- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
De a szerver telepítése sem jött már össze a PC-re! - ez mit jelent? Ez így egyelőre user error-nak tűnik
Olyan win "emulátort" szerintem nem találsz, ami korrekten futna a telefonon csak olyan programot, ami a PC-n futó win képét jeleníti meg a telefonon.
VMWare, VirtualBox mindkettő jó virtuális gépet létrehozni és futtatni (win-en és linux-on is). Ha a gép kész, akkor annak az asztalát el lehet érni több programmal (különböző RDP-t támogató progival vagy TeamViewer-rel, VNC-vel, stb., az RDP-seket leszámítva ezekhez a PC-re is kell szerverprogramot telepíteni, de az RDP sem működik minden win verzión, ált. a home verziókon nincs - ha jól tudom). A VirtualBox-nak van beépített RDP szerver-szolgáltatása (VRDP), így azt nem kell külön támogatnia a virtuális windowsnak (home-ok).
ui.: Megnéztem a hivatkozott Limbo PC-t (QEMU az is) és akár működhetne is a telefonon, de azt biztosra veszem, hogy nagyon lassúak. Ha sok időm lesz majd kipróbálom, a QEMU-t már úgyis régen meg akartam nézni közelebbről. Egyébként neked nem ajánlom a QEMU-s cuccokat, csak ha nagyon elszánt és kitartó vagy (rengeteg angol szöveg olvasása, megértése, linux parancssor használata és egyéb tudás kell hozzá, amivel úgy sejtem még nem rendelkezel), a VMWare-es és Virtualbox-os megoldás egyszerűbb, bár ehhez kell egy működő PC és egy hálózati kapcsolat azzal. A hálózati elérésbe internet felől még a router is bezavarhat, azt is be kellhet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- NBA és kosárlabda topic
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest