Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Nordik
üzenetére
Ahogy az előttem szóló mondja két viber alkalmazás között ingyenes neten keresztül. De ugyanúgy tud rendes hívást és sms-t is indítani, az meg a szolgáltatód tarifája. A lényege az lenne hogy legyen fent mindenkinek a viber, meg a net, és akkor egymás közt ingyen.
Azért telefonszámmal, mert az alapján látja kinek van, és ha már lenne a contactjaid közt viberes akkor tudná is. Ez csak egy könnyített regisztráció, ennyivel több mint a pl skype (meg hogy telefonként üzemelnek a hívások. De valójában meg ugyanolyanok mintha a pl a skype hívásai.
Olvasnivalók:
[link] - [link] - [link] - [link] ... stb, stb (by google: viber) -
atillaahun
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
Nem használtam ugyan, de amennyire itt olvastam ingyenes korlátozások nélkül. Bár arról nem tudok, hogy SMS-t ingyen küldene, szerintem inkább szimpla üzenetet kliensen belül.
De ha nagyon kételkedsz vedd ki a SIM-et, és próbáld ki úgy WiFi-n.
Viszont arra figyelj, hogy ha a kliensből normál hívást indítasz, tehát olyat hívsz, akinek nincs meg a program, akkor az normál fizetős hívásnak minősül.
Bocs ha túl hülyebiztosra sikerült a hozzászólás, csak nem derült ki egyértelműen mennyire vágod a témát.
Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest