- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #42081 üzenetére
2,5 GB tárhely auto szinkronnal Android-ra & PC-re:
Mióta van auto szinkron a dropboxban androidra???
-
Ronyn
senior tag
Amire kitalálták arra tökéletes (bar egyre kevésbé van létjogosultsága),de én még 3.7-es kijelzőn is használom, mert gyorsabb es jobban olvasható mint a gyári böngésző, mivel egy gyengébb procinak a renderelés is időbe kerül, meg a telos internetcsomagok nem túl gyorsak .
Tableten is jo, pláne hogy ott már nincs is egy oszlopos megjelenés,úgyhogy gyakorlatilag ugyanúgy mutatja az oldalakat mint a pc(persze ajax és tsai hívásokat nem kezeli).
Viszont ott a nagyobb kijelző, az erősebb proci, és a nagyobb sávszéllesség miatt nincs igazán értelme, mert a tabletcsomagban meg a csökkentett sávszéllesség is elég a böngészéshez, és az erősebb procinak nincs gondja a rendereléssel.
--------
(#41398) nimfas
"Mi van az olyan emberekkel akik nincsenek fent a facebook-on?... igen még van ilyen ember :-)"
Mondj el gyorsan egy Miatyánkot -
Ronyn
senior tag
-
Ronyn
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #41221 üzenetére
Vissza tudjak követni, hogy a kérés innen, de ezen keresztül érkezett
Valahol volt is ilyesmiről egy cikk...
A legtöbb csomagnál pl. a torrentet is tiltják, es azt is kiszurják valahogy ,ha sokat torrentezel -
Ronyn
senior tag
Látom van szokincsed ,(ez is téged jellemez) de ha azt te humornak nevezed hogy másokkal fafejű tahó módjára viselkedsz, és azért vágjon az ember "jóképet", a "humorodhoz" mert te odabigyesztesz egy smájlit - nos az elég érdekes elgondolás.
Azt nem vonom kétségbe,hogy egyébként segítettél, de attól meg ugyanúgy f@szkalap vagy.
Jelzem hogy tojok a véleményedre, úgyhogy ha erre esetleg válaszolsz, azt már nem méltatom válaszra.... -
Ronyn
senior tag
válasz
spiritex #40680 üzenetére
Asszem le lehet, de eleve nem copyzza a vagólapra, csak ha rákattintasz a statusbaron levő utasításra! NB:"Copy password to clipboard"
Másrészt ha te engeded hogy rámásolja, akkor is 15 mp után törli a vagólapot... úgyhogy nem marad nyoma...
Viszont ha nem engeded hogy rámásolja,akkor hogy használod??
Mert egy 12-16 karakteres "kemény" jelszót, kétlem hogy fejben megjegyeznél -
Ronyn
senior tag
válasz
RootRulez #40589 üzenetére
Én továbbra is a system tunert javasolnám, ugyanezt mutatja(mondjuk nem nyúltam a telohoz de 16h offline, és 18m 300Mhz,1m 600Mhz,10m 1Ghz
Azonkívül visszamenőleg (akár 24-48 óra) mutatja,hogy mi mennyire porgette a procit
Plusz bele lehet importálni a battery adatokat is, es akkor az is szerepel a logban -
Ronyn
senior tag
Bal felső sarokban címtár, ha kattintasz a levelekre,ha gépről nézed
-
Ronyn
senior tag
Azta, most látom a system tunerha beépítették a sysctlt is,már tisztára el lehet benne tévedni (pro)
A memoriat ezzel is meg t'od nézni...
Az hogy melyik a pontos az Isten se tudja, ahhoz legalább háromnak ugyanazt kellene mutatni...
De ez elég komoly cucc,szerintem nemigen téved, de neked (meg úgy általában) úgyis csak viszonyítani kell -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40472 üzenetére
Es ha az ESben katt egy ppt fajlra abszolút nem csinál semmit?
Esetleg alarrtelmezesek törlése ennek-annak...?
Vagy az esben adatok törlése? -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40469 üzenetére
Doc ppt, txt,pdf gondolom xls is csak olyanom nincs, konkretan nekem a választó ablak jön fel, mert több olyan app van ami kezeli, es nincs kivalasztva alapértelmezett... de ott van közte az officesuite is.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40467 üzenetére
Viszont nekem működik a, ES-ből is, szóval....
-
Ronyn
senior tag
válasz
Melack #40458 üzenetére
Kérdi le az eredeti naptart,amit a google is használ a fb-ról,es abban nézd meg hogy mi van....
Lehet a fb a ludas.... mondjuk azzal nemigen lehet mit csinálni...--------
Fb, események, szuletesnapok , exportalas,akkor kiadta egy webcall:// címet, a webcall-t atirod http-re es lekeredHa ott jó, akkor tavolitsd el a régi fb, naptart, es ad hozza újból
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40333 üzenetére
Sőt,ha órák múlva újra szerkeszted a recentből,akkor is újra feltolja a dropbox :-) :-) :-)
----------
Egyébként úgy tünik,ez az OfficeSuite sokkalta jobb, és kényelmesebb mint a DocsToGo.. .. -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40325 üzenetére
Ha új fájlt hozol létre, akkor persze nevet,útvonalat kér, de jelen esetben egy már létező fájlról van szó( speciel a dropboxban), amit ilyenkor letölti a temp mappába, és onnan nyitja meg az Office,illetve oda is menti el automatice, és mivel a dropbox észleli a változó(tat)ást,onnan töltött vissza.... szintén automatice :-) :-) :-) :-)
-
Ronyn
senior tag
válasz
Whááááá, neked milyen van?????
De szerintem te félre vagy nem értesz valamit.. ...
-
Ronyn
senior tag
válasz
Például Docs Togo, Officesuite pro,Quickoffice Pro HD, meg az osszes tobbi szerkesztő alkalmazás
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40308 üzenetére
" A dropbox alkalmazásban kattintok rá,akkor letölti és megnyitja a hozzárendelt alkalmazás (pl. Office) ,szerkesztem, aztán sima mentés, és a dropbox (mire visszalépek) ,már töltött is vissza"
Én pl. így használom a keepass adatbázisát is, és így nem kell külön szinkronizálni
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40293 üzenetére
Én sem PC ről beszélek,hanem smart tab 7 és moto defy ről !!
Ha dropbox ból nyítok meg, akkor vissza is menti!!
A dropbox alkalmazásban kattintok rá,akkor letölti és megnyitja a hozzárendelt alkalmazás (pl. Office) ,szerkesztem, aztán sima mentés, és a dropbox (mire visszalépek) ,már töltött is vissza -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40288 üzenetére
Azt a dropbox. Is tudja,szóval abban nyitódik meg valamivel, akkor mentes után vissza tölti.
-
Ronyn
senior tag
-
Ronyn
senior tag
válasz
gipsztigris #40120 üzenetére
Slick látja a csoportot, a csoport beszélgetést nem tudom
Azt is használom már jó pár éve,gyengébbek kedvéért nem csak androidon -
Ronyn
senior tag
válasz
aleister #40032 üzenetére
1 igen, az a lényege, hogy fut a háttérben, es időnként frissiti magát,feltéve ha kiteszed a fokepernyore
2 Ha telefonra letoltod onnan is tudod telepiteni, ha kompatibilis
3 https://play.google.com/store/search?q=currency+converter&c=apps -
Ronyn
senior tag
válasz
jackbacsi87 #39839 üzenetére
Hat, olyan ország van ahol már régóta kapsz az anyakönyvi mellé egy emailcímet is születéskor
-
Ronyn
senior tag
válasz
jackbacsi87 #39835 üzenetére
Esetleg internet gond? Lassú etc...?
-
Ronyn
senior tag
Egyébként mit is jelent az a "PH!"??
-
Ronyn
senior tag
válasz
fatal` #39790 üzenetére
írtam, puszta irónia....
Mivel a hivatkozott hozzaszolasban szó volt a kevés letoltesrol
Akkor is gondolkozni kell előbb, nem abból kiindulni hogy biztos hazudok, mert akkor meg nem is volt android.
Android előtt is volt élet---------------------------------
Na mindegy, legalább feltoltom a muzeális 6600, már be sem akart kapcsolni
-----------------
Bár azért nem szeretem ha arra celoznak hogy kamuzok, és azt sem mondják hogy bocsi vagy ilyesmi .... -
Ronyn
senior tag
válasz
fatal` #39787 üzenetére
De azt sem mondtam hogy androidon hasznaltam!!!!
Azért mert ez androidos topicban az nem jelenti azt hogy az android előtt nem volt okostelefon(le is írtam az elsoket 6600 és 7650), mint azt néhányan gondolják.
Írtam is hogy nokiarol beszélek, mégis a szavahihetosegemet vonják kétségbe.
Érdekes hozzámállás....
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest