- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Na kipróbáltam ezt a MixZing-et és ami azt illeti tetszik... Ingyenes is, lehet ez marad...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
(jan)
őstag
Valaki tud valami ügyes gyorsulásmerőt?
Motort fogok holnap tuningolni najo nem motort hanem simsont es kivancsi vagyok mennyi lesz a javulás
hasonlóra gondoltam mint az alvós progi csak ugye részletesebbre.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
AMD Power
titán
Valami jó 3D játékot mondjatok nekem amit érdemes megszerezni...
-
llaszlo
veterán
Ki nevet a végén, gazdálkodj okosan vagy egyéb ilyen típusú társasjátékok vannak a marketen? Eddig nem találtam ilyet.
-
Rickazoid
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Titanium Backuppal visszaállított programok Éclair alatt nem jelentek meg a Market My Downloads listájában? Én belefutottam ebbe, pedig korábban sose volt hasonló gondom, illetve a backupok tartalmazták a Market linkeket is. Lefuttattam a Market Doktort a TB-ben, de nincs hatása, lefut, kiírja, hogy 63 programot csatolt a Markethez, de nem jelenik meg ott egyik sem, csak a már ott lévő pár darab. Illetve az ez után készített mentés a TB-vel nem tartalmaz Market linket, még az egyébként Market által látott programjaimról sem.
Megjegyzem nem csak a listában nem szerepelnek a programok, hanem keresésre is csak annyit ír, hogy Free, nem hogy Installed, ha telepíteni próbálom, szimplán letölti, anélkül az üzenet nélkül, miszerint a telepített korábbi verziót felül fogja írni.
Ha törlöm a TB mappáját és a TB-t is, majd megint telepítem, akkor viszont egyetlen telepített programot sem lát a rendszerben.
Cache és Dalvik Cache törlés nem segít, Motorola Milestone-ról van szó (amin a Froyo nem túl stabil és már meguntam a hibákat, ezért került vissza az Éclair).Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Saccco
nagyúr
válasz Rickazoid #7814 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése -> Összes -> Market -> Adatok törlése
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Thomas16
tag
Hi!
Hogyan tudok a két fenn lévő launcher progi között váltani?
-
-
hodostamas
addikt
Amennyiben egy app telepítése nem sikerül, a vége fele restartol a teló, annak a már feltelepített fájljait hol lehet megtalálni? az előbb egy 26MB-ossal jártam így, és nemtudom hova tűnt el kb pont ennyi helyem.. sehol nem találom root explorerrel.
-
Rickazoid
addikt
A Cache-re gondolsz? Töröltem, de semmi változás, összesen 21 programot lát utána a 63-ból. Ismét töröltem, TB-vel megint lefuttattam a Market Doktort, megint kiírta, hogy 63 programot a Markethez csatolt, de még mindig ugyan az a 21 program látszódik csak és új backup készítésekor még mindig nincs Market link a 21 program esetében sem.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Illusion1010
senior tag
Létezik olyan vonalkód olvasó, ami nem akar böngészőt megnyitni, hanem egyből a marketet indítja?
-
ktomi94
csendes tag
A PowerAMP trial verziója az tényleg csak 30 napig működik?
Ha igen, akkor inkább MixZing, az legalább ingyenes.A TV24 progi az ingyenes?
(nem a letöltése, hanem a használata.-->mennyi időnként meg hogy frissít?)
Vagy ez hogy működik?[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
válasz Illusion1010 #7822 üzenetére
A Barcode Scanner ilyen. Ha Market link van a kódban, akkor a böngésző nyitása gomb a Marketet indítja el, illetve lehet a böngésző adja át a Marketnek, de végső soron mindegy, mert a Market fog megnyílni.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
molnarpeter
nagyúr
A Galaxy S Tweaker root/unroot funkciói Galaxy 3-on működnek?
mp
-
Black&White
addikt
MotoGP Timing 2011
Link -
canniball
nagyúr
válasz Luissimo #7828 üzenetére
A TV24 műsorújság app., az SPBTV pedig TV-néző progi. Utóbbi amúgy elég kiszámíthatatlan: van akinél működik, van akinél nem, van ahol működik, van ahol nem...
Más. Az Angry Birds PC Windows változat nálatok megy? Nálam lehal amikor kiválasztom a pályát, gondoltam kevés neki a gép kipróbálom párom laptopján, de ott meg el sem indul...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Luissimo
veterán
válasz canniball #7830 üzenetére
Most ha elakarod magyarázni a különbséget a söntés és a montázs között, ám legyen.
Asszem nemállítottam a TV24-ről hogy tévés aplikáció, csupáncsak jeleztem, az SPBTV-t, hogy nálam bejött, példul egy görög tavernában , példul a Kalóztanyán az ouzo mellett és a Mythos mellett meglehet nézni az otthoni híreket Sartiban !.
És mongyacsak, miértvan az, hogy az egyiknél megy a másiknál meg nemmegy?[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Luissimo #7831 üzenetére
"Most ha elakarod magyarázni a különbséget..."
Mivel a TV24-es post(ok)ra reagáltál azt hittem úgy véled az SPBTV is erre való. Ezek szerint tévedtem...az pedig emberi dolog - mondta a sün és..."...miértvan az, hogy az egyiknél megy a másiknál meg nemmegy?"
Azt én is szeretném tudni, tunniillik utóbbiak táborába tartozom...https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
(jan)
őstag
válasz canniball #7830 üzenetére
Az Nmag fórumon levan irva a megoldás ha jól emlékszem... amúgy nálam is csak a notin akar menni, de a sulis gépeken meg mindegyiken megy.
Viszont tud valaki olyan taskmanagert mondeni ami az egyes taskoknak a memória és procihasználatát is jelzi ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
r4z
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #7826 üzenetére
UP
-
canniball
nagyúr
Macem nincs...
(#7835) (jan)!
Hol az az Nmag fórum?(#7836) DeSanto!
Pedig azt hittem a W7 nem tetszik neki, de ezek szerint azzal nincs gond.(#7842) RootRulez!
Én is csak ennyit tettem, de valamiért nem megy.
TV-t próbáltam wifin és 3G-n is, de egyiken sem ment.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
RootRulez
félisten
Nem lehet a könyvjelzőket mappákba rendszerezni, mint az operákban? Akár a gyári böngészővel is? X könyvjelzőt túllépve még elég érdekes kibogarászni, amit keresek... Más böngészők nem tudják? Vagy add-on, valamelyikhez?
═════════════════════════════════════════
-
r4z
nagyúr
válasz molnarpeter #7839 üzenetére
Szerintem nem működne. Inkább a SuperOneClick-et használd (asszem SG3-at azzal kell). De a SG3 topikjában biztosan tudják a választ.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
St3ven
addikt
Hm, találtam egyet: MultiPicture Live Wallpaper
Mindjárt kipróbálom, bár már nem tetszik benne, hogy "live wallpaper"... (akksihasználat)
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Rickazoid
addikt
Nem volt ilyen opció, csak Clear cache és Uninstall updates. A Clear Data a Froyo-nál jelenik meg, de mindig inaktív (legalábbis MOD-okban biztos).
De azóta megjelent egy frissítés egyik Gingerbread MOD-ból, így feltettem azt, egyelőre stabilnak látszik, így marad fent. Ott nincs ilyen gondom.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Jó,hogy találtad,ez kellesz nekem is.
Vidó róla.
Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs