- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Van olyan app telefonra, amivel a már telepített app telepítőjét ki tudom szedni?
-
Vki játszik vmi jó kis MMO-val droidon?
-
Megnéztétek mostanában a GPlay-t? Mintha az appokhoz hozzárendelték volna a GFordítójukat, vagy ezek vmi kamu lopó progik.
-
válasz
imi0424 #43187 üzenetére
Aha CM9-ben van ilyen
csak perpill nem találom(rohadj meg Murphy) Developer options / Show touches - bár ez nem rajzol csíkokat, csak egy pöttyöt rak oda ahol az ujjad van, de van benne valahol olyan, hogy megjegyzi az útvonalat.Egyébként mai CM9 villámgyorsnak tűnik!
(#43188) Melack:
-
Sziasztok! Kereső nemigazán segített. Olyan "szótár" programra lenne szükségem ami segítségével lehet angol szavakat tanulni. Köszi!
-
Egérút-nak miért kell Phone Call-hoz jog?
-
Húú gyerekek ez a 3.23-as CM7 nagyon nagyon kevés pontot kap AnTuTu és quadrantba is. Eddig quadrantba a bolygós teszt alatt 40fps volt most 30... Vagy beleszámít mennyire van feltöltve a teló?
-
Sziasztok! Tudnátok segíteni megtalálni valahol a Tablet-es mólós gyári háttérképet? Köszi!
-
Sziasztok. Nem tudom pontosan, hogy ide kellene ezt írnom avagy a TréMobájl topicba. A "problémám" az, hogy nekem az előfizetésemben szerepel valami T-Mobile TV streaming, viszont fogalmam sincs hogy ezt hogyan kell behozni. APN-be kell hozzáadjak címet, vagy erre külön program van? Köszi
-
Van valami nagyon jó uninstaller progi? Vagy Titanium Backup-nál nincs jobb?
-
Halihó. Ha megadok egy gmail-es azonosítót és letöltök vele egy csomó cuccot marketről, de mondjuk váltok mail címet, akkor gondolom át tudom írni, de a progik attól függetlenül megmaradnak ha már telepítve vannak ugye?
-
Sziasztok. Nem találtam sima Android topicot ezért bátorkodom itt megkérdezni:
Androidban is van valamiféle lenyomozós cucc, mint az Almásoknál? Nem szeretném, ha a Google "live"-ban látná, hol készültek a képek, hol vagyok helyileg stb.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest