- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Balinov
titán
sracok, most hogy a Twitdroyd (es tarsai) bannolva lettek a Twitter altal ki milyen twitter klienst hasznal? gyari Twitter kliensen kivul, amit a marketen a feedbackelok erosen lehuztak.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
volvoguy
addikt
Üdv. a Google naptárban lévő magyar névnapokat valahogy hozzá lehet rendelni a telefonkönyvhöz? Illetve ismerőseim névnapjainál jelezzen a telefon? Megoldható?
Ugyanezt szülinapokkal?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
canniball
nagyúr
Olyan ingyenes app.-ot tud-e valaki, amivel megoldható, hogy a "gyári" ki/bekapcs. gomb+screenlock-csúszka helyett a hangerő gomb+screenlock-csúszkával működjön a feloldás?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
panizzi
aktív tag
gmail unread count-ot használ valaki?
[ Szerkesztve ]
go for it
-
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy ha mindenféle konvertálás nélkül rádobok a telóra egy videót(ZTE Blade) milyen progit ajánlotok lejátszásra(kb 170-200mb-s videók lennének)?
Segítségeteket köszönöm! -
gubacsino
aktív tag
Végre egy tűrhető flipper
Pinball Deluxe -
buszospeter
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a marketel kapcsolatban:
Ha asztali gépen keresgéltem benne és töltöttem appokat a my accountba akkor - eddig - ha ezután a telefonon léptem be a markerba akkor a my apps-ra kattintva láttam az addig odakerült appokat. Csak le kellett tölteni őket.
Most az a helyzet, hogy hiába pakolom tele asztali gépről a my account-ot, telefonról belépve nem látok ott semmit.
A telefon ZTE Blade gyári 2.1
Ha tudtok ebben segíteni megköszönöm.[ Szerkesztve ]
_____Üdv, buszospeter_____
-
barrasz
aktív tag
Erre sajnos nem tudom a választ talán ha csak azokat a ládákat töltöd le a geocaching.hu-ról amik kereshetők akkor talán csak kimindottan a ládákat tölti le de ebbe nem vagyok bíztos.
Nekem ez a program csak végszükségre van mert egyébbként "rendes" gps-t használok,de szerintem is nagyon jó program. -
delbarta
senior tag
válasz gubacsino #6871 üzenetére
Ha jó flippert keresel, akkor itt van ez: Pinball Ride. Igaz, nem ingyenes.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
A SetCPU program azt írja ki, hogy "root access not detected..". Mit tudok én ezzel kezdeni?
Terminal Emulator programot elindítva a su parancsra ezt kapom "Permission denied"
Normális dolog, hogy a saját telefonomon nem tudok root-ként bejelentkezni?Előre is köszi a segítséget!
üdv..vgergo
[ Szerkesztve ]
-
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Azt a progit keresem,amivel be lehet állítani az mp3 sms jelzőhangot galaxy 3-on.Egyszer már volt nekem ilyen,csak szoft frissítés után elment,és a nevét elfelejtettem.Előre is köszi. -
Z0C!
őstag
-
l33tus
csendes tag
válasz FlagellumDei #6884 üzenetére
Esetleg talán egyszerűbb megoldás, és nem kell hozzá semmilyen progi:
SD kártyán létrehozol egy media mappát. Ebben pedig egy alarms, notifications, ringtones mappákat. Szó végi "s" fontos!
És az adott mappába berakod a kívánt csengőhangokat. Innentől a rendszer is látja ezeket mint hang és be lehet állítani gyárilag. Szerintem ez "tisztább". Nincs még egy program, nincs összeakadás, stb...
"mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter?"
-
RAiN91
őstag
Opera mini helyett, mobilnet-re tudtok még valami takarékos böngészőt mondani? Nem tudom, a többinek milyen az adatforgalma, de az opera mini nekem elég 1 hónapra, 100MB-s netre. Van valami hasonló, "adattömörítéses" böngésző? Ha nincs, a többi mennyit fogyaszt? Pinch to zoom érdekelne, mert az opera ugye nem tudja
-
RAiN91
őstag
válasz zeorsdfd #6893 üzenetére
Sajnos nem volt igazad
Dolphin Mini-nek 600kb volt a PH! főoldala, ez a Dolphin simának és a HD-nak jóval több, és a Skyfire-nek is. Utolsónak még megpróbáltam a Miren-t, de az is hasonló volt.Az Opera Mini-nek a PH! főoldala ~100kb volt. Pedig tetszik a Dolphin, de így nem használhatom.
-
zeorsdfd
senior tag
Ez jó info! És választ kaptál az eredeti kérdésedre is, szerintem:-) innen származott a tömörítéssel kapcsolatos -általam nem tesztelt- hír
[ Szerkesztve ]
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
A Casmate for root progi nincs fent a markete.Mi lenne helyette amvel kipucolhatnám a szemetet a telóról? -
l33tus
csendes tag
válasz FlagellumDei #6897 üzenetére
Titanium backup
"mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter?"
-
T.Timi
csendes tag
Üdv! Olyan fotó progit keresek, amit nem a touchscreen-en kell elsütni, hanem gombra állítható. Köszi előre is!
-
siofok
őstag
sziasztok!!Tudnátok ajánlani 1 skypehoz használható webcam progit?mert a droidcam eléggé szaggat.
OnePlus nord 2t
Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest