- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
Aktív témák
-
Ceko
senior tag
Nekem miért írja ezt rögtön indítás után a triangle away:
could not locate hidden partition.Are you not running ICS ? (nem a fordításra vagyok kiváncsi ) Ha rányomok az Ok-ra kilép a progiból.Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet?
Szerk:Most nézem a CWM managernek is van valami bibije azt írja hogy, ez "CWM a CF-root 5.0 vagy újabbal használható.vagy valami más kernelt futtatok"
A build.propba belepiszkáltam a google wallet miatt, talán ez? -
Ceko
senior tag
válasz
Polllen #49903 üzenetére
Köszönöm.
De nem teljesen erre gondoltam.Tehát én nem elérni szeretném a gépemen a zenéket.Hanem ,ha például elindítok vagy váltok egy zenét a laptopon akkor az szólaljon meg a telefonon anélkül, hogy hozzá kéne nyúlni.iOs-re volt erre egy nagyon jó app WiFi2Hifi Ilyesmi lenne?
Olyasmire gondolok mint az airplay iphone-on. -
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan progit amivel a laptopomon lévő zenéket áttudom streamelni pl. wifi hálózaton keresztül a telefonra.Tehát a gépen elindított zene szóljon a telefonon.Köszi.
Aktív témák
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő