- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Olyan scabble játékot keresek amit offline is lehet játszani és esetleg van többjátékos mód is.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #8540 üzenetére
Az nem jelent semmit, hogy van rá hivatalos 2.2. A support nem merül ki abban, hogy hányas Android van hozzá hivatalosan. Árban egyezik a Desire-rel és az sokkal jobb vétel. Sokkal jobb supporttal.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #8538 üzenetére
Csak a supportja sz@r. Az meg épp elég.
-
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8429 üzenetére
fölösleges a 2 együtt egyszerre. nem mellesleg meg: DISABLE ALL APNs -> PEBKAC
-
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8421 üzenetére
Ha tiltod az apn-t akkor semmi sem megy netre a fézbúk sem. Ha meg engedélyezed akkor minden megy, tűzfal kell hozzá. de nem tudom mi a neve
Azért nem találtál benne, mert nem állítható csak moddolt rommal. -
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8419 üzenetére
"hogy a netre ne menjen ki feleslegesen"
És a billek egyéb használatához is root kell.
Eddig ezeket vagy csak custom romokban láttam vagy legalább rootolva. -
llaszlo
veterán
válasz
Speeedfire #8411 üzenetére
Ezeket csak rootolással lehet megoldani. Keresd meg a telefon topicját.
-
llaszlo
veterán
Ilyesmi játék van Androidra?
-
llaszlo
veterán
válasz
Luissimo #8215 üzenetére
Grat. Böfögni már tudsz. De inkább ülj le! Egyes.
Ezt pont azok mondják akiknek sosem lesz pénzük. Hogy majd ha ...
És persze azért nincs sosem pénzük, mert nem tudnak a pénzzel bánni és ész nélkül költik és sosem tudják, hogy végülis mire költötték el.Dotcom: Köszi érdekes ez az eloszto.hu
-
llaszlo
veterán
válasz
Luissimo #8212 üzenetére
Jó van vazze, ha értelmesen nem tudsz válaszolni akkor minek böfögsz ide? Inká' marattá' vóna csündbe. Egyébként van egy profi táblázatom erre, de azt elég macerás telefonon szerkesztgetni.
Azt hiszem megtaláltam amit kerestem: easy money. Feltettem többet is, de volt amelyiket használni sem tudtam, mert totál átláthatatlan volt a működése.
-
llaszlo
veterán
Olyan appot keresnék ami a következőket tudja:
- Nyilván tudom tartani, hogy mennyi készpénzem van
- mennyi pénz van a bankszámlá(i)mon
- mikre és mikor adtam ki pénzt
- mennyi van megtakarításban
- mennyi az addósságom (bár most nincs)Esetleg akár több személyt (fiókot) is tud kezelni.
Még csak most kezdem a keresést, de előre ide írtam, hogy ha valaki tud ilyet akkor leírhatja, vagy ha másnak is kell akkor legalább itt meg lesz majd ha találok ilyen appot.
-
llaszlo
veterán
Az SE már nem gyárt igazán jó telókat főleg okostelefon kategóriában. Nagyon lemaradtak ahogy a Nokia is.
Én fogtam a kezemben meg használtam is X8-at és valami gagyi játéktelefon érzetem volt. Még a régi Pulse-om is jobb benyomást nyújtott.
Ami most nagyon jó vétel 60k-ért van a Desire Domino csomagban a webshopban. -
llaszlo
veterán
válasz
petipetya #8002 üzenetére
De ebben nincs magyar T9. Ez nagyon negatív. Ez miatt nálam kiesett, pedig nagyon jó app .
dr_ace: Az X8 nem a legjobb telefon. Én is gondoltam ilyenre a barátnőmnek, de miután kipróbáltam le is mondtam róla. Máshogy nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt. De be lehet kapcsoltatni valami alap netcsomagot aminek nincs havidíjja. Viszont ha másik oldalt nyit meg akkor nagyon keményen számláznak.
-
llaszlo
veterán
válasz
DonMedve #7960 üzenetére
A legtöbben meg sem próbálják megtalálni a választ és elvárják, hogy mások keressék meg helyette. Ha meg nem kap választ akkor fel van háborodva, hogy milyen bunkó kocsog társaság, hogy nem válaszolnak.
Az meg, hogy nem képes (értsd: qrvára lusta) valaki elolvasni a használati utasítást az már csak hab a tortán. -
llaszlo
veterán
Olyan mail widgetet keresnék, mint a HTC-s. Vagy legalábbis hasonlót. Lehessen látni, hogy ki küldte és a levél első pár mondatát is. Van ilyen? És nem LPro-hoz kellene. A Pure messenger nem az igazi, mert kilóg a teteje meg az alja, hogy ha olyan skint választok ami még tetszik is.
-
llaszlo
veterán
Ki nevet a végén, gazdálkodj okosan vagy egyéb ilyen típusú társasjátékok vannak a marketen? Eddig nem találtam ilyet.
-
llaszlo
veterán
válasz
TazLeacher #7799 üzenetére
A leírásból nem is derül ki.
-
llaszlo
veterán
válasz
TazLeacher #7794 üzenetére
De ha jól tudom ezzel nem lehet egyedi romokat tesztelni csak a gyári google romokat.
-
llaszlo
veterán
válasz
dokee78 #7753 üzenetére
Ez nem túl részletes, másrészt komoly hiba van benne. A Dolphin is simán lejátsza a flash tartalmakat.
A mini elég sokmindent tud. Sőt szerintem jobb, mint a sima dolphin. A HD-be bele lehet tenni egy rakás plusz és számomra fölösleges funkciót. Ezeknek egy részét a mini is tudja.
-
llaszlo
veterán
válasz
Shrike7973 #7668 üzenetére
Nem tudom neked mi az igénytelen, de 250+ Solitaire vagy passziánsz néven minden van ami kell.
-
llaszlo
veterán
válasz
hodostamas #7665 üzenetére
Megy.
-
llaszlo
veterán
Én 15 hónap múlva vettem új telefont. Bevittem 2x szervízeltetni a régit, de miután még mindig volt hibája harmadszor már cserét kértem. Persze azt mondták, hogy nem lehet meg beszéltek össze vissza. Én meg mondtam, hogy a hatályos jogszabályok értelmében lehet. Aztán 2 nap múlva hívtak, hogy vissza vásárolják a telefonom. Vissza kaptam a pénzt és vettem egy új telefont.
És ha +/-5000 Ft az eltérés még a hűséget sem kell meghosszabbítani.
-
llaszlo
veterán
válasz
bigrock #7473 üzenetére
Amit te linkeltél az ingyenes? Akkor miért van oda írva, hogy ~US$1.00 és a többi pénznem? Vagyis nem beszerezhető ingyenesen. Az, hogy te lewarezoltad valahonnan az egy más kérdés. Tuti, hogy nem marketről töltötted le.
Vagy nem ez az a progi amit ajánlani akartál. Ezek szerint te nem figyeltél.
Továbbá az extended controls mióta tesz a notibarra kapcsolókat? Mivel az igény erre irányult.
Idézem:
"... a felülről lehúzható értesítő lapon van egy sorba és, ki-be lehet kapcsolni vele a
bluetooth-t, wifi-t, csendes-módot, gps-t."
Akkor ki is az aki nem figyelt?dokee78: Mire fél év múlva lesz androidos telefonod (ezt írtad még korábban) addigra már rég más lesz az egész. Amikor még 1.5 volt akkor még a Panda Home volt a menő és teljesen más appok.
Ennyire ráérsz a raktárban? Ha igen akkor ott a google. Egyébként meg nézd meg a marketen és láthatod, hogy mire való. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
atillaahun #7017 üzenetére
Ha legálisan van akkor reklamálj a fejlesztőknél.
Phami: az applanet warez cucc és az tiltott itt.
-
llaszlo
veterán
Van olyan uninstaller app aminél nem kell egyenként eltávolítani az appokat, hanem csak kijelölöm, hogy mit szeretnék törölni és egy klikkre töröl mindent?
-
llaszlo
veterán
válasz
canniball #6690 üzenetére
Nálam működött rendesen. De most másik romom van abban meg alapból benne van.
Egyébként az Extended is egy felugró ablakot dob ha a notibarra teszi valaki. A widgetsoid viszont kapcsol is és egy felugró ablakot is kirak. Ami teljesen fölösleges.
A beállításoknál van ilyen, hogy notification vagy valami ilyen ott kirakja. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Ami a képen van azt a HTC-kbe tuti bele lehet rakni nekem is benne van. Kell hozzá egy egyedi framework és két (framework, service) .jar fájl. Illetve a cyanogenmod romok tartalmazzák alapból. Az egyéb megoldást lásd fentebb.
Régen volt fent még Pulse-on olyan appom amivel a notibarra tudtam kirakni pár programot és onnan indítani. Sajnos már nem emlékszem a nevére. Most ilyen appot keresek.
-
llaszlo
veterán
válasz
NoMagix #6545 üzenetére
"Nem tudom, hogy pontosan melyik topicban kellene megkérdeznem," Esetleg a Blade topicban? Jaaaa, hogy ez túl kézenfekvő. Mivel ez nem ide tartozik
Maist: Ezért nem kell ész nélkül minden appot össze vissza telepíteni. Nyilván egy férget vagy egyéb 'hálásos' appot telepítettél. Ha még a számládat is növeli akkor külön jól jártál.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6540 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy ha lehet olyan legyen ami tudja a call end-et és a wait-et is.
A call wait notification-t próbáltam és kicsit furán működik most egyfolytában rezegtet amíg a másik fél le nem teszi.Szerk: A market.android.com működik valakinek? Mert nálam azt írja, hogy a telefonom nincs bejelentkezve a marketre.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged