- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
tóth123
csendes tag
Van ugye az az autorun manager cimű nagyon hasznos program..letöltöttem..hát elképesztő mik futnak az induláskor..térkép meg google play facebook (de lehet hogy magát a facebook appot eleve törlöm és majd böngészőből nyomom az aksi még jobb kimélése érdekében..)stb. azonnal letiltottam őket, mindenkinek ajánlom a programot!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem most már jobb lesz az aksi idő...!!
-
tóth123
csendes tag
egy kérdés, ha kikapcsolom a fiokoknál a szinkronizálást, akkor a facebook app nem fog töbé szinkronizálni és az akst nem meriti? Vagy akkor is néha ránéz maga a face hogy tud e szinkronizálni és igy is úgy is zabál?
-
tóth123
csendes tag
áááá...nagyon sokat teszteltem a zenelejátszókat.
A gyári ugye kuka. A Tesztgyőztes a poweramp.
A több meg átlagos. Winamp, mixzing médiaplayer, player pro, mortal stb., stb. stb. mind arra épülnek, hogy ha teszel rá basszust akkor elkezd a hangerő csökkeni, ezek tehát mind telejtősek. Akkor ott vannak ugye a cm 7.2 és cm 9-es romok, ott van dsp, és tudsz compresszort rakni rá meg eq van benne stb. DE itt meg túl steril a hang, hiába adsz eqval mély közép magasat, meg compresszort, túl süvítő kicsit a hang, nem tiszta, míg egy poweramp-ban ha adod a mélyet rá nem halkul el a zene, mert a limiterét ki tudod kapcsolni, és erősíteni is tudsz gaint rajta, egyszóval a legjobb a poweramp!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest