Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?

    ma Nagy az aksi, gyenge a hardver, amiből hosszú üzemidőre lehetne következtetni. Tényleg így van?

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz w.miki #56045 üzenetére

    Nem tudom, hogy mi ezen a bonyolult. Rendszeralkalmazásokhoz inkább ne nyúlj! Azok elvileg úgyis külön partíción vannak, nem befolyásolják a jelenleg problémás tárhelyet.
    Én Titanium Backup -pal szoktam megnézni a méreteket, de fájlkezelőkben is szokott lenni ilyen méretmegállapító funkció. Titaniummal menü -> alkalmazás tárhely használatának áttekintése. Majd az alkalmazásra rábökve, a speciális funkciók (ablak balra húz) -> böngészésnél látod, hogy milyen fájljai, hol találhatók.
    Fájlkezelős, Disk Usage megoldásnál fordítva kell csinálni. A /data/data mappa tartalmát kell rendezni (megnézni) méret szerint. A mappa nevéből meg valószínűleg rájössz, hogy melyik alkalmazás adatai. Sztem amit a módszerről leírtam az elég step by step. Ha úgy érzed, hogy ez alapján se megy, akkor sztem ne is kezdj ilyen átlinkelési műveletekbe, hanem vegyél egy olyan telót, amiben nagyobb a tárhely.

    Norbert1998:
    Ezt értem, de attól, hogy van egy feliratfájlod, honnan tudná a program, hogy melyik szövegrészt, mikor töltse be? A filmeknél ez úgy van, hogy a konkrét videófájlhoz (mert egy filmnek lehet több verziója is), egy konkrét szövegfájl tartozik. A szövegben minden egyes szóhoz/mondathoz, ami egyszerre megjelenik, tartozik egy ezred másodperc pontos be és kilépési időpont. Enélkül hogyan? Ezt egy síma lirycs nem tartalmazza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák