Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Én használtam de mivel már egy ideje sokszor cserélek ROM-ot nem találom értelmét. Oda kell figyelni, hogy mit törölsz vele mert nekem régebben leszedett néhány programot is amiket nem "uninstalláltam" viszont tényleg talált olyanokat is amiket elvileg már töröltem. Szerintem azoknak hasznos akik sok progit próbálnak ki vagy régóta használják a gyári rendszert.
-
gatto_
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Fogalmam sincs mennyire lehet hazavágni a rendszert...
Több száz féle készülék, számtalan gyári, és főzött rom, plusz a gyártók egyéni megoldásai, szóval ezt lehetetlen megjósolni. Ezt írja is a fejlesztő a súgóban. Azt tudom, hogy nálam HTC Desire S-en, gyári rommal semmilyen problémát nem okozott, pedig kipróbáltam minden funkcióját számtalanszor. Őszintén szólva nem emlékszem mely funkciók a fizetősek. Tedd fel az ingyenes, és majd írja, hogy mit nem érsz el. A funkciók megjelennek, csak nem aktívak.
(vagy szerezd be alternatív forrásból a pro-t.
)
Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Több száz féle készülék, számtalan gyári, és főzött rom, plusz a gyártók egyéni megoldásai, szóval ezt lehetetlen megjósolni. Ezt írja is a fejlesztő a súgóban. Azt tudom, hogy nálam HTC Desire S-en, gyári rommal semmilyen problémát nem okozott, pedig kipróbáltam minden funkcióját számtalanszor. Őszintén szólva nem emlékszem mely funkciók a fizetősek. Tedd fel az ingyenes, és majd írja, hogy mit nem érsz el. A funkciók megjelennek, csak nem aktívak.
)