Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Van olyan app telefonra, amivel a már telepített app telepítőjét ki tudom szedni?
-
Vki játszik vmi jó kis MMO-val droidon?
-
Megnéztétek mostanában a GPlay-t? Mintha az appokhoz hozzárendelték volna a GFordítójukat, vagy ezek vmi kamu lopó progik.
-
válasz
imi0424 #43187 üzenetére
Aha CM9-ben van ilyen
csak perpill nem találom(rohadj meg Murphy) Developer options / Show touches - bár ez nem rajzol csíkokat, csak egy pöttyöt rak oda ahol az ujjad van, de van benne valahol olyan, hogy megjegyzi az útvonalat.Egyébként mai CM9 villámgyorsnak tűnik!
(#43188) Melack:
-
Sziasztok! Kereső nemigazán segített. Olyan "szótár" programra lenne szükségem ami segítségével lehet angol szavakat tanulni. Köszi!
-
Egérút-nak miért kell Phone Call-hoz jog?
-
Húú gyerekek ez a 3.23-as CM7 nagyon nagyon kevés pontot kap AnTuTu és quadrantba is. Eddig quadrantba a bolygós teszt alatt 40fps volt most 30... Vagy beleszámít mennyire van feltöltve a teló?
-
Sziasztok! Tudnátok segíteni megtalálni valahol a Tablet-es mólós gyári háttérképet? Köszi!
-
Sziasztok. Nem tudom pontosan, hogy ide kellene ezt írnom avagy a TréMobájl topicba. A "problémám" az, hogy nekem az előfizetésemben szerepel valami T-Mobile TV streaming, viszont fogalmam sincs hogy ezt hogyan kell behozni. APN-be kell hozzáadjak címet, vagy erre külön program van? Köszi
-
Van valami nagyon jó uninstaller progi? Vagy Titanium Backup-nál nincs jobb?
-
Halihó. Ha megadok egy gmail-es azonosítót és letöltök vele egy csomó cuccot marketről, de mondjuk váltok mail címet, akkor gondolom át tudom írni, de a progik attól függetlenül megmaradnak ha már telepítve vannak ugye?
-
Sziasztok. Nem találtam sima Android topicot ezért bátorkodom itt megkérdezni:
Androidban is van valamiféle lenyomozós cucc, mint az Almásoknál? Nem szeretném, ha a Google "live"-ban látná, hol készültek a képek, hol vagyok helyileg stb.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest