- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #15453 üzenetére
te alapvetoen a telefonon valo filmnezes letjogosultsagat vontad ketsegbe. - Van annak létjogosultsága (már hogyne lenne a mai világban, ahol még a fércbúkot is bálványozzák
), az már más kérdés, hogy aki telefonon néz filmet, az nem szereti a filmeket, max az időt üti így agyon (ráadásul a legtöbb ilyen ember meg otthonra minimum 50collra vágyik, mert elmondása szerint nagyban a tuti - és ismerek nem 1 ilyen embert).
Persze senki ne sértődjön meg, és ne is szabadkozzon, ilyen világban élünk. Én pl. 1 db mozis verziójú filmet nem néztem még meg, képtelen vagyok rá, és telefonon se néznék meg 1et se (max sorozatokat, ahol sokszor elég, ha csak hallgatja az ember
)
-
válasz
Psychonaut #15453 üzenetére
Ha nem rakod össze a képet, akkor persze így jön le, de előző hozzászólásokat nem szoktad olvasni?
Nem akartam droti25-ot megszólítani, mindenki úgy csinálja, ahogy neki kellemesebb. Ezt a szükség megoldást, csak akkor tartom jó megoldásnak, ha többen használnak egy gépet.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest