- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
g_g_g #146767 üzenetére
Oldalakon keresztul ecseteltem miert, ha erdekel megadom a linkeket, nagy vonalakban annyi, hogy a WLAN es a BT antennaja kozos, egy IC kapcsolon keresztul tortenik a valtas, igy "versenyeznek" a hasznalati idoert, a hanglejatszas ugye folyamatos adatstream igy sok idot "foglal" igy a WLAN-nak nem- vagy keves jut, ezert van az egesz. Ez egy sporolasi megoldas a Xiaomi reszerol rengeted keszuleken. Ilyen BT dolog meg a helymeghatarozashoz hasznalt kiegeszito BT scan, a Google NearbyServices hasonlo scan-je (az Android 10-tol Google Discovery neven fut..).
-
crok
Topikgazda
válasz
Foose #146748 üzenetére
Nem API-t használ hanem a FB mobile view-t és mint wrapper működik. Lényegében a mobile view-t mint vázat használva jól lereszelve mutatja a Facebook-ot (és rejti el amit nem szeretnél látni, mint pl. reklámok, egyes elemek..). Nem kampányolok mellette, csak mondom hogy nem úgy működik ahogy gondolod. Van más hasonló app is, open source is, max. nem ennyire fancy..
-
crok
Topikgazda
válasz
Joci?? #146704 üzenetére
Nem kell a debugot feltenni, szépen tedd fel azt a frissített apk-t amit most adtak ki (és itt linkeltem).
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #146611 üzenetére
Szerintem az, én gyakorta használom, évekkel ezelőtt megvettem. De azt te tudod hogy ez neked hasznos-e. Nemcsak takarító funkciója van, én azokat is használom.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #146608 üzenetére
Na ez egy érdekes téma hogy ki mit, melyik app melyiket hivatkozza hogy törli mikor cache-t töröl. Olvasnivaló.
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #146604 üzenetére
Youtube Music-ot nem használok.. de az egy elég nagy bug lenne.. ám se az XDA thread-jében se a Reddit thread-jében említés nincs Youtube Music-ra, még érdemben Youtube-ra se.. Google Music-ra annyi, hogy 2016-ban volt vele crash cleaning után, de azóta se volt semmi. Changelog-ban sincs egyetlen egyszer se említve se a Youtube, se a Youtube Music, se a Google Music (a changelog 2015-től indul). Megkérdezem Discord-on közben..
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #146602 üzenetére
Evek ota hasznalom. Igen jo. Amugy tetelesen megnezheto mit talal, de mivel nekem Pro van igy latom is, nem tudtam, hogy az ingyenes esetleg nem irja tetelesen..
-
crok
Topikgazda
válasz
Elemental #146541 üzenetére
Ezt a Smart device értesítést próbáltad már sokáig nyomni? Olyankor megjelenik a menüben hogy melyik app csinálja és hogy melyik értesítési csatorna.. esetleg próbáld már meg úgy letiltani, mert lehet rendszerértesítés mert a Sygic regisztrálta magát mint lehetséges SDL kapcsolatra és azért keres, de az API-n keresztül.
-
crok
Topikgazda
válasz
sarkan #146474 üzenetére
Max. jó közelítést tudhat, bármiről is beszélünk, hiszen csak a telefon meglevő elemeire támaszkodva tud információt kinyerni.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #146423 üzenetére
Ha nagyon akarom azt hazudik be a ROM meg a kernel amit megírtak benne a megfelelő helyeken.. egyébként AIDA64. A memóriát pl. úgy lehet max. megnézni hogy felteszel egy terminált (de amúgy mindegy melyiket) és beütöd, hogy
free -h
vagyfree -m
vagy acat /proc/meminfo
mert itt nem tud hazudni, a rendelkezésre álló RAM-ot a kernel VM-nek ismernie kell.. A benne levő eMMC-t meg össze lehet legózni (jó közelítéssel kiadja..) adf -h
vagydf -H
kimenete, persze ez nem biztos hogy mérvadó ha egy hitvány hamis eMMC-ről beszélünk (mint a hamis pendrive-ok, hamis microSD-k) de több, mint a semmi.. aztán ott van még a cat/proc/cpuinfo
ami támpont lehet, de ide már lehet "hazudni" relatív könnyen. De ezeket az AIDA64 is innen veszi. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
maestro87 #146317 üzenetére
Nagyon rossz nyomon jársz. A doze mód nem úgy működik, hogy átpöccinted és onnantól deep lesz, vagyis lehet így is (trükközni a cca. 20 doze változóval) de nálad nem ez a gond. Normál működés mellett van light és ha timeout-ol akkor lemegy deep-be. Ha valami nem engedi (wakelock, appok amik dolgoznának mert pl. akkukímélő kivétellistán vannak..) akkor nem megy le. Fordítva ülsz a lovon. A userspace wakelock-al egyidőben van CPU running is, vagyis valami valamit csinál. Az okozat, hogy nincs deep doze, nem az ok. Ha gondolod juttasd el a zip-et, belenézek neked is.
-
crok
Topikgazda
válasz
maestro87 #146315 üzenetére
Ebből az egy darab képből? Semmit úgy igazán.. mondjuk annyira azért jó, hogy látni lehet hogy doze mód az van, csak nem deep hanem csak light. Viszont baromisűrűn van userspace wakelock! Egérrel ha végigmész rajta (minden soron!) látszik mit csinál a készülék.. Statisztikát alatta, appokra lebonthatóan ha kell.. fedezd fel. Ha nagyon nem megy írj rám, ránézek neked is.
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #146299 üzenetére
Szívás.. én végig azt hittem a videokban levő hirdetésekről volt szó
sorry. Erre egyelőre nincs megoldás, a home screen-en megjelenőkre is egy experimental van csak a Vanced beállításaiban. Ezektől eddig nem tudtak megszabadulni, azt mondják.. bár valaki meg azt mondja hogy egyszercsak eltűntek.. Sajnálom, tényleg, mindenkitől elnézést, ezt a részt benéztem, én valahogy végig azt hittem hogy video-ban levő hirdetésekről van szó.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #146282 üzenetére
A banki app nem talál rá a Magisk Manager nevű appra mert nem is ezt keresi. Ilyen nevű app nincs is. Az appok app id-t néznek. Ha a Magisk Manager Hide be van kapcsolva ez az app id teljesen random azonosító. Akkor egy olyan (un. stub app) app lesz feltéve aminek az az app id-ja, hogy com.[és itt hosszú, random kriksz-kraksz van] és ez indítja majd a Magisk Manager-t, így nem fedezheti fel semmi hogy fent van a Manager (aminek az app id-ja egyébként com.topjohnwu.magisk, az appok ezt tudják keresni, a random app id-t nem tudják keresni..). Nincs mit társítani se, nem így működik, meg mostmár olyan van hogy app szintű Android ID (Oreo óta). Ezt nem tudja megjegyezni, de át lehet irogatni ha kell.
@fatal`
Ha annyira haklis egy app hogy kell neki a saját ID visszaállításkor is, akkor azt a Titanium Backup szerintem még nem tudja, de a Swift Backup tudja csak nincs alapból bekapcsolva hogy az appokat ID-stól mentse. A Migrate is úgy menti le a flash-elhető zip-et hogy menti az app szintű Android ID-kat.. -
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #146254 üzenetére
MicroG - igazából itt csak a bejelentkezéshez kell ha a saját fiókod alatt akarsz Youtube-ozni a Vanced-ben.
Én nem tudok róla hogy bármivel is összeakadna egy normál GApps-t is tartalmazó ROM-on, de majd szólnak a többiek ha rosszul tudom.
@zeon.hu: de csak egyszer kellene jól megcsinálni - de nyilván a te készüléked, a te ROM-od, a te dolgod. Meg visszakapcsolható.
-
crok
Topikgazda
Ha már Vanced itt egy hír tűlük Telegramról:
Csináltak egy Vanced Manager nevű megoldást, ami ezt tudja:After 3 months of development, we are finally ready to introduce Vanced Manager to the masses. Vanced manager can easily install and uninstall vanced and microg, has various settings for customisation and better experience. The Manager comes with an easy-to-use interface, support for background download and installation
Még nem tudok többet csak ennyit róla - lévén 10 perces a hír..
És a hír:
Are you tired of .apks? Fed up with the new installation method? Don't want to use SAI or read the installation guides?
Do we have the solution for you!
Introducing: Vanced Manager!
No more will you have to suffer through downloading files through the website and installing them with SAI! No more having to fiddle around with various settings or downloading the wrong version, causing frustration!
=====================
But what does Vanced Manager have?
• clean and simple UI
• easily install Vanced and MicroG directly using the app
• installation guides for all variants of the app (especially for special snowflake MIUI)
• direct downloads without having to go to the website
• notifications when an update for Vanced is available
• changelogs for the latest versions of Vanced
• and much more! (aka I'm too lazy to type out more stuff)
=====================
Special thanks goes to the Vanced team and X1into for creating the app.Don't wait, don't delay, download the Vanced Manager APK here today!
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #146250 üzenetére
És ideiglenesen se tudod, ez már nem működik?
Igor is azt mondja hogy megy neki a Vanced csak annyi hogy MIUI 20.2.20 és felette.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #146226 üzenetére
A Variant-nál kattints át a root verzióra és megváltozik a help leírás is, mégpedig így:
1. Disable apk verification (look for an xposed module or similiar app to do this) https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-smali-patcher-0-7-t3680053 works for Android < 10
Szóval eleve azzal kezdi, hogy Android 10 alatt kapcsold ki az ellenőrzést - ezt szerintem kihagytad, ezért is mondta hogy telepítve van már ilyen app. Egy másik módszer lehet a detach amit pl. a TeMeFi-vel meg lehet csinálni. -
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146216 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy mit szedtél le _pontosan_ (meg honnan) mert szerintem "nem hivatalos" (fake / phoney - nem adok linket mert nem akarom hogy cache-eljék a keresők) Vanced appot eszedhettél le. Itt a Vanced hivatalos oldala, van a telepítéshez is pár szó meg itt az XDA thread.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146205 üzenetére
Aha, a rossz komment a jó ellentéte, nem jó, értem, idéznél valakitől valamit? Mert egyelőre egyedül vagy szerintem a problémával meg a reklámokkal. Kidnou Youtube Vanced-et használ.
-
crok
Topikgazda
válasz
Wolfskin #146195 üzenetére
Bizony tudunk. Root-olásra ott a Magisk ami nyílt forrású, nem tudom mikor volt ez a fiaskó de elképzelni nem tudom hogy 3 éven belül, mert Marshmallow-n voltak utoljára olyan appok amik exploit-al tudtak root-olni és kínai s.*rokat telepítgetni. Ezek anno be is másol(hat)ták magukat rendszerappnak így factory reset után (ami ugye csak a /data-t formázza, a rendszerpartícióhoz nem nyúl, nem is tud, nem is értelmes) persze mindig "fent maradtak".
A teljes (biztonsági) mentésre pedig eleve nem kell root ha a teljes ROM-ot menteni akarod, arra egy tisztességes custom recovery kell (pl. TWRP vagy OrangeFox) mert abban lehet csinálni teljes partíciók tartalmáról mentést. Ehhez (a custom recovery flash-hez) kelleni fog a nyitott bootloader - ha esetleg írnál egy készüléktípust az még talán vinné valamerre a diskurzust, pl. van-e rá official/unofficial custom recovery, A vagy A/B rendszerű-e a készülék (ami a Magisk telepítéséhez (ha mégis kellene root) szükséges lesz), ésatöbbi. A készülék topikja jó támpont lehet (ha van).
Ha csak a telefonon levő appokról, esetleg a kontaktokról, SMS-ről, Wifi-ről kell mentés akkor Swift backup és Titanium Backup jók lehetnek.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146196 üzenetére
Ezt meg hogy kell érteni hogy "nem jó kommenteket kapott a Youtube Vanced"? Van más Youtube kliens alternatíva is, pl. NewPipe, OGYoutTube..
Egyébként reklámblokkolásra itt találsz segítséget. Sima AdGuard DNS-el mobilizmo-nál smart TV-n nem volt gond.
-
crok
Topikgazda
válasz
huliganboy #146176 üzenetére
Ez egy elég régi készülék, mekkora az a microSD? 128GB-nál nagyobb?
-
crok
Topikgazda
válasz
Eastman #146179 üzenetére
Milyen felugróablak van a Musicoletben? 100% ingyenes és nyílt forrású app ami még csak nem is kér semmilyen internet jogosultságot, teljesen offline. Milyen ablak ugrál fel? Régóta használom (a régi Mort Player-el egyetemben) és felugró ablakot én még ezzel soha nem láttam.
-
crok
Topikgazda
válasz
dokee78 #146174 üzenetére
Most tényleg ugyanezt csinálod megint? Erre is ugyanazt tudom mondani mint arra, arre meg te nem reagáltál semmit.. most akkor..?
De egyébként ha már Xiaomi és MIUI akkor a Mi Mover a sajátja.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #146079 üzenetére
Beragadhatott nálad it a letöltésvezérlő.. Beállításokban a telepített alkalmazások közt jeleníttesd meg a rendszerappokat is és a listában levő két "letöltések" vagy hasonló nevű appokat keresd meg és kényszerített leállítás után töröld az adatait meg ha volt akkor a frissítéseit is majd restart. Utána mennie kellene rendesen.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Bossi #146061 üzenetére
AOSP vonalon nincs kifejezetten ilyen, annyit tudsz csinálni hogy az akkukímélést kikapcsolod rá (nem optimalizáltra állítod - így kiveszed a Doze alól) és akkor csak a használat függvényében lesz kilőve (memory pressure-nél, ha kell a memória egy épp indított alkalmazásnak és a többi, "régen megnyitott|elindított de régen is használt" alkalmazás lesz kilőve). Erőszakkal, explicit módon benntartási lehetőségről nem tudok.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Mr. Y #146051 üzenetére
Huhh, ez a SIM dolog ennél brutálisan jóval bonyolultabb, mint amit gondolsz hogy csak egy azonosítót tárol.. a SIM ma már nem is SIM hanem egy UICC (a hardver) és a SIM csak egy app, a kártya maga önmagában CPU+ROM+RAM+IO+.. van mellette egy halom tanusítvány tárolva.. nem lehet klónozni appal (úgy, ahogy azt te szeretnéd), fizikailag kell a készülékben lennie és futnia. Nem is legális a klónozás.
Társkártya, MultiSIM (Telekom), ilyet szokás max. csináltatni. Nem tudom milyen előfizetésed van.. Gondolom a Telenor Adatmegosztó akkor amiről beszélsz, de itt a honlapjukon elég élő dolognak tűnik.. Telenoros topikban nem tudnak segíteni?
-
crok
Topikgazda
válasz
rothfb #145998 üzenetére
Lehet ez se a GMail hanem a letöltésvezérlő problémája?
Ezt megnéznéd?
-
crok
Topikgazda
válasz
Mauzes #145988 üzenetére
Ha ezen végigmész? Az elég?
Ha nem akkor max. adb-vel lehet mókolni. -
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #145987 üzenetére
Nem vagyok Android OCR appokban ismert, de ha Win-re megy utána a file
akkor a cserére én pl. simán csak egy Notepad++-t használnék így:
Replace:
What:\r\n
Replace with: itt megadsz egy space-t
Search mode:Extended
vagyregex
Android-on regex replace-re használható pl ez is, de rengeteg alternatíva van. -
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #145981 üzenetére
Sajnos nem tudni, de már írtam hogy kb. két hete random panaszkodnak rá.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #145976 üzenetére
Pont volt ilyesmiről szó nemrég.
Google Translate app is tud ilyet, Somatom az ABBY-t ajánlotta Google Lens-el meg alapvetően valamilyen OCR képes app való erre a melóra, de az eredeti kérdező utána azt mondta még keresgél - pedig biztos hogy mindkét megoldás működik - de nem tért vissza az eredeti kérdező, esetleg kérdezt meg tőle mi lett a dolog vége neki..
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
dokee78 #145947 üzenetére
Egyikre se tudok mit mondani - akkor írjam meg hogy elolvastam de nem tudok rá mit mondani? Ha mindenre megírná mindenki elég sok lenne a törölt off.. Az Exceles kérdésnél pl. nem látok fejlécet, általában a fejlécre szoktak sorrendet állítani de persze enélkül is menne ha lenne adatfeldolgozási lehetőség az appban, talán azért nem lehet. Mondjuk én az Excelt meghagytam PC-re, Android-on SOHA nem kellett még Excelt nyomorgatnom. Ha kellene én először az AndrOpen Office-t, aztán a sima Microsoft Excelt majd a Google Sheets-et próbálnám meg (nem tudom mennyire szabad ilyen külső appokat használnod, mennyire szenzitív az adat).
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #145917 üzenetére
Ha az app maga nem tud ilyet akkor 99% hogy csak root-al.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
kispe82 #145842 üzenetére
Kb. öt napja - egy hete panaszkodnak erre az emberek. MicroG reinstall elvileg megoldja, másnál a Vanced-et is újra kellett húzni (meg van, akinek elvileg elkezdte enni az akkut erősen a MicroG de az simán pebkac is lehet..).
-
crok
Topikgazda
válasz
Atos23 #145806 üzenetére
Bár a kérdésnek szerintem az Android szakmaiban van a helye mert semmi köze az Android appokhoz azért válaszolok: GSMArena szerint az Alcatel 1 tud hotspot-ot, Gizmochina szerint is, Phonearena szerint is és az Alcatel saját honlapja szerint is..
-
crok
Topikgazda
válasz
iceQ! #145772 üzenetére
Mert már feloldottad a készüléket fizetés előtt, nem? Google Pay install után kéri hogy adj meg screen lock-ot, nem? Írja azt is hogy mekkora összeghatárig nem kér (+ ott van a bankkártya PIN pluszban mittudomén 5 tranzakcióig, ez most itthon 5K-ról 15K-ra lett emelve Áprilisban). Azt ha feloldottad (mert ugye így működik) akkor kérjen mégegyszer majd mikor fizetsz akkor is megint, egyszer feloldáskor meg majd egyszer fizetéskor, mindig (meg ha meghaladtad a bankkártyás limitet akkor bankkártya PIN-t is (mondjuk azt így is úgy is fog..))? Pénzküldésre lehet beállítani egyébként PIN-t, mintát, egyebeket.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145757 üzenetére
A Magisk kérdéseid a Magisk topikban jobb helyen lennének (: Ajánlom figyelmedbe az összefoglalóját, a végén van terminál ajánlás is, ha csak ilyesmire használnád akkor a Termux ágyúval verébre. Az, hogy személy szerint mit ajánlok.. mindenkinek más a preferenciája. Nem tudok ajánlani semmit mert mindnek megvan a saját célja. Az Energized mellé kellhet a Busybox modul ha Magisk 20.3 vagy az alattit használsz, ha 20.4 (vagy majd felettit..) akkor nem kell külön a Busybox.
Az Energized pedig egy nagyon jó help-el és egy menüs felülettel is rendelkezik, nem akarom itt most kifejteni azt, hogy hogy kell használni, nézd meg, olvasd el, elég egyszerű. A parancsod amúgy 100% rossz ha úgy írtad be, az max. annyit mondott neked hogy a su-nak mi a helpje.
Az Energized-nak a helpjét így nézheted meg:
su -c ep -h
A menü - ebben mindent beállíthatsz, frissíthetsz is:
su -c ep -mHa kézzel csinálnád:
A szűrési host lista (pack) beállítása pl. a "Blu" nevűre:
su -c ep -p blu
Ha csak frissíteni akarod amit már beállítottál, akkor:
su -c ep -uAz, hogy melyik pack "mit tud" azt a Energized honlapján vagy GitHub oldalán tudod megnézni.
Millió egyéb beállítás van még (blacklist, whitelist..), menüben is le van írva minden meg a helpben is.
PS: A parancsokat csinálhatod úgy is pl., hogy:
su
ep -m
..utána mivel már kértél root jogot és root shell-ben vagy már nem kell a su elé. -
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145754 üzenetére
Persze, csak a forumon lehet erdemesebb mert egyreszt tobb szem tobbet lat(ott mar) es a kerdesed lehet masnak is kerdese igy a valasz lehet mast is erdekelne.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145748 üzenetére
Persze, fog!
-
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145745 üzenetére
Egyszerre egy VPN futhat legjobb tudomasom szerint, ugyhogy nem. De ha van root akkor miert nem hasznalsz Energized-t vagy AdAway-? Segitseg.
-
crok
Topikgazda
válasz
Mr. Erikszon #145711 üzenetére
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr Bubo #145680 üzenetére
Hogy érted ezt pontosan? Mit lehetett bekattintgatni? Hogy milyen típusú szűrés érdekel és ajánlott hozzá egy publikus de szűrt DNS szerver megoldást (az DNS szerver IP-ket)? Kellett hozzá regisztráció? Be kellett lépni az oldalra? Kérte a külső IP-det? Nem az OpenDNS volt?
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
iceQ! #145637 üzenetére
VPN-t használtál azóta aminek a vége nem Magyarországon volt? Google Play Store beállításaiban a fiók info alatt is Magyarország van megadva? Nincs ott más ország véletlen? Esetleg amiatt mert olyan fizetési módot adtál meg ami nem Magyarországra van bejegyezve?
-
crok
Topikgazda
válasz
huliganboy #145621 üzenetére
Naplózza azt a rendszer maga - neked a naplót kell megnézned csak:
NotificationLog
Notification History
Vagy az nem elég? -
crok
Topikgazda
válasz
balazs1022 #145594 üzenetére
Ha nem tartod doze-ban a telefont úgy fog merülni mint nyeletlen fejsze a Balatonban.. de ha neked ez kell akkor bármelyik wake lock app megoldja hogy ne aludjon a CPU - pl. ez. Ha ennyire nem érdekel maga a deep doze akkor átírhatod a doze paramétereket hogy ne mehessen le egyáltalán deep doze-ba csak light-ba. Ehhez tulajdonképp még root se kéne.. de root-al 100x egyszerűbb.
-
crok
Topikgazda
válasz
SzabóTamàs90 #145578 üzenetére
Gyors ellenpélda: AOSiP ROM, Redmi Note 4 Mido - Phone app, rendszer app, mégse fixen kivételezett és állítható.. nem minden rendszerapp van explicit kivétellistán, van rá egy XML. OpenGApps pl. ebbe az XML-be felveszi a GPlay Services-t explicit whitelist-re, nem is állítható át a menüből, persze bűvészkedéssel megoldható. Szóval elfelejteni nem kell, jobb utánanézni hogy az adott ROM-ban mi lett implementálva. Ráadásul ez egy Lineage alapú custom ROM, még csak nem is gyáriból átalakított.
-
crok
Topikgazda
válasz
balazs1022 #145574 üzenetére
Legjobb tudomasom szerint a Phone (Dialer) app, de alapbol kivetel kene legyen.
-
crok
Topikgazda
válasz
mobilizmo #145554 üzenetére
Sajnos nem lelek pontos választ..
A honlapja él és a most épp nem működő linkre mutat a Google Play link.
Pontosan egy éve ugyanígy eltűnt egy időre Play-ről. A friss hozzászólások jelentős része arról szól, hogy "modernebb" (vagyis az említett telefonok alapján jellemzően Oreo, Pie..) ROM-okon sokaknak bajosan megy vagy egyáltalán nem működik az app.
Egy emailcím van megadva egyébként (hamsters[kukac]hamsterbeat.com), akinek esetleg szívfájdalma hogy eltűnt megint az írhat neki.
-
crok
Topikgazda
válasz
darvinya #145550 üzenetére
Lehet ez is.. de inkább tippelném hogy emiatt van:
Truecaller Data Breach – 47.5 Million Indian Truecaller Records On Sale in Dark Web
Akkor data breach hogy több kamion egymás mellett is megfordul benne egyszerre.. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #145529 üzenetére
Próbáld ki a másik két opciót is imho.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #145518 üzenetére
Az egyik offline, a másik online - az szerintem amúgy értelmetlen összehasonlítani - de a Sygic-ben mire volt állítva a tervezés mikéntje egyébként? Fastest/shortest/economic? Én economic-ra szoktam állítani, nálam pl. hasonlókat nem csinál, igaz nem budapesti vagyok.
-
crok
Topikgazda
válasz
Mcrazy #145498 üzenetére
Hm.. az csapott be hogy "régi telefont" említett, nekem egyből az jutott eszembe hogy a régi iGO (nem a Primo NG, még nem a Nav N GO = NNG időből, hanem iGO My Way meg hasonlók) az már nem lesz fent sehol Play-en, az 100%, mert abból az érából a SzülinApp volt az utolsó, legális,
(a link csak annak nyílik meg aki anno letöltötte)ha jól emlékszem (de ezek szerint nem). A link meg azért nem nyílt meg mert.. céges gépen angol VPN-ről nem ment.. ami amúgy felettébb érdekes : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest