Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Az probléma ha nincs jobb, mert mappát nem tud feltölteni csak fájlokat. Van jópár mp3 (album) amit nem számonként szeretnék feltölteni. Sajnos a webes felületen csak fájlokat enged feltölteni, mappát nem.
(#95227) 7Sony7: OneDrive-ra felküldtem de nem lehet mappát letölteni szintén csak egyesével, számonként engedi... GDrive-ról lehet egyben mappát leszedni?
(#95229) csadi0011: Hogy osszak meg mappát W10-es PC-n? Nem igazán értek én ezekhez. Lépésről lépsre kellene Nem vagyok totál hülye se a kütyükhöz se a PC-khez, de ezzel a hálózati megosztásos dologgal életemben nem próbálkoztam még azért nem vágom. Az FTP kapcsolat megcsinálása is meghaladta a képességeimet mert fogalmam sincs milyen portot kellene megadni, hogy egyáltalán elkészítse a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest