-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pc360 #122695 üzenetére
Ccleaner ugyan úgy fent hagyja pl a chrome-nál 150mb-ot adatnak. Csak a gyorsítótárat törli.
Filesgo sem törli az alkalmazásadatokat csak ha én kézzel bemegyek de ugyan ott vagyok mintha a beállításokban csinálnám. Ccleaner Alkalmazásadatoknál csak a waze-t hozza ki ami pont az egyetlen amit nem akarok töröli mert akkor a nyelvi fileokat töltögetné le induláskor. Adtam mindketőnek jogot.
Van SD kártya a telefonban, az első frissítésig azon marad az app és frissítéskor visszarakja a telefon memóriájára. Alapból hiába van beállítva hogy sd az alapértelmezett, az appokat nem érdeki. De az a másik telefonomon is így van.
A facéval és a messengerrel van leginkább baj azok leakesek. A sajátomon már a lite verziókat-t rajtam fel az most egész jó. -
Hogyan lehetne limitálni az appok által használt maximális tárhelyet?
Asszony telóján (Samu J3 2016, tudom hogy trágya...) rendszeresen elfogy a hely, a facebook, messenger, chrome stb lezabál több száz de volt hogy közel egy gb helyet alkalmazásadatnak és gyorsítótárnak. Valószínűleg nem töröl semmit az előzményekből.
Havonta kitörölhetem az alkalmazásoknál és akkor újra be kell jelentkeznie és minden beállítást újra végig kell zongorázni...
Sima törlő progik csak a cache-t törlik az alkalmazás adatokat nem. De nekem az lenne a jó hogy az appok megadott hellyel gazdálkodnának, ne kelljen már nekem törölgetni! -
USB-s DBV-T tunert keresek amihez van android 4.0.3 driver/szoftver.
Illetve melyik az a procituning app ami kezeli a via 8850-es procit. (no-frills cpu nem kezeli)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest