Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
nagyúr
válasz toth_janika #46391 üzenetére
Átnevezgetni? ES File Explorer, Root Explorer...
-
nagyúr
Gyerekek. Felraktam ezt a Swift Key 3-at, de hogy a fenébe szedem elő, hogy ha írok sms-t vagy netezek, akkor az a bill jöjjön elő?
-
nagyúr
GPlay-en hogy lehet ugyan az a telefon bent 2x?
-
nagyúr
válasz KaiotEch #47293 üzenetére
Eltávolítanám, de nem tudom... Feltettem ez a Device Policy-t, de mindig azt kéri jelentkezzek be. Beírom az adatokat és visszadobja, hogy ez már hozzá van rendelve. Most akkor ilyenkor mi van?
-
nagyúr
Eddig ilyen nem volt pedig ha 50x nem cseréltem romot akkor egyszer sem. Csak hide-olni engedi, vagy rossz helyen keresem?
(#47297) tzl: Amit előbb linkeltem, ott elvileg törölhető:
Eszköz törlése: Google Apps-rendszergazdájának engedélyeznie kell ezt a beállítást a vezérlőpulton, hogy az Eszköz törlése lehetőség megjelenjen az Ön Saját eszközök oldalán. Amikor megnyomja ezt a gombot, megjelenik egy ablak, amelyen az eszköze távoli törlésének megerősítésére kérik.
Nincs vmi rohadt support ahova írhatnék?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Melack #47301 üzenetére
Ezaz. És most nemtudom mi oldotta meg, mert össze-vissza nyomkodtam mindent kb. Alul írja, hogy akkor lehetséges ez még, ha nincs összevont fiókod és 2010 november előtti. Bementem kezelőpultba ott is megnézegettem a dolgokat, és amikor a telefonon újra felvettem az accountot bent hagytam a pipát miszerint értesítsen a frissítésekről.
-
nagyúr
Üdv. LBE-re van valami alternatíva, mert JB-n nem megy?!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz atillaahun #49393 üzenetére
Hát azért köszi, de pl egy Google Chrome vagy FB appnak mi a kurvaanyja köze van a contactjaimhoz, az üzeneteimhez, phone id, és még sorolhatnám...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz atillaahun #49412 üzenetére
Rendszergazda vagyok elhiheted, hogy nálam nagy szerepet játszik a jogosultsági rendszer.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest