- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RootRulez #70713 üzenetére
Ezek a képek gyönyörű példái annak, hogy a vírusirtók SEMMIT nem érnek, ha az user figyelmetlen. (Ahogy látom, kettő is van a készüléken.)
Elvileg vannak programok, amik kiszűrhetik a reklámokat feldobáló appokat, de szerintem is egyszerűbb egy hard reset, mert az gyorsabb.
-
-
válasz
dokee78 #70691 üzenetére
My Tracks/Útvonalak program a Google-től?
-
-
válasz
Hosssszu #70627 üzenetére
Én az Alarm Clock Xtreme programot használom.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Feltettem a MI File Explorert. Már látom, milyet szeretnél. Nem tudom, van-e ilyen kinézettel másik program.
Nálam nem fagy ki fájl törlésnél. Sem a normál, sem a "darálóba" (Shredder) való törléskor. Milyen MI File Explorer verziót használsz, milyen Android verzión, illetve root van-e? -
-
válasz
Heavyrain #68751 üzenetére
A Handcent SMS képes arra, hogy az UNICODE karaktereket konvertálva küldje el.
Illetve, fontos, hogy ez MINDEN gyártó MINDEN készülékén probléma, ha eleve olyan ékezeteket használsz, hogy ne kelljen konvertálni, még csak külön program sem kell.
Ilyenkor mindig leírom ezt:
ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP
helyett
ÄRVìZTÜRÖ TÜKÖRFùRòGÉP.
és
árvíztűrő tükörfúrógép
helyett
àrvìztürö tükörfùrògép.Néhány készül,éken van ékezettámogatás vagy hasonló névre hallgató menüpont, ott lehet ezt variálni.
-
-
válasz
Nordik #68502 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy a készülékem kevésbé merül, ha a FB programon keresztül böngészem az oldalt.
Az értesítéseket letiltottam, a háttérben lévő FB-appot pedig a Greenify programmal jegeltem.Így én maximálisan az FB app használatát javaslom.
Ja, bocs, az adatforgalom volt a kérdés. Azt nem tudom, csak a kevésbé merülő készülékből gondolom azt is, hogy kisebb az adatforgalom is.
-
-
-
válasz
quailstorm #68468 üzenetére
Köszi!
Én is erre gondoltam! -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
freeknight #68215 üzenetére
"...eléggé magától értetődőnek tűnik ..."
Nem hiszem, hogy csak én gondolnám, hogy ez nem így van.Egyébként pont tegnap láttam valamilyen TeamSpeak programot a marketen.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
stumpjumper #65685 üzenetére
Hangerő lefelé+ bekapcs. gomb.
-
-
Pl. AdFree, Adblock Plus for Android.
Én előbbit használtam.
-
Tudnátok billentyűzetet ajánlani, amiben
- be tudok állítani osztott és kompakt elrendezést,
- kikapcsolhatók a javaslatok,
- elérhető az összes (jobbra- ill. balra dőlő) ékezetes karakter,
- teljes emoji-támogatással bír 4.2 alatt is,
- ingyenes vagy megvehető a Playen kívülről is -pl. PayPallal.Amiket eddig próbáltam:
- AnySoft Keyboard: nincs teljes emoji támogatás,
- Kii Keyboard: nincs kompakt elrendezés,
- SwiftKey: nem kapcsolhatók ki a javaslatok, nem érhetőek el a balra dőlő (SMS-kompatibilis) ékezetek,
- Google Keyboard: nincs kompakt elrendezés, nincs teljes emoji támogatás. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #64374 üzenetére
Sajnos, sovány a PayPal a Playen Magyarországon...
Pedig én is nagyon kedvelném... -
-
-
-
válasz
gipsztigris #64182 üzenetére
Én azonnal megkaptam a vették a meghívókérésem levelet.
-
-
-
-
-
válasz
dodopek #64106 üzenetére
Én csak néhány billentyűzetben láttam arra lehetőséget, hogy a márik irányba dőlő ékezeteket is feldobja.
Anysoft Keyboard, Kii Keyboard, Smart Keyboard.Amennyiben nem szeretnél billentyűzetet cserélni, akkor SMS-appot kell cserélj. Pl. a Handcent SMS tud olyat, hogy konvertálja a betűket nem UNICODE-készletűre.
-
válasz
norbert1998 #64081 üzenetére
Inkább használj WSM toolsot.
Elérhetőek alá az Xposed beépülői is. -
-
-
"... OTG-n keresztül csatlakoztatom a jelenlegi USB mobilnet sticket (ha kell akkor a külső antennával) és akkor tudok netezni is."
Ezt remélem, nem gondoltad komolyan.
Én inkább néznék egy másik szolgáltatót, akinek erősebb,stabilabb a jele ott, ahol használod.
Az OTG-képességgel amúgy sem feltétlen jár együtt az a tulajdonság, hogy tudsz a modemmel netezni.
-
válasz
Tav-Csoves #64046 üzenetére
Jajj, hagyjuk már... Lehet, persze, de kb. 0% az esélye, erre meg teljesen felesleges egy külön programot fenntartani.
Meg a másik. Honnan tudod, hogy a vírust megfogja a vírusírtó?
-
válasz
Tav-Csoves #63975 üzenetére
Ezekre én pont, hogy NEM telepítenék fel SEMMILYEN programot. Szükségtelen, csak a memóriát, processzort, erőforrásokat zabálja.
Megbízható helyről telepíts programot, és nem érhet meglepetés. Nagyjából 5 éve használok androidos okostelefont, soha nem volt a készülékemen ilyen program, nem éreztem hiányát.Amiért feltelepítenék külön védelmet, az a lopás esetére szolgáló letiltó, bemérő, stb. alkalmazás.
-
teo77:
Jah!
Nincs még egy számod?Vagy olyan családtagod, ismerősöd, aki "beáldozná" a telefonszámát egy jó ügyért?
Nem kell okostelefon legyen, amiben a telefonszám van, mert ha nem sikerül elküldenie az aktiváló üzenetet, akkor felhívnak.
Remélem, erre gondoltál.atosan:
Az SDfix a nem rendszer programok SD-elérésére kell. -
-
-
-
válasz
DeathAdder #63902 üzenetére
Próbáld meg a Google Play szolgáltatásokat frissíteni, a frissítéseket törlni, újrafrissíteni, hátha azzal van baj, nem az Időképpel.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
norbert1998 #63691 üzenetére
Az megy, igen.
-
-
válasz
norbert1998 #63681 üzenetére
Nekem nem jött össze egy Samsung Galax S5-tel és egy Xiaomi Hongmival...
-
válasz
sz.balazs.95 #63679 üzenetére
Úgy értettem, hogy MIUI, nem az általam linkelt.
Ui.: közben úgy látom, megtaláltad.
-
válasz
sz.balazs.95 #63676 üzenetére
Ettől független az kell neked.
-
válasz
sz.balazs.95 #63674 üzenetére
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest