- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #26410 üzenetére
Köszi az infot, körülnézek.
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #26294 üzenetére
A Widgetek megmaradnak a nem fizetősben is, csak a görgethető tűnik el. De nekem a seriesguide jobban bejött azért használom azt.
-
fatal`
titán
válasz
cintula187 #26288 üzenetére
Nem találkoztam ilyennel, de csak a 15 nap premium időszak alatt használtam, nem fogok fizetni érte mikor ott az ingyenes SeriesGuide, próbáld ki, nekem bevált.
-
fatal`
titán
válasz
Fehércápa #26072 üzenetére
Timerrific, ingyenes.
(#26077) beci: Opera Mini, 3G Watchdog
(#26090) jer1cho: PlayerPro mert a lockscreenje tud hangerőszabályzóval való léptetést, és van a lejátszóban shakinggel számváltás is.
PowerAMP mert szép a felülete, de se shaking se számléptetés. EQ mind a kettőben van, szerintem a hangminőség is egyforma, jó lejátszó mindkettő.
Aztán szokták még ajánlgatni a MixZinget és a MortPlayert, esetleg megnézheted a Winampot (szerintem egy fos, de ez magánvélemény), vagy az NRG Playert is (ez szintén fizetős, elvileg ez is tud hangerőszabályzóval való számléptetést, de bugos).
(#26095) ko9: Na ezt én sem ismerem, meglesem.
-
fatal`
titán
válasz
Psychonaut #25950 üzenetére
Köszi.
Nem értem miért kellett levenni a marketről
-
fatal`
titán
Pár napja valaki belinkelte a magyar fordítás apkját a Go Launcher Exhez. Meg tudná tenni mégegyszer?
Nem találom a hsz-t.
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #25859 üzenetére
Az is bankfüggő, OTPnél pl. lehet vele neten fizetni.
(#25914) jer1cho: Mindenhonnan kikapja, rendszerszinten. Böngészőből sem éred el őket utána, mert hosts fájlt szerkeszt.
(#25915) pethYet: A Swift valóban pontosabb, de én a Smarttal is jól tudok írni. És az legalább kezelii az ékezeteket a qwerty billentyűzeten is rendesen. Ennek ellenére, ha bekerülne ez a funkció a swiftkeybe, akkor váltanék rá. Úgyhogy vannak hibái a swiftkeynek is, persze kevés embert érint, mert kevés telefonon van fizikai qwerty.
-
fatal`
titán
Nem tudom mennyi adatforgalmat generál, de szerintem keveset.
A BW nekem úgy van beállítva, hogy a kijelző bekapcsolásánál frissítsen mindig (igaz én nem használok mobilnetet). Ha ez nem jó, akkor szerintem tedd 1 órára. Persze nem lesz mindig pontos, de ez még megfelelő, ha elkezd esni pl. az eső közben és nem frissít azért azt úgyis észreveszed.
A hőmérséklet meg ritkán esik/emelkedik ennyi idő alatt sokat.
-
fatal`
titán
válasz
kavics325i #25780 üzenetére
Maestroval nem valószínű. Kipróbálod és kiderül.
-
fatal`
titán
Beadandót kellett írnom, mert ma van a határidő, de ma nem érek rá sajna.
Bár amúgy sem alszom hétköznap valami sokat.
Én is elraktam talonba, hátha fejlesztik, mert amúgy baromi jó csak a qwertyn való gépelésnél, nincs ő és ű, valamint a képernyőn kell taperolni hosszú nyomás után, nem úgy, mint a smart keyboardnál, ahol hosszú nyomás után rövid nyomásokkal lehet váltogatni az ékezetet, úgyhogy egyelőre a smart keyboard a jobb nekem.
Nincs ismerősöd, akinek van bankszámlája / kártyája? Nekem sem fogadta el a kártyámat, internetkártyát kellett rendelnem, de az még mindig nem érkezett meg, így haverét használom (utaltam rá pénzt neki).
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #25770 üzenetére
Nekem nincs paypalom, lehet, hogy volt egy ideig aztán megszűntették, vagy mégsem vezették be, nem tudom.
-
fatal`
titán
válasz
Oldman2 #25758 üzenetére
Nálam a PowerAMP trialje fagy időnként indításkor.
Nem tudom mi tud flacot, de nézd meg a MortPlayert ez ingyenes, illetve megpróbálhatod az NRG Playert is.
(#25760) DemonDani: Szerintem ahhoz semmi köze, nekem meg se jelenik a maps az akkuhasználatnál, mert nem használom sosem, pedig a BWben a Geolocation be van kapcsolva. Esetleg ha GPSsel pozícionálod az időjárást, akkor az szívhatja az akkut rendesen. (Állítólag GPSszel pl. a Mini Pro két óra alatt lemerül, nem tudom, még nem próbáltam)
-
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Tényleg van új market, 3.4.4, de nekem tegnap nem frissített csak a liszenszt dobta be. Nem linkelem, mert nem tudom wareznak számít e.
(#25656) zsolt19900: Van.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #25620 üzenetére
Én úgytudom Paypallal lehet fizetni, legalábbis tele van ilyen cikkekkel a net. Vagy itthonról nem működik?
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #25564 üzenetére
Dupla.
-
fatal`
titán
válasz
Something_ #25564 üzenetére
Az én telefonomon is lehet, de gondoltam megnézte már a kikapcs (vagy a home) gomb hosszú nyomását, és nem talált ilyen menüpontot.
-
fatal`
titán
válasz
zsolt19900 #25522 üzenetére
Még elvileg semmi, de januártól az ingyenessel csak havi 5-t lehet majd felismertetni, elvileg. Én inkább megvettem.
-
fatal`
titán
Nyílván szerintem a legjobb és nem a szomszéd józsika szerint, mivel én kommentelek ide. Gondoltam egyértelmű, de akkor tessék:
Nekem a swiftkey jött be a legjobban azok közül, amiket eddig próbáltam, így megfelel?
(#25507) k850: Én beírtam fordítva és kész. FBről a nevet nekem nem húzza be úgyhogy így jó.
(#25514) TRob1: A Root explorer mihez kell annyira? Én total commandert használok, van benne root opció is és ingyenes (mondjuk még RC, de állítólag a végleges is ingyenes lesz).
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #25441 üzenetére
Nincs baj a cuccokkal, csak az hogy 90%-a játék, alig volt app. De hát ajándék lónak...
-
fatal`
titán
Na legalább Soundhound, akkor majd ma megveszem. :-)
-
fatal`
titán
Nem tudom, honnan jönnek nektek durva eltérések, nekem még sosem volt gondom az AccuWeatherrel pedig PC-n is használom, több helyen is. Max rossz várost ír, és a környékről ír másikat geolocationnel, ilyen probléma szokott lenni, de durva eltérések nem.
A Google Weatherje nagyon pontatlan, ezért nem használok Fancy Widgetset.
-
fatal`
titán
válasz
flushman88 #25208 üzenetére
Miért ne lehetne kikapcsolni rajta a mobilnetet.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Úgy látom, hogy ma semmi.
Az Asphalt 6-ra azt írja, hogy nem kompatibilis a telómmal. ko9 te meg tudnád venni?
-
fatal`
titán
Evvel próbálta már valaki megvenni a Shazam Encoret?
-
fatal`
titán
Na ezért volt értelme megvenni 22ftért Beautiful Widgetset, máris frissítés van. Bugfixek és ICS kompatibilis lett (bár még nem érint, de pár hónap múlva fog).
De miért a Paper Camera a 10. már megint, kit érdekel az.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
A Shazam mivel tud többet az ingyenesnél?
Tökmindegy, azt írja nem kompatibilis a telefonommal. Érdekes, mert a sima Shazam igen.
-
fatal`
titán
Ja értem. Inkább szűrjön hosts fájlon keresztül, mert ha net kell egy játéknak (vagy egy appnak, ami méggyakoribb) akkor ez elég gáz.
(#24972) half 333: Nem kompatibilis, ki is írta nekem az nap. Persze warezzal megoldható de az itt tiltott.
(#24975) magyar777: Ha megveszed, akkor elvileg, ha netre kerül a telód és be vagy lépve az accoddal, akkor letölti rá.
-
fatal`
titán
Az Asphalt6 azért ment vissza, mert nem kompatibilis a telóddal (csak Tegran megy elvileg).
Ha negyed órán belül uninstallálsz akkor az refund, úgyhogy azokat vedd meg újra.
Igen az ADW Exnél és a Beautiful Widgetsnél számolt áfát, 27ftba került. Gondolom EU fejlesztőtől nincs VAT, EUn kívülitől van. Aztán lehet, hogy rosszul gondolom.
-
fatal`
titán
válasz
Arween #24894 üzenetére
Azért vont le 223at, mert 1$-t levon hitelesítési díjként, 35 napon belül visszakapod.
Volt net a telón? Lépj be marketre a telóról és töltsd le, elvileg engednie kell.
(#24897) Hurkafej: Angry Birdshöz van program a marketen, ami lementi a beállításait. ROOTolt telón Titanium Backup PRO, root nélkülin nem tudom van e megoldás.
(#24900) Arween: A PC-s market megy, nincs 10 perce, hogy vásároltam.
-
fatal`
titán
válasz
hodostamas #24887 üzenetére
Na igen, csakhogy a telefon kompatibilis, mint, ahogy láthatod a képemen is. Mivel ko9-nek meg nekem egyforma telefonunk van.
-
fatal`
titán
Ezért nem telepítek Chromeot és kellenek az Opera funkciói.
Google bekaphatja egyébként, mert simán működne, ha nem tiltanák állandóan. Maszkolással többnyire mennek a google featureök, de ez még úgy sem.
Tényleg látszik a háttérben nem is figyeltem.
Viszont fogalmam sincs, miért írja neked, hogy nem támogatott.
Egy ideig kint volt nekem is a T-mobile felirat a marketen, most meg eltűnt, pedig ugyanúgy t-mobileos vagyok (a telefon független). Érdekes ez is.
A teló marketje is azt írja, hogy nem kompatibilis / nem listázza?
-
fatal`
titán
válasz
hodostamas #24872 üzenetére
Emiatt vettem meg én is. 22ft, nevetséges összeg.
Jó ez a Flick Golf, 22ft-t megért.
(#24873) ko9: De kompatibilis, valamit elnéztél.
Blue Skies Donation Wallpaper
Kittehface SoftwareTop Developer
This app is compatible with your Sony Ericsson SK17i. -
fatal`
titán
Ez a Flick Golf! ez jó? Megvette valaki?
-
fatal`
titán
Na Beautiful Widgets, Fruit Ninja, Reckless Racing megvéve.
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #24854 üzenetére
Igen, én is erre írtam, hogy lol.
-
fatal`
titán
Na megoldottam a bankkártya problémát. PC-n vagy telón érdemesebb vásárolni, hogy kevesebb legyen a hiba, amiről itt fentebb beszéltetek?
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #24847 üzenetére
De ez hitelkártya, nem bankkártya.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest