Hirdetés
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- iPhone topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Na látod, én meg nem viszek magammal kihajthatós térképet, sose szerettem, és ugye már nincs is ez miatt rá szükség (nem beszélve arról, hogy azon nem tudom hol vagyok épp, itt meg rögtön látom)
Egyértelműen jó lenne a keresés, de nekem pl. így is tetszik (és ha lesz benne, akkor meg még jobban fog tetszeni
) Lényeg a lényeg: Innen már egyértelműen látom hogy elindultak egy offline is használható térkép irányába (nem csak amolyan Labs féle sztem átláthatatlan módon)Sztem van köze hozzá
illetve nem a magyarsághoz ahogy írod, hanem a tipikus mai magyarhoz): örök elégedetlenség, soha semmi nem jó, ráadásul úton-útfélen hangoztatva.
De ezt hagyjuk, ez már nagyon off. 
Aktív témák
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyértelműen jó lenne a keresés, de nekem pl. így is tetszik (és ha lesz benne, akkor meg még jobban fog tetszeni
) Lényeg a lényeg: Innen már egyértelműen látom hogy elindultak egy offline is használható térkép irányába (nem csak amolyan Labs féle sztem átláthatatlan módon)
illetve nem a magyarsághoz ahogy írod, hanem a tipikus mai magyarhoz): örök elégedetlenség, soha semmi nem jó, ráadásul úton-útfélen hangoztatva.
De ezt hagyjuk, ez már nagyon off.