- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
punky10
addikt
Én is sokáig használtam,hangzásban nagyon OK,de valami miatt néha akadozott.Illetve nem akadt,hanem mintha nem a legelejéröl kezdte volna a számot.Folyamatos lejátszásnál a számok között volt 2-3 mp csend,és lemaradt a kezdö akkord,ami a többi playernél nem jelentkezett.Pedig az EQ-ja ennek volt a legszimpatikusabb,nem volt olyan tulérzékeny,mint a PowerAmp.Ráadásul skinezhetö...Mindegy,már megvettem a PowerAmpot(is...)ugyhogy ez most csak tartalék:a telepitö van csak a kártyán
-
Csigusz 1
aktív tag
Nekem nem jött be annyira a Player Pro...
100 %-on pörgette a procit - ennek ellenére alaphangon is akadozott, ha másik program is futott mellette, akkor meg katasztrófa volt.
Aztán két hét után elkezdett sipákolni, hogy vegyem feleségül, és onnantól kezdve minden szám lejátszása után leállt. Fent volt a DSP pack is hozzá. A hangzásvilágával nem volt bajom, egész kellemes volt. De már letöröltem.
A teló Galaxy ACE.
Most MixZing megy újra, ezzel nincs baj - csak a hangja nem annyira jó.
PowerAMP lenne a tuti, de nincs olyan kártyám, amivel meg tudnám venni - így maradnak az ingyenes megoldások.
Ezeken kívül nem tudok olyanról, amiben lenne eq...
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- The Crew sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest