- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #57608 üzenetére
Hát akkor csak hajrá, mint írták is, isteni.
Galaxy:mármint melyik?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #57599 üzenetére
Beallitasok_hang_equalizer_rendszer equalizer t válaszd ki musixmatch helyett. Ha van root jogod, akkor viper4android nagyon ajánlott, és a gyári equalizert meg töröld afrancba
-
norbert1998
nagyúr
válasz
drewcsalad #57559 üzenetére
Én quickoffice nevűt szeretem,elmenti,hol tartottál,gyors és sokatt tud
-
norbert1998
nagyúr
válasz
gipsztigris #57519 üzenetére
Pro van nekem,de nem playből vettem,így apk-s, a frissítést még nem néztem, nekem a kk alatt nem megy az,ami van.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Kékes525 #57264 üzenetére
Hát akkor hol itt a gond? Netes helymeghatározás nem túl pontos, a gps modul kielégítő a kettő kombinálva pedig szuper. Probalgass, azt mondom. Nézd, még, hogyan merül ,hogyha elismétled ugyanakkora töltöttségről ugyanazt az utat egymás után két külön napon. Vagy harmon, függve attól, hogy mennyire akarsz belemenni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #57140 üzenetére
Km. A rebott jó dolog, főleg ,ha a kérdésed alapján, meg nem is volt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #56958 üzenetére
Most előrébb vagyunk, köszönjük
akkor milyen telefon, melyik szoftver?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #56946 üzenetére
Milyen rom
Továbbá próbáltad a széléhez Húzni az oldalnak?
És mi lenne , hogyha letörölnéd az egyik oldalról , aztán a másikon létrehoznál újra? -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Megoldottam a play hibát. Véletlenül töröltem a letöltés kezelőt...
most 491-és hiba van. Erre van valakinek valami ötlete,mi lehet?
Továbbá: az Xposed és a tinted status bar okozhatja,hogy az alkalmazások "leáll"nak? Néha csak, de a systemui is.
-
norbert1998
nagyúr
Mi lehet az oka annak, hogy a play semmit nem hajlandó letölteni? Csak a sorbaallaskor szokásos módon megy a csík, oda vissza, vegülis. Mintha nem lenne kepes elindulni. Csinálta ezt a pa is, meguntam, cm fel, és most ez is! Mi a fene, most komolyan? Rohadt idegesítő! Eddig nem csinálta ezt. Töröltem adatokat, cachet, és a google fiókot is, egyik sem segített. Reboot dettó nrm
-
norbert1998
nagyúr
válasz
atillaahun #56817 üzenetére
A launcher a főképernyő és az app drawer, a systemui pedig a navi és értesítési sáv, főként. Beállítások stílusa is meg
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #56796 üzenetére
Amint lesz ilyen problémám
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #56792 üzenetére
Az eddig oké, de a cm11 csak nem a permissionok miatt nem enged valamit felrakni, nem ?
-
norbert1998
nagyúr
tudtok valami jó kis ntfs mountert? nem igazán találtam jót eddig, cm11 tudta az ntfs-t, pa nem tudja, és az alkalmazások backupja az ntfs-es sd-men van, heliummal
-
norbert1998
nagyúr
Olyan hogyan lehetséges, hogy ugye van ez a musixmatch, de ha sokminden van megnyitva, akkor hajlamos bezárulni. Vagyis, abban a pillanatban, ahogy az os, mint egy átlagos appot zárna be, bezárul az és megáll a zene is vele együtt. Szóval szeretném a ramban tartani,de csak a lejátszás idejére. Ez lehetséges?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Buster17 #56661 üzenetére
walking dead
xcom
angry birds epic is kafa (de nekem egy újratelepítés után nem mentett el cloudban, pedig úgy tudtam kéne, így nem szedtem le újra)
dead trigger 2 is jó
gt racing 2 (nagyon hajaz az rr3-ra, csak atomstabil)
asphalt 7-8olvasónak a quickoffice mindenes
root browser
musixmatch (kivált: shazam/soundound/trackID, lejátszó, dalszövegmegjelenítő, időzítéssel. majdnem az összes dal benne van szövegként is, még a nocopyright grouposok is(!)) -
norbert1998
nagyúr
válasz
alex devil #56472 üzenetére
Fő lapon összecsippentés?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
randras_83 #56393 üzenetére
Adatok törlése, esetleg újra telepíted? Más ötletem nincs.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
randras_83 #56388 üzenetére
Nem csodálom. Én ennyi alapján kromatikus aberráció dologra gondolok. Vagy más alkalmazás nem csinál ilyent?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
quailstorm #56350 üzenetére
Mert az nokia
-
norbert1998
nagyúr
válasz
quailstorm #56304 üzenetére
Pont azt írom, hogy az sem tuti
A káromkodás a mém akart lenni, de mobilon nem igazán szerettek képet illeszteniJesus! Poénnak szántam, semmi parancsolgatás nén volt a szándékomban
-
norbert1998
nagyúr
válasz
quailstorm #56302 üzenetére
Xp+mtp? Bitch please...!
rakj nyóc pont eggyet. Ja nem, az sem olyan tuti. Marad a hetes
-
norbert1998
nagyúr
válasz
vadászcsiga #56193 üzenetére
nem tudom. korábban a messengre csinálta ezt. csak ő még be is csukódott kis fülbe. tudod, mikor chat fejekben van használva, nem megnyitva. és annak is mindegy volt, hogy swype vagy swift
-
norbert1998
nagyúr
válasz
vadászcsiga #56189 üzenetére
én doplhint használok, swype-al, semmi gond, de swift-el sem, úgyhogy biztos, hogy megint a chrome lesz a ludas
-
norbert1998
nagyúr
üdv!
egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan alkalmazás, amelyegy zenelejátszó de van benne zenefelismerés alapján feliratmegtekintő?
a sony gyári romjain a lyrics music extenion volt ilyen, de sajnos cm11-re csak mókolással tudom összepárosítani a walkamnnelelőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest