- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Ezzel csinálsz egyet: Make Your Clock Widget
-
TRob1
veterán
válasz
CPT.Pirk #21103 üzenetére
Akkor ajánlok egy - talán erre - jobb topikot: Android OS-t használók szakmai topicja
-
TRob1
veterán
Pl. Contact Widget vagy Photo Contacts Widget
-
TRob1
veterán
válasz
jozsi252 #21074 üzenetére
Ha vmit válozatlanon hagysz, akkor a rendszeredben aktuális állapotot hagyja. Pl: Alapállapotban rezeg is a telefonod, meg szól is ha hívnak. Erre te csinálsz egy eseményt, mondjuk beállítod hogy néma, semmi mást, akkor attól még rezegni fog, mivel azt változatlanul hagytad. De beállíthatod úgy is, hogy ilyenkor pl. csak a csengésre rezegjen másra ne, vagy csak az üzenetekre... Mindent tudsz külön külön állítani, ha ráböksz.
De a lényeg, hogy a változatlan mindig az eredeti állapotra vonatkozik. -
TRob1
veterán
válasz
jozsi252 #21068 üzenetére
Van egy kisméretű, Timeriffic nevű app, ha gondolod, nézd meg ezt is. Ötöde a Juice méretéhez képest, és ilyemikre pont jó (persze gondolom vmivel kevesebbet is tud). Én pl. repülőmódba tetetem vele minden éjjel a telefont, reggel meg ki.
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #20996 üzenetére
Ezt sajna passzolom. (Sosem voltam olyan elvetemült, hogy flac-ot játsszak le telefonon.
)
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #20987 üzenetére
MortPlayer-t nézted már?
-
TRob1
veterán
Akinek gondja volt a GoLauncherrel fekvő módban:
GO Launcher v2.61 Beta
Notice! Here is the beta version of GO Launcher 2.61. We will release it to Market next week.
1. (New) New user interface and function for theme preview
2. (New) Add preview to GO Launcher shortcut
3. (New) Cylinder and sphere transition for home screen
4. (Improve) Disable elastic scroll in app drawer vertical mode
5. (Improve) Return to app drawer after exiting an app opened in drawer
6. (Fix) Dock error in horizontal modeszerk: És esetleg nem tud várni jövő hétig a Market verzióra, vagy csak egyszerűen kipróbálná: [link]
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #20924 üzenetére
Dehogy lesz nagy vita (legalábbis részemről). Olvastam a hsz-t, és direkt nem is válaszoltam. És pont ezért kérdeztem meg finoman azt is, hogy munkához kell-e az a 3 óra... régebben már én is kifejtettem a véleményem a szerintem "eyecandy" baromságokról (mindenféle fél képernyős órák, meg csillivilli időjárás...), többször nem fogom. Ezt se terveztem hosszabbra, csak a saját szavaival szerettem volna tudatosítani, hogy nem feltétlen van úgy mindenki szemében, ahogy ő gondolja.
-
TRob1
veterán
Hogyhogy hogy jön ide? Itt appokról van szó, jelen esetben egy full feleslegesről, ha csak mutatóban használod, főleg a Te meglátásod alapján. Lásd Launcher. És nem ismerted fel az idézetet?
Tőled van.
(Csak rá akartam mutatni, hogy ami neked "felesleges eyecandy és a(z újabb) hely és RAM zabálás" az másnak bejöhet, és itt az ellenpélda is a fordítottjára.)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
És a telefonon való torrentezésről már ne is beszáljünk...
szerk: De csak neked elárulom, hogy én csak az első viden látott módszert használom, vagyis home-on sima jobbra-balra lapozás, az appdrawerben meg a függőleges görgetés, és kész. Gondolom te nem használsz semilyen Launchert, igaz? A áttered is csak sima fehér vagy fekete, és appokat se igen használsz, hiszen a mániád a Ram és helyfoglalás...
-
TRob1
veterán
válasz
Malacy #20803 üzenetére
Nem, alapból tartalmazza a Launcher.
(#20805) Necc: Max annyi értelme, mint bármilyen hátteret tenni a telefonodra (vagy a PC-dre), bármilyen okostelefont venni a legolcsóbbon kívül, bármilyen más színű autót venni a fehéren kívül, 42colos led tv-t venni a 32-es lcd helyett, 1080p-ben nézni filmet 720p helyett... stb.
-
TRob1
veterán
Viszont megnéznék egy hasonló videt a te telefonodról. Hadd lássam már, mi számít "jónak", mi nélkül élek/telefonálok/sms-ezek/navigálok/....
szerk: a camom 1080p-s, csak féltem, hogy azt már végképp nem bírná a géped.
Azt meg főleg nem néztem ki belőled, hogy váltogatni is tudsz a jú-n a felbontások között. -
TRob1
veterán
Ez a vid csak azért készült, mert vkinek nagyon akadt a Launcher a Pengén, és lássa, hogy lehet benne tekerni rendesen.
És sztem az is látszik itt, hogy azért nem kell 1GHz vagy fölötte egy Launcherhez...Egy gyári megoldás sehol sincs ehhez képest (pengén legalábbis biztosan). Sztem a PC-den van a lagg, akadoznak a jutyúb videk.
-
TRob1
veterán
NEWS!!!
GoLauncherEx 2.60 a Marketen, és letölthető a HIVATALOS MAGYARÍTÁS is hozzá!!!
(Köszönjök GoDev, és persze nagy köszönet stefi-nek, hisz főleg neki köszönhető)
(#20682) zso79 : Ok, csak viccelődtem, kivéve azt, hogy tényleg érdemes lenne írni nekik.
-
TRob1
veterán
Jaa, hogy úgy akarod. És mé' akarsz e-t írni, ha é van a nevében?
Ha meg e-t akarsz írni, akkor mé'nem írod úgy a nevét is a kontaktnak?De az a lényeg, hogy nem lehet ilyet, kell másik kontaktkezelőt keresni, vagy írni a fejlesztőknek ilyen nemű igényre (sztem érdemes lenne tényleg, mert már valósítottak meg jópár felhasználói kérést)
-
-
TRob1
veterán
Itt van maga a locker, és azon belül le tudod tölteni a témákat (a szénás asszem az alap): GOLauncherEXLocker.apk Minimum GoLauncherEx 2.58 kell neki! (Figyelem! Még csak beta "verzsön"! Mindenkinek csak saját felelősségre!
)
(#20502) vétó: Mi nem jön be rajtuk? Teszik a dolguk, oszt annyi.
Nemtom milyen a mézescombos () megoldás, de nekem csak az a lényeg, hogy kioldjam a telt, vagy elérjem a fontosabb dolgokat rögtön.
-
TRob1
veterán
Nemtom hogy tudsz-e vhol találni, mert egyelőre beta. Gondolom jövő héten már fenn lesz marketen.
Így nem annyira látszódnak, de:
-az elsőn, ha megfogsz egy ikont, jobbra húzod az egész képet, és értelemszerűen az indul rögtön, amelyik ikont megfogtad.
-a másodikon a középsőt felfelé mozgatva unlock, az ikonokat meg a lockra húzva aktiválódik az ikonnak megfelelő
-a harmadiknál lefelé kell húzni annál az ikonnál fogva, amit használni akarsz épp
-negyedik: na itt nem látszik sajna, de ha elkezded egy picit is húzni a lock ikont, egy kör jelenik meg körülötte, és 4 irányba tudod mozgatni: lefelé unlock, a többi meg a szokásos (üzenet v telefon), illetve itt még van a fényképező.
kb. ennyi. -
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #20484 üzenetére
Na én is újra ráálltam az angol verzióra (eddig a 2.53-as magyar volt fenn). Jó ez a Locker hozzá. (Azért remélem hamarosan lesz hivatalosan is magyar nyelv hozzá, mert már úgy megszoktam.)
(#20490) Dyrtyho: Gondoltam.
Csak poénkodtam kicsit. Ha lejjebb/feljebb olvasol még 2-t, látod hogy nem is én írtam eredetileg, csak copyztam (kis módosítással)
-
TRob1
veterán
Úgy mint a GoLauncherrel?
GOLauncherEX Locker (Ha jól értelmezem
)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #20264 üzenetére
Jah, és Ha-val már hogyne kezdenénk mondatot.
és:
"Az, hogy az és kötőszó elé kell-e vessző vagy nem, a mondat szerkezetétől függ.
1. Ha az és azonos szerepű mondatrészek között van (közkeletű kifejezéssel élve felsorolásban), akkor az és elé nem kell vessző (A magyar helyesírás szabályai 11. kiadás 247. pont). Pl:: Hozd magaddal a kirándulásra a sátrat és az elemlámpát!
2. Ha az és kötősző tagmondatok határán áll, akkor kitesszük a vesszőt az és elé (243. pont). Pl.: Hozd magaddal az elemlámpát, és ne felejtsd otthon a sátrat sem!"Márcsak az itteni 2 pont is ha-val kezdődik.
-
TRob1
veterán
válasz
Luissimo #20264 üzenetére
És a teszik helyett is tetszik kellene az utolsó mondatban.
Nálad meg a hiányzik végén van eggyel több k.
Illetve ha az és elé nem teszünk vesszőt (2. pontod), akkor a 4. pontod utolsó mondatával mi is van?
Ugyanis nincs olyan hogy nem kell, mert van hogy kell, van hogy nem.
És sztem ott pont kellenek.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #20214 üzenetére
Nah, ahhoz is kell egy bátorság (hacsak nem fals a gmail címed, és semmire nem használod
)
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #20101 üzenetére
Nem lehet hogy ott is a böngésződ kavar be, mint a pc-n is szokott az opera? Gondolom nem a gyári böngészőt próbálod... ha nem, akkor próba azzal.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #20095 üzenetére
Nincs fenn (gondolom már)
(#20096) cintula187: Miaz hogy rar-t? jar-t? (getjar rövidítve)
Mikor fennvolt már a getjar app a telón, akkor ha letöltök getjarról, megkérdezi hogy a böngészővel vagy a getjarral szedem-é. Nem nyomtál ott véletlen egy pipát hogy mindig a kiválasztottal szedje, és a böngésződ választottad? -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #20088 üzenetére
Köszi, bírom ezt az appot, most legalább a getjar-t is feltettem, és így fullos lesz a Paper Cam-em.
(#20093) cintula187:
Én úgy csináltam, hogy telefon böngészőjében mentem az m.getjar.com-ra, ott a Paper Cam-ot megkerestem, és download. Ott szólt, hogy előbb töltsem a getjar appot, mondom ok. Ha ez megvolt, ugyanezt eljátszottam, és már szedte is. -
TRob1
veterán
Valaki próbálta már a Go family Note widgetjét?
GO Note Widget
-
TRob1
veterán
És szerintetek megéri egy ilyen miatt visszarakni egy régebbi gmail appot, mikor amúgy is kijelzi az infosávon ha mél jött?
Szvsz nem véletlenül vannak a frissítések (meg akár az említett óriási "problémának" is lehet oka). Feladni a kedvezőbb akksihasználatot, meg a biztonságot.... stbTi tudjátok.
-
TRob1
veterán
Én erre a Timeriffic nevű appot használom. (Ha másra nem használod az Automatelt, akkor ez ötöde méretű. Lehet vele mindent időzíteni.)
-
TRob1
veterán
Akkor ott vmi nagyon eszi az akksit.
Ma reggel levettem töltőről (ZTE Blade), délelőtt 15 perc zenehallgatás, perpill 91%-on az akksi. Vagyis 10 óra alatt evett 9%-ot, és nem volt repülő módban (és persze kikapcsolva se). Mondjuk ma nem beszéltem rajta, de wifi folyamat be volt kapcsolva, és ment 1-2 szinkronizálás a háttérben, és Marketra is ránéztem kétszer. -
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #19567 üzenetére
bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet. - Na és ez az, amibe elég gyakran bele lehet kötni (csak egy jó ügyvéd kell
)
Egyébként meg nekem volt egy kissebb sztori anno, mikor még ex-főnököm ki akart rúgni, ha nem szolgáltatok be a cégnek egy bizonyos terméket, amit Én nyertem (a cég olyan termékekkel foglalkozik)
Én meg vettem "felfelé" ezt a kis csevejt (persze nem tudott róla), aztán ügyvéddel beszélés, és azt mondta, hogy még én járnék pórul ha a beszélgetést bíróságra vinném.
(Végülis nem lett belőle semmi, se kirúgás, se termék beszolgáltatás
)
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #19565 üzenetére
Nyugodtan lehet rögzíteni, ha közölted előre a másik féllel, hogy rögzíteni fogod.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #19440 üzenetére
Shazam és a Soundhound a 2 legjobb.
-
TRob1
veterán
válasz
VINIKOR #19394 üzenetére
A Barcode Scanner-nek tök mind1 hogy tartod a telefont, akár fejtetőn is.
-
TRob1
veterán
SIM-re sztem felesleges (Elvesznek az egyéb adatok - ha vannak -, és a hosszabb nevek vége is kuka). Ha androidos telefon lesz az új is, akkor legegyszerűbb gmail fiókkal szinkronizálni, majd az újjal szintén, és meg is van minden.
Vagy lementeni sd-re a kontaktokat vcf-be, és kész, onnan meg majd vissza az új telefonba (gondolom már minden "mai" telefon megeszi a vcf-et). -
TRob1
veterán
Tudom, követem majdnem napi szinten a híreket, csak a "mádzsár verzsön" kissé le van általában maradva, én meg rászoktam arra.
(Már párszor gondoltam hogy visszaszokok az "inglisre", de oszt mindig maradtam a jó anyanyelvemnél.
) Bízom benne, hogy minél előbb lesz hiavtalos ungarise támogatás, és akkor mindig friss tudok maradni.
-
TRob1
veterán
válasz
bb.bocs #18919 üzenetére
Na olyan már létezik. Csemegézz: [link] (Én csak a sport trackereket ismerem, de a 2 legjobb az Endomondo és a Sports Tracker(Sports Tracking Technologies Ltd-től))
(#18921) sssz : Pedig egyszerű. Mutass egy olyan telefont, amibe ujjlenyomat szkenner van beleépítve.
Amit linkeltél appot (van 1ébként még azon kívül), az arra jó, hogy unlockolod poénszerűen, mintha ujjlenyomatot olvasna (de bárkinek bármelyik ujja, megy egyéb testrésze is jó rá) -
TRob1
veterán
Go Keyboard
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Mini-ITX
- Linux felhasználók OFF topikja
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest