- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem megy rendesen a marketem? Pulse Mini a készülék, gyári rommal. (Kb két hete volt moddolt romom, de azóta már megint a gyári van) És alapdolgokat egyszerűen nem találok. Pl hiába keresek rá a skype-ra vagy a ph upper-re, app brian-re, egyszerűen nem találja.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mivel lehet skype-olni most androidon?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Keresnék egy olyan progit vagy inkább widget-et, amivel az "Adatszolgáltatás" - pontot tudom ki be kapcsolni. Hogy ne állandóan lógjon fent a hálózaton, ha épp nem kell. Ötletetek van rá?
-
V.Stryker
nagyúr
Van valami normalis online TV nezo progi?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Valszeg már volt, de van-e olyan progi amivel lehet mérni az adatforgalmat? Tehát a wifiset ne mérje, de amit a szolgáltatón keresztűl bonyolítok adatforgalmat azt tudja követni, hogy ne csináljak nagy számlát.
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Hogy működik ez a fránya MarketEnabler? Felteszem, rátoloko hosszan a US T Mobile beállításaira, azt mondja,hogy beállította, de aztán semmi változás nincs.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani egy jó zenelejátszó progit, aminek meg lehet mutatni mappákat is?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A gmail levelezőből, hogy lehet egyszerrre sok vagy az összes levelet kitörölni? (persze a szolgáltatónál fent maradjanak meg, csak a telefonon ne legyen 1600 levél feleslegesen.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt!
Miért van az,hogy az én Pulse Minimen a fenti állapotsor, ahol az óra van, aksi jelzés, stb. az nem fehér,mint a többi készüléken, hanem ilyen nagyon sötétszürke? Lehet abból valahogy fehéret varázsolni?
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami free autós játékot, amivel a G szenzoros irányítást kipróbálhatom? Tehát ahogy döntöm a telót,úgy kanyarodik vagy valami ilyesmi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
legiaap #2184 üzenetére
Ez miért nem jó? Nincs benne alapból?
-
V.Stryker
nagyúr
Vannak ezek a kriksz-kraksz kockák, amik elvileg a marketbe linkek. Nekem miért nem működik egy sem? próbáltam több böngészővel is rájuk kattintani, de nekem azok nem linkek vagyis semmi nem történik. Ezért kéne rootolni a telefont?
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi. Tényleg, a telefont nem csatlakoztatja, a karit igen. kicst megzavart, hogy a navigont és az nyavajgott,hogy nincs sd kártya....de már leszedtem.
Még olyan kérdésem lenne,hogy telepítettem ezt a Handcent sms progit, ami jól is működik, de párhuzamosan mellette meg megy a másik is, az is jelezt, csipog és ott is meg kell néznem,hogy eltünjön a jelzés. Hogy lehet beállítani,hogy csak a Handcent legyen az egyetlen, az igazi, a mindörökké király és jaj de fasza,hogy péntek van.?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Az miért van,hogy ha fájlátvitel módban csatlakoztatom a telefont a géphez, akkor a memkarit leválasztja? Pont arra másolnék...
-
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
lenne egy fontosabb kérdésem: Após épp telefont váltana wm-os telóról és igazából a döntést nagyban befolyásolja, hogy a készüléket lehet-e outlook-al szinkronizálni. Azon is belül a névjegyeket,névjegykártyákat, mert az összes kapcsolata ott van neki. Ezt Android alatt meg tudja tenni, hogy az outlook-os névjegykártyáit beteszi a telefonkönyvbe/névjegyzékbe???
-
V.Stryker
nagyúr
Miként lehet a programok alapméretezését állítani? Tehát,hogy ne az alap progi legyen az alapméretezett zenelejátszó, hanem amit útólag feltettem?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
james008bond #1934 üzenetére
Vagy vennél occóé, öccázé egy ébresztőórát....tényleg.
vagy
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
delbarta #1927 üzenetére
Köszönöm. Remélem menni fog...nekem is 2.1 van. De hogy ezt magától miért nem tudja megcsinálni ?
Na, egyébként a sync all-t csak sikerült kiakasztanom. Vagyis....bekapcsoltam a wifit....sync all már ment és ha küldtem magamnak pár mailt, akkor simán megjött. Oké. De aztán kezdem nézni a meccset és utána ismét elővettem a telefont, ami annak ellenére,hogy bekapcsolt wifivel volt letéve, nem jelezte a maileket. Neteztem rajta, használtam aktívan és még mindig nem... szal másfél óra után már nem jelezte a maileket. Nem is értem a működését.
-
V.Stryker
nagyúr
Saját sms hangot hogy tudok beállítani?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1915 üzenetére
Jah, jóvan na. Csak hét én értem hogy kilővi. Neki akarok jót, hogy feleslegesen mégse menjen.
Hát ez az. Van net. Wifi. Bekapcsolom, felcsatlakozik. Akkor bekapcsolom az all synk gombot a panelen, ahol a wifit is szoktam és semmi. Mindjárt küldök magamnak egy mailt aztán megnézem mikor synkronizálja le. Ha leszinkronizálja.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Két dolgot nemigazán látok át ezen az Androidon.
1. - Hiába zárom be a futó alkalmazások felét, pl advanced task killerrel, amiket nem használok, kis idő múlva, megint megy az egész. Pl nekem felesleges, hogy állandóan nyomassa facebook-ot, a jegyzeteket, a marketet, stb. Hol tudom beállítani,hogy ezek állandóan ne erőszakoskodjanak?
2. - Be van kapcsolva a panelen a sync all gomb, de nem igazán veszem észre,hogy csinálná a dolgát. Pl. ha ki van kapcsolva és bekapcsolom, akkor nem lenne normális,hogy rögtön szinkronizál egyet?
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki felhomályosítana, hogy hogy van ez az androidos navigáció? a telómban van wifi is és gps is. De mit ér a gps, ha a térkép betöltéséhez meg kell a net? Lehet rá tenni legalább hazai térképet,hogy menet közben ne wifizzen vagy hogy lehet ez használni?
Bocs a hülye kérdésekért, de nagyon kezdő androidos vagyok.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi.
Akkor ha jobbról a második, ami sync ikonos be van kapcsolva, akkor szinkronizál. Fain. Egyébként majd leesett az arcom, amikor tegnap hívom a haveromat és automatikusan a googletalkos képét a névjegyhez betette....k.rva jó ez az Android.
Azt miként lehet beállítani, hogy ha talál szabad wifit, ami nincs kódolva, akkor csatlakozzon rá?Pl megyek a városba, talál egyet, frissíti a dolgokat. Aztán átmegyek a város másik felébe, ha ott talál akkor arra csatlakozik, stb.
Én a szolgáltatónál letiltattam az összes netes adatkommunikációt, csak wifi.
-
V.Stryker
nagyúr
Naneeeee, frankón lekapcsolja a wifit ha nem használom és néha magától szinkronizál??? Hát ezt nem hiszem el...
Most akkor rágondolok, hogy masszírozza meg a combom a nadrágon keresztül...lehet ezt is megcsinálja?
Mennyi többlet aksizabálással jár ha így bekapcsolva hagyom a wifit?
-
V.Stryker
nagyúr
Oké, köszi.
Egyébként nagyon fain ez a szoftver, csak nem kaptam hozzá leírást a T től. Azt pl. hol lehet beállítani,hogy milyen időközönként szinkronizálja a leveleket?
Olyasmit lehet, akár külső progival, hogy egy megadott időben bekapcsolja a wifit, szinkronizál, majd wifit kikapcsol?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Megvan első Androidos mobilom.
Kicsit ismeretlen számomra a szoftver, így lehet hogy butaságot kérdezek rossz helyen. Szóval, ti hogy kezelitek az alkalmazásokat? Olyan furcsa,hogy csak kevésnél van kilépés gomb és ha a Beállítások/Alkalmazások alá megyek, akkor a Futó programok alatt egyenként kell bezárogatnom. Hagyjam menni vagy van erre progi vagy hogy megy ez normális esetben?
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest