- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
DrKapocs #165083 üzenetére
Te jó ég, ezzel az aktiváló oldallal sikerült. Arra tudok gondolni, hogy eddig sose használtam fiókot és most már szerintem kötelező a sygic fiók használata, hozzárendeltem a gmail-es címemhez a kulcsot, új jelszót kellett megadnom és az app-ban csak be kellett jelentkezni és máris azt írja, hogy prémium aktiválva.
De erről miért nem küldenek e-mailt ezek a nyomorultak???
Na mindegy, kösz a segítséget.
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
DrKapocs #165077 üzenetére
Az a baj, hogy gmail címre vettem és Google fiókkal beléptem/regisztráltam de így se akarja aktiválni, lehet külön kellett volna regisztrálni a gmail-es címet mert úgy emlékszem nem a Google-ön keresztül vettem annak idején, de azért vicc, hogy a support nem reagál.
-
efi99
őstag
válasz
DrKapocs #165063 üzenetére
Ezek nem csak kiolvassák a telefonból a töltési szabványt és módot és az alapján kiírják a wattot (amit meg lehet nézni minden telefonon a - legalábbis Samsungon - a Névjegy - állapotinformációk - névleges alatt) ? Vagy ha gyengébb töltőbe dugod, akkor pontosan mutatja, hogy pl 43,8 watt vagy csak - felismerve az alacsonyabb töltési sebességet - a következő alacsonyabb szabványos watt értéket jelzi ki? Meg amúgy is a feszültség volt a kérdés.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
DrKapocs #165021 üzenetére
Köszi!
Mepróbálom.Az a baj, hogy 11 ezer kép van a telefonon.
FTP-n megnyitottam a tartalmát, DCIM mappa - logikus.
Átmásol. Pár óra alatt meg is volt, aztán néztem, hogy hát hiányzik 4000 kép, ami tavaly nyár óta készült.
Mappában benne, fájlkezelőben benne.. mégse másolja. Most áthelyeztem telefonon belül 3-4 mappába ezt a maradék 4 ezer képet, most elkezdte áttölteni.
Érthetetlen ez számomra .. előtte meg gond nélkül egy füst alatt átmásolta a maradék 6 ezer képet?!
-
Somatom
veterán
válasz
DrKapocs #165003 üzenetére
Írta, hogy pont az a gond, hogy zabálja az akkut. Nekem egyre gyanúsabb, hogy az a háttérben futás szándékosan van erőltetve és úgy nehéz tenni ellene. Az értesítési sávon való megjelenés nem csak a usernek infó. Az alkalmazás így jelzi a rendszernek, hogy a futása a felhasználónak fontos, ezért ne lője ki. Az automatizálók is így jeleznek. A különbség az, hogy az automatizálókban a prioritás szintje beállítható, ennél a kamera app -nál viszont nem. Jó lenne vmi magyarázat a fejlesztőtől, hogy erre miért van szükség.
-
-
efi99
őstag
válasz
DrKapocs #164606 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy a navi "jósága" nagyrészt a térképtől függ. Ezek közül több pl az Openstreetmap-et használja, amit nem profik készítenek és sztochasztikus, hogy mit mikor javítanak, ha változik valami. Nagyon jó viszont házszámozásban (már ahol van), mert muszáj beírni szerkesztéskor, míg a sokszor agyonajnározott Google map, vagy a TomTom a sarkokat tudja rendesen, közte meg általában "interpolál", így hajmeresztő dolgok jönnek ki.
-
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs #164606 üzenetére
Én meg vagyok elégedve a Sygic-el, szeretem hogy mutatja hogy minek a közelében járok ha úton vagyok és mutatja hogy van-e a közelemben benzinkút, bolt ahol lehet enni, inni, stb. (amit beállítottam hogy mutasson). Én a Maps-et utálom amiatt hogy a térképen számomra zavaró hogy nem a nyíl eleje hanem a inkább közepe a van ott "ahol vagy" ami talán jó ha az ember gyalogosan használja de kocsival navigálva engem zavar, hogy pl. a kocsi rég bent van a kereszteződésben mikor már fordulni kellett volna.. nem tudom jobban leírni de nem szeretem, Egerben jártamban jól megszivattam magam párszor a körforgalomban. A másik, hogy a sokadik telefonon játsza azt, hogy "fejjel lefele" navigál
Olyan, mintha az észak-dél irányt felcserélné vagy fejjel lefele lenne a vagy "fordítva" lenne a nyíl a map-en de természetesen normálisan tartod a telefon.. előre mész és "visszafelé" haladsz a map-en..
Ezt sokszor "meggyógyítja" egy automatikus forgatás ki-bekapcsolás és|vagy egy iránytű kalibrálás.. de 10 percnél nem tart tovább. Viszont egyelőre úgy látom csak gyalogosan jön elő.. De nálam bejött a másik kettő is amit említettem fentebb, offline szerintem mindkettő nagyon jó de a Sygic a legjobb - számomra.
-
Somatom
veterán
válasz
DrKapocs #162934 üzenetére
Sztem ez nem teljesen igaz. Csak addig lehet visszamenni, amíg azonos a bootloaderverzió. Samuéknál az a szokás, hogy egy új Androidverziós frissítést az előző bootloaderverziójával adnak ki azért, hogy ha baj lenne vele, akkor Odinnal vissza lehessen rakni az előzőt. Egy későbbi frissítésnél változik a bootloader és onnan már nem lehet visszatenni a régebbit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest