Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv!

    Egy alkalmazás adatkezelési beállításában mit jelent a "Jogos érdek"?
    Rábökök és azt írja:
    Mit jelent a jogos érdek?
    Vannak olyan szolgáltatások, amelyek nem kérik az Ön hozzájárulását, de jogos érdekeik alapján felhasználhatják az Ön személyes adatait.

    Milyen személyes adatok? Mi az én telefonszámom, mik az elmentett telefonszámok? Az e-mail címem, milyen e-mail címekről kaptam vagy milyen email címekre küldtem üzenetet? Talán el is olvashatják?

    De ott egy kapcsoló mellette, és át lehet kapcsolni a kikapcsolás állapotába. Akkor ennek a mondjuk 2 tucat szolgáltatónak hiába van jogos érdeke a személyes adataimhoz, ha a kapcsolót átváltom, akkor megsérthetem a jogos érdekeiket és nem jutnak hozzá az adatokhoz? Vagy az a kapcsoló mindegy milyen állásban van, akkor is hozzá jutnak? Az a kapcsoló fake, nincs is funkciója, csak megnyugtatja a felhasználót?

    Még csak link sincs ahol a részleteket megismerhetném. Egyébként a Mi Videó appról van szó. De azok az appok, amik linket is adnak egy részletes leíráshoz azokhoz is kb. jogi végzettség kell az értelmezéséhez + némelyikhez angol jogi szakfordító végzettség.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák