Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• crok

Topikgazda

válasz Pubszon #147919 üzenetére

A Google sync csak akkor oldotta volna meg ha az új készüléken úgy lépsz be a Google fiókba hogy a régi telefont adod meg mint "onnan költöznék" forrást. Utólag nem lehet ilyet trigger-elni.

Viszont mivel mindkét készülék Xiaomi szerencséd lehet ha MIUI-t használsz rajtuk:
    A saját Mi Backup-jával (talán Beállítások - Telefonról - Helyi mentés lesz nálad) csinálsz egy mentést a Wifi beállításokról és azt viszont simán vissza lehet állítani majd a másik készüléken. Mi account belépés kell mindkét eszközön ha a felhőből csinálnád.. de én nem szórakoznék szerintem ezzel, hanem lokális mentéssel csinálnék egy backup-ot csak a Wifi beállításokról aztán az egészet könyvtárastól áttenném és visszaállítanám. Ezt alapértelmezetten a [Belső tár] / MIUI / Backup / AllBackup / [dátum_idő] könyvtárba teszi, ezt a könyvtárat kell majd a megfelelő helyre az új készülékre áttenni és a helyi mentésből visszaállítani.

(Egyébként egy kutyaegyszerű adb mentést csinál a wifi beállításokról, annyira egyszerű, hogy a mentés könyvtárban levő Wi-Fisettings(com.android.settings).bak file-t ha megnyitod egy sima text editorral ott van benne minden SSID és jelszó clear text-ben ahogy kell, 1:1 benne van a wpa_supplicant.conf tartalma.. tulajdonképp így is csinálhatod.. de mivel mindkettő MIUI (gondolom) így szerintem neked egyszerűbb amit fentebb írtam).

Új hozzászólás Aktív témák