- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
viger
tag
Hali! Van olyan task killer vagy manager amit be lehet úgy állítani, hogy kilője a futó alkalmazásokat félóránként( ilyenem van) és akkor is mikor a képernyő aktív lesz? Csak olyan beállítás van, ami a képernyő kikapcsolásakor tisztít. De azt vettem észre, ha elkezdem használni a telefont és a widgettel tisztítok, akkor sokkal gyorsabb a kicsike. Jó lenne ha ez automatikusan is megtörténne. Tudtok ebben segíteni?
Most Advanced Task Killert használok. -
viger
tag
Hali! Nekem LG GW620-as telóm van. Semmi baj nincs a kijelzőjével. Nem kell agyonnyomni!!! Rárakod az ujjad, enyhe kis nyomást kell csak hozzá, de az picsafüst.
Szerintem nagyon jó kis telefon. Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egyszer valamiért megfagyott. Lehet nem szereti a Tesco-s Cherokee ruhaosztályt.CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!
Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest