Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _GT_

    csendes tag

    Sziasztok!

    Remélem jó topicban teszem fel a kérdést. :)

    Segítséget szeretnék kérni tőletek. Okostelefon vásárlása előtt vagyok. Jelenleg 2 simet használok, beszédre Telenor, és van egy mobil net stick ami Vodafone-os. A mobilnet jele (ahol én használom) ha csak a sticket használom elég gyenge, azaz használhatatlan, ezért van egy külső antenna amit csatlakoztatok a stickhez így elég erős a jel, jól használható. Első körben dual active telefont akartam, így nem kell a sticckel "vacakolni", de attól félek, hogy ha a telefonban van a sim, akkor nem lesz elég erős jel, hasonlóan mint amikor a sticknél nem használok külső antennát. A telefonhoz meg nem tudok külső antennát csatlakoztatni, hogy jobb legyen a vétel. Ezért arra jutottam, hogy elég az egy sim-es mobil és OTG-n keresztül csatlakoztatom a jelenlegi USB mobilnet sticket (ha kell akkor a külső antennával) és akkor tudok netezni is.

    Ennyit az előzményekről, és most a kérdés. Azt látom, hogy PPP Widget 2-vel elvileg ez megoldható, azaz tudok netezni a telefonon a sticken keresztül. Azonban azt láttam, hogy a PPP Widget valami VPN kapcsolatot csinál. Nekem a mobilneten keresztül be kell tudnom lépni a céges VPN-re.

    Kérdésem, hogy ha PPP Widgettel használom a netet az USB sticken keresztül, akkor be fogok-e tudni lépni a céges VPN-re, nem fog-e bezavarni a VPN kapcsolat amit a PPP Widget csinál?

    Tud valaki ebben segíteni?

    Nagyon köszönöm a segítséget előre is!

    u.i.: Bocs, hogy ilyen hosszú lett!

    Üdv,
    Tamás

Új hozzászólás Aktív témák