- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
-
Merlini
tag
válasz
LonGleY #22441 üzenetére
Amazon Appstore-hoz javaslom hozzatok létre erre egy külön e-mail címet, ezzel aktiváljátok.
Miért? Napi letöltőt program licencek ehhez a login-hoz kötődnek.
Később aktiválod másik androidos eszközön (másik feled, gyereked, szüleid, haverod stb.) az Appstore-t, akkor a korábban letöltőt fizetős (csak egy napig volt leárazva 0$-ra!) programokat arra az eszközre is le lehet tölteni.Végül is ezt itt szerintem nem kell,
play-es fizetős programoknál jó egy ilyen megosztós extra google fiók/email.Én is ilyen amerikai trükközéssel használtam régebben amit (#22473) Bozek írt. Ma regisztráltam új login-nal, nem mentek a régi lementet *.apk -k. A programok induláskor leellenőrzik Amazon Appstore-on keresztül jogosultságunkat. Felvillan néhány másodpercre az adott program, majd bejön egy ablak, hogy nem ok és már be is záródik.
Régi belépést aktiváltam. Ott nevet!, kontinenstés bankkártya számot váltottam (internetes kártya). Így már mennek a régi lementet *.apk -k is, licenc vizsgálaton átmennek.
Remélhetőleg működik bankkártya szám, sőt akár androidos eszköz nélkül is a regisztrálás és a napi "megvásárlás" ahogy (#22464) vgyuri írta.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest