-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Vicces ez a CamScanner. Bár megvettem a fizetős verziót, de bizonyos dolgokhoz Prémium kellene. Ha az nincs, akkor is megoldható elvileg, csak videót kell nézni (könyv scannelését néztem, ott 5 oldalt ad egy videóért). Na és itt jön az igazán vicces rész: AdGuard nem engedi át a videót, így egyből megkapom a scannelési lehetőségeket.
Remélem nem veszik észre, és csukják be a kiskaput.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsigomark3 #145745 üzenetére
Ha van root, akkor bármikor. Kicsit később tudom megnézni telefonon, hogy pontosan hogyan, mert a céges lemerült, az van rootolva. De elvileg a szűrés módjánál lehet átkapcsolni a beállításokban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #145647 üzenetére
JetAudio-ban meg lehet már adni több mappát a zenéknek? Mert régen csak egyet lehetett, szóval ha ez nem változott, akkor nehezen fogod a mostani mellé berakni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
samsung ace #145579 üzenetére
Neked is csak a LightFlow-t tudom ajánlani. Szerintem ez a legjobb alkalmazás erre a célra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #145529 üzenetére
Anno leggyorsabb módban autós navi is el akart vinni minket Zalaegerszegről Paksra a 8-ason Veszprém felé... Meccs után visszafelé már nem néztük, hogy mire van állítva, így sikerült kerülnünk arrafelé...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Diokhan #145481 üzenetére
Ezzel nekem simán ment. Még olyan beszélgetésbe is meg tudtam nézni a képeket teljes méretben és le tudtam menteni, ahol a másik fiók már megszűnt létezni. De olyannál is ment, ahol hiába tekertem fel a képig, ott már nem látszott a beszélgetésen belül, csak a megosztott képeknél volt ott.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #145431 üzenetére
Mi ez a "rendszer stb, app telepítés/adathoz van fenntartva 4GB, ide csak root-tal jutsz be"? A telepített alkalmazásokat nem fogja a system partícióra rakni, sőt, még a rendszeralkalmazások frissítéseit sem. És mivel oda nem tud a felhasználó root nélkül semmit sem tenni, így nem is tud elfogyni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
samsung ace #145423 üzenetére
Messenger-ben nem, de értesítéskezelő alkalmazással igen. Például ott van a LightFlow, olyan rezgési mintát állítasz be a Messenger-nek, amilyent csak akarsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #145381 üzenetére
Tehát ha egy fejlesztő nem frissíti az újabb Androidra az alkalmazását, már azért is a Google a hibás?
Hozzáteszem, itt tényleg a Google a hunyó, mivel Android 10-től a nem módosítható azonosítókhoz csak rendszeralkalmazás fér hozzá. Ilyen az IMSI is, ami azonosítja a SIM-et. Anélkül szerintem nehezen tudná megállapítani az alkalmazás, hogy épp melyik kártya hol van.
Viszont ahogy én értelmezem, az se megoldás, ha valamit root segítségével rendszeralkalmazássá teszünk.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #145368 üzenetére
Most néztem, nekem is csak alkalmazások esetén ajánlja fel, weboldalnál nem. Valószínűleg ez a része így nem működik. Sose próbáltam korábban, mert PC-n elvileg mindig felajánlja a Chrome beépülő (bár már ebben de vagyok biztos).
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #145359 üzenetére
Fel kellene ajánlana a mentést alul.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #145355 üzenetére
A kisegítő lehetőségeknél be van kapcsolva a SafeInCloud?
De egyébként ha a SafeInCloud beállításaiban rámész, hogy Automatikus kitöltés, akkor ott van a Chrome-os és az alkalmazásos is, amikor rányomsz, a megfelelő menüpontba visz a telefonodon. Ott kell bekapcsolni ezeket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #145350 üzenetére
Igen, ha hozzá van rendelve az alkalmazás, akkor biztosan. De elvileg rá is lehet keresni, ha csak maga a weboldal van benn a listában.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #145342 üzenetére
Én a SafeInCloud-ot használom telefonon és PC-n is. Igaz, fizetős a Pro, de van 2 hét próba az ingyenes verzióban is.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovacs65 #145241 üzenetére
Van Windows-os kliens és Chrome beépülő is. Előbbi kevesebbet tud, viszont nekem a Chrome-al az volt a bajom, hogy ott az értesítések nem jelentek meg, ha teljes képernyős módban futtattam valamit (pl.: játék, videólejátszó).
Viszont a Chrome kiegészítő nem csak azt tudja, hogy átküldöd telefonra a weboldalt, hanem linket/képet letölteni is lehet vele. Valamint kép esetében akár PC-ről is beállíthatod háttérképnek, hozzá se kell nyúlni a telefonhoz.
Én most próbaként egy Linux Mint-et indítottam el, épp tölti a telefon (fogalmam sincs, hogyan lehetne leállítani).
Az APKMirror-ról csak download.php névvel mentette az APK-t, tehát azt még át kellene nevezni, mielőtt telepíted, de alapvetően működik ez is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovacs65 #145229 üzenetére
Az említett Google Keep igazából egy jegyzet alkalmazás, értesítést nem küld, ha új információ került bele, és csak az egyikre nem lehet.
A Join-nal akár még egy weboldalt is meg tudsz nyitni a másik eszközön, anélkül, hogy bármit másolni kellene. Már ha szükséged van rá.
-
Bozek
nagyúr
Mióta lehet Magyarországon PayPal-t hozzáadni a Google Play-hez?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #145142 üzenetére
Az engedély még mindig benne van a rendszerben, hiszen vannak, akik használhatják. Innentől fogva mennyire lenne nehéz terjeszteni áruházon kívül? Jó példa erre az ACR. Van egy verzió a Play-en, amelyik nem társít nevet, illetve számot a felvett híváshoz. És van egy verzió a honlapon, amelyik igen. És van még ilyen több is. Persze egyszerűbb leállni a fejlesztéssel, és a Google-ra mutogatni.
Ezzel nem a Google-t védem, de azért lássuk be, könnyen írható olyan program is, amelyik ezzel az engedéllyel visszaél. Sőt, egy már létező, sokkal által használt alkalmazás esetén is simán bele lehet tenni egy frissítéssel. Mivel egyszer már megadtad az engedélyt, többet nem fogja kérni.
Te használsz jelszókezelőt. Mi lenne, ha egyszer csak egy vágólap alkalmazás elkezdené máshová is küldözgetni a jelszavaid? Mondhatod, hogy az említettek megbízhatóak, de tényleg azok?
-
Bozek
nagyúr
válasz
lipothp #145002 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb, hogy az említett programok mellé csinálsz otthonra VPN-t. Ha tudja a szolgáltatói eszköz vagy a router, akkor azzal, ha nem, akkor meg elvileg Windows-ban is megoldható. Arra csatlakozva olyan, mintha otthon lennél, így bárhonnan elérheted a hálózaton lévő gépeket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #144960 üzenetére
Látom a vótmá is vótmá.
-
Bozek
nagyúr
válasz
-szabi- #144607 üzenetére
Ugyanaz, csak a fizetősnél nem egyesével kell felrakni az összes plugint. Kb. ennyi a különbség, mert azok amúgy ingyenesek (már). Én azért vettem meg, mert van annyira jó alkalmazás, hogy támogassam a fejlesztőt, még akkor is, ha amúgy ingyen is megoldható lenne.
Az már csak egy plusz löket volt, hogy tudom, mi munka van egy alkalmazás megírásában, bár én csak hobbiprojekteket csinálok, meg néha PC-re a munkámat (és egyes kollégáim munkáját) megkönnyítő alkalmazásokat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #144512 üzenetére
A MiX-ben nem találtad? Jobb fent 3 pötty - Szerverek - Start FTP Szerver. Ha a ceruzára nyomsz a végén, akkor be tudsz állítani jelszót is neki.
Távoli eléréshez router IP? Minek, ha mobilneten van a telefon? Vagy úgy érted, hogy az otthoni gépet érd el távolról telefonról? Ahhoz se feltétlenül, én DynDNS-t használok, a routeren meg be van állítva egy VPN. Szóval ha arra csatlakozok, akkor az összes hálózati erőforrást elérem akár távolról is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #144502 üzenetére
Én is felraktam, de valahogy az SMB-t nem tudom beállítani... Pedig a MiX simán csatlakozik a gépre és meg is találja a PC-t, ha rákerestetek, a Synchronize Ultimate meg üres listát dob. Kézzel is próbáltam beállítani, akkor meg sok-sok gondolkozás után kiírta, hogy nem jó a felhasználónév vagy a jelszó. Persze jól írtam be. Na mindegy, majd még próbálkozok vele.
-
Bozek
nagyúr
Esetleg próbáld ki a Synchronize Ultimate-et. Ugyan én nem próbáltam még, de ugyanaz a fejlesztője, mint a Servers Ultimate-nek, úgyhogy nem lehet rossz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #144483 üzenetére
Jó, akkor nézd is meg ezeket egy kicsit tüzetesebben. A MiX Silver-ben benne van az Image, a Tagger, az SMB 2.0/2.1 és az Archive. Csak a PDF, a Metadata és a Codecs az, amit külön le kell esetleg tölteni, ha szükséged van rá. Nekem ezek közül csak a Codecs, ami fel van telepítve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szimi57 #144460 üzenetére
Ez warez, a MiXplorer Silver mindig is fizetős volt.
A MiXplorer Classic érhető el hivatalosan ingyen, itt a Release fülre kattintva. A különbség amúgy csak annyi, hogy a kiegészítők (amik amúgy is ingyen elérhetők a Play Áruházban) be vannak építve a Silver-be, és ezzel a fejlesztőt is támogatod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
balazs1956 #144433 üzenetére
Android 8-nál? Mondjuk sehogy. Olyan van, amelyik böngészőben működik, de ahhoz, hogy alkalmazáson belül is be tudd rakni a jelszót, már 9-es Android kell.
Bár ahogy írták, a Samsung Pass-ra ránézhetsz, azt nem ismerem. A honlapon viszont "kompatibilis alkalmazások"-at emlegetnek, szóval nekem úgy tűnik, nem megy mindegyikkel.
-
Bozek
nagyúr
Van remény, bár ki tudja, mikor kapunk Android 11-et. A leírás szerint nem csak a hívást veheti majd fel az alapértelmezett tárcsázó, hanem abba audiót is bejátszhat. Ez például üzenetrögzítőnek jó, régen volt a Sonykban ilyen lehetőség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #144351 üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb lenne megkérdezni itt, mivel ahogy látom, ez a kép a Nokia 8 Sirocco tesztjéből van.
Mondjuk elsőre azt hittem, hogy Sony, de aztán megláttam az edge kijelzőt.
-
Bozek
nagyúr
Én arra reagáltam, hogy a két verziószám nem ugyanaz. Mivel AdGuard-ként hivatkozott rá, ezért kérdeztem, hogy biztos-e abban, hogy ugyanaz az alkalmazás. Ugyanis ilyen nevű app nincs fenn a Play-ben, az az AdGuard Content Blocker, ezért is találhatott más-más verziószámot (ha az Aptoide-on az AdGuard-ot nézte és nem az említettet). Mindkettőnek ugyanaz amúgy a fejlesztője, csak a sima AdGuard-ot kitiltották a Play-ből.
-
Bozek
nagyúr
válasz
fecus #144254 üzenetére
"pl. az Aptoide-ban frissebb az AdGuard, mint a telefonomon? A Play nem jelez frissítést"
Biztos, hogy ugyanaz az AdGuard? Play-en csak a Samsung böngészős van fenn, Aptoide-on mindkettő. Az AdGuard Content Blocker (ami a Play-en is fent van) mindkét helyen a 2.6.1-es verziónál jár. A rendes AdGuard (ami nincs fent Play-en) meg 3.3.3-nál van valójában a hivatalos oldalon. Az Aptoide-on ebből a 3.2.135 van (bár csak a webes felületet néztem), ami 2019. augusztus 20-án jelent meg.
A Bitwarden meg mindkettő helyen 2.3.1, tehát ott nincs különbség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #144116 üzenetére
És honnan is szedné a képet? Az eredeti Messenger értesítésben sincs kép.
A Join-ban meg nem is fog megjelenni az értesítés, mert minek. Nem az alkalmazást fogod nézegetni, így ott felesleges is. Ha visszamenőlegesen akarsz értesítéseket nézegetni, arra meg ott az Értesítési napló.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #144115 üzenetére
Aha, a hivatalos alkalmazás is azért dob FC-t, mert rontottak a sávszélességen... PC-n a Kodi addon simán működik, bármilyen felbontást is választok, csak Android alatt dob ki. Szóval nem, nem ez a probléma.
Amúgy meg nem rontottak a minőségen, csak alapból gyengébb felbontásban indul el. Netflix-et nem ismerem, de YT-nál simán át tudod kapcsolni akár 4K-ra is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #144089 üzenetére
Ezt most nem értem? Azokat is átviszi, mivel csak értesítést küld át. Hogy próbálod állítani?
Settings - Notification - Notification Apps-nál jelöld ki a Messenger-t. A Notification Devices-nél meg az legyen kipipálva, amelyikre át akarod küldeni.
Mondjuk azért az nem épp logikus, hogy az SMS-eknél és a hívásoknál azt kell kiválasztani, melyikre ne küldje át, itt meg az ellenkezőjét.
-
Bozek
nagyúr
Egy érdekes hibára lettem figyelmes a Facebook alkalmazásnál. Ha egy ismerőst törlök telefonon, akkor azt csinálja, mintha bejelöltem volna újra. Fura volt, hogy a törölt ismerős másnap visszaigazolt... Persze a jelölést nem tudom törölni utána, mert hibára fut. Végül böngészőből (PC-n) csináltam meg, úgy már megoldódott.
Tudom, minek használok FB-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
forintuser #144035 üzenetére
Hol volt leírva, hogy az a Képdia Google Photos-ból dolgozik? Tehát van, csak neked nem arra van szükséged, amit kérdeztél.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #143991 üzenetére
Internet, semmi más. Olyan, mint a TeamViewer. Annyi a különbség, hogy ebben tudsz aliast adni az eszköznek (ingyenesben ez később nem változtatható), ami alapján könnyebben megjegyzed.
Ja és meg kell nyitni a telefonon, hogy elérd, valamint el is kell fogadni a csatlakozást. Persze beállítható, hogy a megadott jelszó ismeretében ne kelljen engedély minden alkalommal, valamint az is, hogy az AnyDesk-nek ne kelljen az előtérben lennie. Ez utóbbi esetben akkor is csatlakozhatsz, ha le van zárva a billentyűzet.
-
Bozek
nagyúr
Többször felmerült már itt, hogy mivel lehet irányítani egy másik telefont. Akik ilyen alkalmazást keresnek, azoknak van egy jó hírem: már képes erre az AnyDesk.
Ma elindítottam, hogy megnézzek valamit a PC-n, erre felajánlotta, hogy van egy plugin, ha a telefont akarom irányítani. Telepítés után engedélyezni kell a Kisegítő lehetőségek közt (de úgyis jelzi ezt az AnyDesk), és utána működik is. PC-ről irányítottam egy Xperia 5-öt minden gond nélkül. Továbbá az Xperia 5-ről egy Xperia Z5 Compact-ot is, valamint fordítva is kipróbáltam, és úgy is ment.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143911 üzenetére
Mondjuk az értesítéseken kívül még van pár jó funkciója, főleg, ha PC-t is használ az ember. A Chrome kiegészítő segítségével akár weboldal linkjét (akár direktbe megnyitva), képet, stb. át lehet küldeni az egyik eszközről a másikra. Simán keresek egy képet PC-n, majd beállítom háttérképnek a telefonon anélkül, hogy ez utóbbihoz hozzányúlnék.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143908 üzenetére
Ezt most nem értem? A Join nem csak nem fogadott hívásról értesít. Ugyanúgy átküldi az SMS-t és bármelyik alkalmazás értesítéseit, amelyiket kiválasztod. Én így küldöm át a céges telefonról a GMail és a Hangouts értesítéseit is a sajátomra. És persze sokszor a sajáton látom, hogy épp hívnak a cégesen, ezért még odaérek, hogy felvegyem. A sajátról meg PC-re az AquaMail, a Messenger és a SofaScore (bár erre most sajnos nincs szükség) értesítések mennek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
laleeee #143865 üzenetére
PowerAMP-ban hívást fogadni?
Egyébként kétféleképp tudom értelmezni a kérdésed:
1. Nem tudsz léptetni, és hívást fogadni. – Ez nekem működik alapból, nem állítottam semmit külön.
2. Tudsz léptetni, viszont a hívásfogadás nem megy. – Ezt meg sose próbáltam, mert mostanában ritkán hallgatok zenét, inkább podcast megy.Szóval kérném egyértelműen megfogalmazni a kérdést, akkor talán tud valaki segíteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #143690 üzenetére
Én a SafeInCloud-ot használom, 2 hétig ki tudod próbálni a Pro funkciókat. Hogy melyik megy simán az ingyenesben, azt nem tudom, nekem a Pro verzió van meg, egyből megvehető az is.
Van hozzá Chrome beépülő Windows alá is, így tökéletesen működik ott is a bejelentkezés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #143658 üzenetére
"a hivatalos frissítési forrás a play áruház"
Ott is van, csak a te telefonodra még nem elérhető. Ennyi. Szerinted az APKMirror honnan szedi ezeket? Pont a Play Áruházból.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #143639 üzenetére
Biztos így csináltad meg a root-ot? Linkeld már légyszi. Én DooMLoRD megoldását találtam, aki a pref_event exploit-ot használta ki a kernelben. Nem az OTA frissítő alkalmazásban.
Az SMS támadási felület meg megint nem ez, a linkelt cikkben szó sem esik root-ról, csak egy man-in-the-middle támadásról.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
mobilizmo #143616 üzenetére
Az elsőt többször használtam már, most is fel van telepítve (de amúgy a Tiles jobban bejött). A többinél sem láttam erre megoldást a screenshot-ok alapján, csak az ott megjelenő ikonok számának módosítása, ami megoldható. De itt a gyorselérésű ikonok (5-6-x) alatti szöveg a lényeg, erre nem látok megoldást ezekben.
De ha valamelyik mégis tudja, akkor azt linkeld, ne 1000 olyant, amelyik nem.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #143492 üzenetére
Amúgy meg van ennek is külön topik: link
-
Bozek
nagyúr
válasz
iceQ! #143306 üzenetére
Mondjuk simán előfordulhat. Nekem is volt olyan alkalmazásom, amelyik nem is kért engedélyt (semmilyent, nem csak telepítésit), csak egyszerűen az összes el volt utasítva kezdéskor. Persze nem működött normálisan ettől az alkalmazás, és eltartott egy ideig, míg rájöttem a hibára.
-
Bozek
nagyúr
válasz
iceQ! #143302 üzenetére
Igen is, meg nem is. A 10-es Androidban már külön kell az alkalmazásoknak engedélyt adni a telepítéshez. Viszont a TC-nek ezt kérnie kellene.
Az alkalmazás adatainál (esetedben a TC) a Speciális rész alatt van egy olyan, hogy Új alkalmazások telepítése. Azt engedélyezd.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #143280 üzenetére
Újabban benne van a telefonban a Digitális jóllét (Digital wellbeing) alkalmazás. De lehet, hogy innen is le lehet tölteni, ha nincs fent, nekem két telefonnal kompatibilis.
Ez is függőség ellen van, be lehet állítani, hogy egy nap mennyit használhatod az egyes alkalmazásokat. Ha túllépted az időkeretet, nem indul el.
Tudom, más, amit te keresel, de ez is jó erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest