1.1-gyel dobták őket piacra. Hmm.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #133340 üzenetére
Az nem jelent semmit. Az SGS 2 -re is van a gyáritól sokkal frissebb verziójú ROM. Csakhogy az alatt ugyanaz a 3.x kernel van, míg pl. egy SGS 8 alatt már 4.4 -es. Nagyon nem mindegy, főleg a driverek szempontjából. Arról nem is szólva, hogy az ARM GPU -k forráskódja zárt. Egy nem gyári CM ROM nem tud úgy hozzáférni pl. a kamerához, mint egy gyári ROM.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
GAbre
veterán
Üdv!
A telefonom leesett,azota 1 csikban nem èrzèkel,vagyis tesztnèl többszöri atsöprèsnèl mègis.
Illetve 1-2 furcsaságot is csinál nèha.
Esetleg valami 5let?Avatar
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Biztos volt már, de mindig egyszerűbb kérdezni, mint keresni, legyen az topic vagy post
Hogyan ellenőrizzük le, hogy QC 3.0 vagy egyáltalán QC töltőt kaptunk vagy nem?
Lenovo Zuk z2 pro-m van.
De ez a gyári szoftverrel nem tesz különbséget a töltések közt.
A custom romot, meg csak ezért nem akarom vissza tenni.Van rá ötletetek?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
nyisziati
veterán
válasz tibcsi0407 #133348 üzenetére
Esés után új rom tepült rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest