- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
canniball #42758 üzenetére
Én használtam de mivel már egy ideje sokszor cserélek ROM-ot nem találom értelmét. Oda kell figyelni, hogy mit törölsz vele mert nekem régebben leszedett néhány programot is amiket nem "uninstalláltam" viszont tényleg talált olyanokat is amiket elvileg már töröltem. Szerintem azoknak hasznos akik sok progit próbálnak ki vagy régóta használják a gyári rendszert.
-
gatto_
senior tag
válasz
canniball #42758 üzenetére
Fogalmam sincs mennyire lehet hazavágni a rendszert...
Több száz féle készülék, számtalan gyári, és főzött rom, plusz a gyártók egyéni megoldásai, szóval ezt lehetetlen megjósolni. Ezt írja is a fejlesztő a súgóban. Azt tudom, hogy nálam HTC Desire S-en, gyári rommal semmilyen problémát nem okozott, pedig kipróbáltam minden funkcióját számtalanszor. Őszintén szólva nem emlékszem mely funkciók a fizetősek. Tedd fel az ingyenes, és majd írja, hogy mit nem érsz el. A funkciók megjelennek, csak nem aktívak.
(vagy szerezd be alternatív forrásból a pro-t.)
Aktív témák
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest