- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Diokhan #145476 üzenetére
"Nem, üzenetenként kell törölni"
Na ez szívás akkor.
"Ha felül rá mész a névre, ott meg lehet nézni a megosztott médiát, de onnan sem lehet törölni"
Odáig eljutottam én is, hogy egyben látom a megosztott tartalmat, ezért bíztam benne, hogy valahogy lehet egyben is törölni.
Köszönöm!
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Messengerben lehet valahogy egy partnerrel folytatott beszélgetésből törölni több (vagy az összes) képet/videót egyszerre?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
#79335424 #66186 üzenetére
Igazából ilyen általános rendszerkarbantartóra/monitorozóra gondoltam, mint pl az asztali gépemen ASC vagy CCleaner, vagy mint a WP-n az insider. Amolyan mindenegybe alkalmazás lenne jó.
Android alatt (firefox) nem működik az AdBlock plus? Hiába telepítettem, ugyanúgy megjelennek a reklámok.A Phony remekül müxik,köszi!
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Nemrég vettem egy tabletet, és új vagyok droid fronton. Így érdeklődnék, tudnátok olyan "toolbox"/"monitorozó"/rendszertisztitó app-ot, ami megbízható, teszi a dolgát? Lehetőleg magyar nyelvű, és olyan kellene, amin nem jön elő minden 2. tapizásra reklám.
Továbbá, van olyan böngésző, amin standard be lehet állítani az asztali nézetű weblap nézetet? Kissé "idegesít", hogy állandó jelleggel át kell állítanom.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest