Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen
üzenetére
Na tegnap delelott mar 3.8.16-os play van nekem is. Vegre megoldottak a legidegesitobb hibat, hogy jobb oldalon felul a kereses/megosztas/google+/beallitasok ikonok azonnal betoltodnek. Engem iszonyat zavart, nem tudom, hogy mast is idegesitett-e, hogy alapvetoen csak a kereses/beallitasok ikon volt jobb oldalon felul, el a megosztas/google+ menupont par masodperccel kesobb toltodott csak be. Nekem sokszor volt, hogy valamit keresni akartam, es a "kereses" menupontra akartam nyomni, de idokozben betoltodott a "megosztas" es a "google+" menupont is es "kereses" helyett a "google+"-ra nyomtam.
Nem tudom, hogy kovetheto-e
A lenyeg, hogy vegre mar nincs meg ez az idegesito dolog, fixen ott van ez a nehany pont es nem ugralnak az ikonok.Masik kenyelmes modositas, ahogy eszrevettem, hogy felcserelodott az alkalmazasok "megnyitasa" es "deinstallalasa" gomb, igy most a megnyitas van jobb oldalon -> nem kell annyira atnyulni a huvelykujjal a kijelzo masik felere, ha az ember meg akar nyitni valamit a listabol.
Gyorsabb nem lett szerintem.
-
TRob1
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
tybsen
üzenetére
Nálam 3.8.16-os Play van fent. Én sem értem hogyan, amikor eddig mindegyiket késve kaptam meg. Igaz, a kiadás napján letöltöttem és feltelepítettem, majd pár óra múlva töröltem az összes frissítést (alkalmazások / mind / Play / frissítések törlése) és újra ráböktem. Ezután felfrissült.
Aktív témák
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen légkondit a lakásba?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lenyeg, hogy vegre mar nincs meg ez az idegesito dolog, fixen ott van ez a nehany pont es nem ugralnak az ikonok.