Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
istnag
üzenetére
akkor most Neked is egyes? tényleg ilyeneket akarsz játszani?

petymeg utolsó hozzászólásaiból:
(#49089) petymeg: ..."Újraraktam a rendszert, minden működik, de sajnos a fájloknak annyi... "
(#49095) petymeg: ... "Próbáltam egy pár ilyen recovery progit, az a gond, hogy egyik se tölti be a telefon beépített kártyáját."
a recovery progi abban segít, hogy a már törölt adatokat vissza tudd hozni. ez csakis akkor lehetséges, ha még nem írta felül (akár részlegesen) egy másik adat. a Kolléga most ezzel próbálkozott volna, sajnos sikertelenült...
én sehol sem olvastam olyat, hogy ez a "hardveres hiba" továbbra is fenn állna.úgyhogy hallgatlak!
milyen hardveres eredetű hibákat ismersz, mely teljes adatvesztéshez vezet, aztán újra használhatóvá "teszi" a memóriát? -
atillaahun
veterán
Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

milyen hardveres eredetű hibákat ismersz, mely teljes adatvesztéshez vezet, aztán újra használhatóvá "teszi" a memóriát?