Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Inkább olvasd amit én írtam, illetve azt az oldalt amit linkeltem, vagy Kakumix által linkelt wiki oldalt, de ne az ő leírása legyen a tudatodban.
Pont nem az a lényeg hogy mi van a ládában, hanem hogy megismerd azt a helyet, környezetet, ... ahová elrejtették. A "láda" amolyan plusz, abban van egy jelszó, és a geocaching oldalon tudod mindig bejelenteni. Én még "új" vagyok ebben, de tetszik, családdal "nyomjuk". 
Aki szeret kirándulni, túrázni, várostnézni... stb., azoknak sztem nagyon jó (aki másvilág, annak meg haszontalan).(trob1)
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Visszatér Velvet – bejelentették a Tales of Berseria Remasteredet
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont nem az a lényeg hogy mi van a ládában, hanem hogy megismerd azt a helyet, környezetet, ... ahová elrejtették. A "láda" amolyan plusz, abban van egy jelszó, és a geocaching oldalon tudod mindig bejelenteni. Én még "új" vagyok ebben, de tetszik, családdal "nyomjuk".