- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
HardRic #30689 üzenetére
1. Nem ismerem.
2. Megbukott, mert túl sokat kell bökdösni benne, illetve nem követte az egyik állomás átépítésének változását.
3. Ezt használtam, amikor megjelent benne egy popup ablak és a Transit World nevű alkalmazást javasolta. Azóta azt használom: [link]Nekem csak annyi kell, hogy egy bökéssel lássam a kedvenc megállókat és az időpontokat. Navigálni a Google Térképen szoktam.
-
LonGleY
veterán
válasz
HardRic #30689 üzenetére
A 2. is korrekt, csak tudni kell, hogy mindig van egy kis eltérés a köztes megállókban ténylegesen jelzettekhez képest. Olyan 5 perces intervallumban mondható csak pontosnak. Mintha a megállóhoz érést a becsült percek alapján számolnák ki, nem pedig valós, felvitt adatokat jelentenek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest