- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Letöltöttem vagy 50 zenét a YotTube Music appban - premium felhasználó vagyok - és szomorúan láttam FR után, hogy eltűnt az összes zeném. Nyilván a telefon memóriájára töltötte le, demost egyesével minden zenét keressek meg és töltsem le?Látom van előzmények, deott kb 500 zene van... abból kéne kiválogatni egyesével újra? Nincs arra lehetőség, hogy a korábban letöltött zenéket újra letöltse? Sose voltam spotify felhasználó, de ott se lenne erre lehetőség? Mert ez így kb. használhatatlan... segítségeteket előre is köszönöm!
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, youtube musicba komolyan nem lehet letolteni zenét mobilnettel? Nem találok olyan lehetőséget.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Youtube premiumba nem lehet letölteni a zenét mp3-ba? Úgy látom csak képpel együtt engedi...
-
MikeWazowski
veterán
Frissült a Google Fotók alkalmazás és azt írja, az új galéria nézetben látom, mely fotókról és videókról készült automatikus mentés. Ezt hol látom?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Most mondja a kollégám, hogy Ő amikor public wifin van, vagy mobilnetezik, akkor VPN appot használ, hogy "elrejtse" magát, és senki ne lássa mit keresett stb. Ebben van igazság? Ti is használtok ilyen appot?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #134225 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ingyenesek voltak, így megcsináltam ahogy írtad, és minden ok. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van pár alkalmazásom ami nem a fő gmail címemre van beállítva és ezt most a google maps frissítésnél írta is. Átlépve play áruházba az alternatív gmail-re, kb 10 app van oda beállítva. Azokat, hogy tudom áttenni a fő gmail címemre?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #134041 üzenetére
Erre senki? Senki nem használ keep-et, vagy nála jól működik?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy nálatok a Google Keep elmenti az előre beállított emlékeztető időpontokat?
Ugye hármat lehet megadni, melyeket módosítok és addig el is menti amíg be nem zárom az appot. Amint újra megnyitom vissza áll az eredeti számomra nem jó időpontokra... Roppant bosszantó. Valami megoldás rá? -
MikeWazowski
veterán
válasz
snooze #133354 üzenetére
Ilyet nem találtam, de nekem most meglett a legjobb
Interstellar a neve. 260 HUF, de baromi jól néznek ki az ikonok. Mivel saját háttereket használok kb az ikonok meg a lezárt képernyőn az óra a lényeg. Ha meg az állapot sávot lehúzom ott is sötét. igaz a menü maradt fehér.
-
MikeWazowski
veterán
Érdekes dolog történt ma reggelre:
Ma reggel szembesültem azzal, hogy az outlook app-ba beállított 5 cím törlésre került... be van kapcsolva a számláló és mivel van vagy 500 olvasatlan mail-em mindig láttam hogy 99+ t írt az ikon. Reggel csak az ikont láttam és belépve egy fiók sem volt...
Újra, mindet hozzá kellett adnom... ilyen volt már valakinél?
-
-
MikeWazowski
veterán
Világos, köszönöm szépen! Jól látom, hogy a BetterBatteryStats app írja, melyik app hányszor keltette fel a telefont? A wakelock detector nem jó, mert nem rootolt a telefonom
Elvileg lehet anélkül is, de akkor az meg bonyolult nekem, hogy pc-vel kell párosítani stb. Az első appot meg is veszem, ha írja az alkalmakat.
Második fele, teljesen igazad van!
Ám, mire jó amúgy akkor az a gsam battery monitor? Mert én úgy látom, hogy csak azt írja, amit az alap droid akkumulátor része. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Kínlódok még mindig ezzel, hogy értesítés nem jön semmi, de mégis baromi sokszor felvillan a képernyő… gsam batter monitor pro kb. semmire nem jó, de eszembe jutott, hogy régen valamelyik appal meg tudtam nézni, hogy melyik alkalmazás hány alkalommal indult el. Pár éve is ez volt a bajom, akkor a sima google app indult el vagy 800szor. Akkor le is tiltottam és minden rendben ment utána. Tehát azt az appot keresem amivel így meg tudom nézni. Köszönöm előre is!
-
MikeWazowski
veterán
Gsam battery monitor pro-ba, hogy tudom kikapcsolni az aksi értesítést felül? Baromira zavar. beállításokban csak a témáját tudom megváltoztatni, kikapcsolni nem engedi. És persze lehúzva az értesítési sávot nem engedi elhúzni balra....
Ám ezzel a programmal meg tudom nézni, melyik app ébresztgeti a telefont? Semmi értesítés nem jön, de felvillan a képernyő... -
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #133201 üzenetére
Köszönöm
-
MikeWazowski
veterán
Korábban olvastam, hogy van egy olyan app, ami mutatja az eddig megvett alkalmazásokat. Az összeset. Valaki ismeri?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #133046 üzenetére
És jól látom hogy havidíjas a Lastpass? Nem egyszer kell megvenni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #133037 üzenetére
PC-n nem tudtam kipróbálni, de el tudod mondani röviden, hogy lehet a safeincloud-ba beállítani hogy bejelentkezzen egy oldalra?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Sose használtam jelszó kezelő app-ot, de most kipróbálnék egyet. Jelenleg a hivatalos papírjaim a onenote és a google drive app-ban vannak. Onenote-ba sok minden egyéb más is, amiket ott megszüntetnék. Láttam az összefoglalóba van 3 app, itt melyiket használjátok többen? Melyik lehet hosszú távra jó? Havidíjat azért nem akarok fizetni, inkább egyszer és kész.
Van pár oldal. ahova ugye megkönnyíti a bejelentkezést. Ez hogy működik? Pl. a pro hardvert is be tudom állítani? -
MikeWazowski
veterán
Nektek működik a youtube videó átküldés? Ugye van erre az appon belül egy gomb s azt megnmva a TV-n megjelenik egy értesítés. Na, nekem régen működött, most semmi értesítés a TV-n. Mi lehet a gond?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Tegnap frissült nálam a Google Fotók app és azt írja az újdonságoknál, hogy már lehetőség van - az új fotók esetében - arra, hogy a fotózott személy színes a háttér pedig fekete/fehér legyen. Na most kipróbáltam, de nekem nem sikerült ezt összehozni. Mit rontok el? Hogy érhető el ez a beállítás?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MADcat #132622 üzenetére
Én minden titkos dolgot a OneNote-ba mentek el, ott is le lehet védeni jelszóval.
Jól sejtem, hogy ebbe az app-ba jobb lenne tárolni? illetve nekem kb. az összes okmányom fel van töltve a google drive-ba. Ezeket is ide kéne inkább feltöltenem? Lehet egyáltalán? Valamint ezeket hol tárolja? Felhőbe? Mert annyira akkor ott sincs biztonságba... vagy nem jól látom?
-
-
MikeWazowski
veterán
Egyébként a Gmail másnál is csinálja, hogy egyszer csak lesz egy gmail ikon felül, de mikor lehúzom az állapot sávot vagy mi az csak írja, hogy a gmail szinkronizál és egy piros csík mozog, tehát nem levél jött. Ez engem baromira idegesít, ki lehet kapcsolni? A háttérbe nyugodtan szinkronizáljon, de ne legyen ikonja stb...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
cintula187 #132537 üzenetére
Gmail, vagy Outlook.
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #132231 üzenetére
Na meg most nézem... nincs ikonszámlálója se? Az ikon jobb felső sarkába az új levelek számát sem jelzi?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #132230 üzenetére
Világos, most minden ok, csak egy dolog zavar... Szinte 2 percenként fönt jön az értesítés a gmail-től, de nem levél jön, hanem írja, hogy a gmail szinkronizál és a piros csík fut... ezt mindig fogja csinálni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #132225 üzenetére
Lehet akkor ez volt a hiba. Köszönöm szépen!
-
MikeWazowski
veterán
A gmail appban, a gmail illetve a yahoo-s email címeknél nem lehet beállítani, hogy push-ként jöjjenek a levelek? Sőt, 15 perc a minimum frissítési idő?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Be tudom azt valahogy állítani, hogy a Youtube ikon sarkába megjelenjen az értesítési számláló?
Nem mutat most semmit, pedig van 4 értesítésem, amit az appba lépve mutat is. -
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #131904 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek!
Próbálkozok.
Egyébként a Nine akkor egyszeri díjas, ugye? Mert akkor max azt kipróbálom, ha semmiképp nem megy.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #131898 üzenetére
Értem, köszönöm és az ütemezett szink. is és az összes szink. funkció is legyen bepipálva? Vagy csak az push email?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #131891 üzenetére
Most meg is néztem. 5 percre van állítva az alapértelmezett szinkronizálási idő, és a fiókokon belül amelyiknél kell be van nyomva a push. Ennek ellenére az összeset 5 percenként frissíti...
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy Aquamail-ben, hiába állítom be a push értesítést, egyszerűen nem jelez levél érkezéskor. Esetleg több helyen kéne beállítani? Elég sok a beállítás lehet elveszek benne... huawei telefonom van, és direkt beraktam a védett alkalmazásokba is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #131642 üzenetére
Újraindítás után ott lett, köszönöm szépen, akkor beállítottam. Remélem jó lesz.
Ugyan itt beállottam a vibert, telegramot stb appokat is. Remélem nem merül jobban az aksi majd ezek miatt. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Fall-N #131639 üzenetére
Szuper… nagyon szokatlan nekem még az egész rendszer, korábban sose volt Huawei telefonom. Minden alapra van állítva, akkor lehet ezért nem jelez.
Meg tudod mondani, hogy hogyan tehetem védett alkalmazássá, valamint az akku optimalizálást hol tudom kikapcsolni? Mert nem nagyon találok ilyet. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Megvettem az itteni ajánlások hatására a Col reminder plust és a gondom az, hogy az előre beállított eseményeket nem jelzi. tehát beállítok egy feladatot, de semmilyen módon nem értesít, amikor meg megnyitom az appot látom, hogy 3 esemény is elmúlt napokkal… azért ez így érdekes. A telefon Huawei Mate 20. Köszönöm a segítséget előre is!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
zsoltzsolt #131583 üzenetére
Col reminderba nem lehet beállítani hogy ne törölje soha a befejezett teendőket? Azért ez szomorú vagy én nem találom?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #131557 üzenetére
Őő jó lehet, de nem szeretnék google appot használni. Keep-et is azért írtam. Más esetleg?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, olyan teendő emlékeztető app kellene ami szinkronizál a Google-lel. Tehát amiket eddig oda mentettem el feladatokat azokat is szinkronizálja be. Egyébként a Microsoft to do appja képes erre? Vagy mit ajánlotok? Google keep kivételével.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #131516 üzenetére
És akkor ott tudsz keresni adott témakörökre, pl. Tech, és mutat olyan kategóriájú híreket?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
atoszmester #131502 üzenetére
Én is megvettem, de visszatérítettem, mert a másik ajánlott app jobban bejött, és most 70%-kal olcsóbb is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #131497 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Azt furcsállom egyébként, hogy ez is havidíjas.... ráadásul irgalmatlan drága.... -
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #131469 üzenetére
Az a durva hogy simán fizetnék is egy értelmes galéria app-ért de eddig nem találtam semmi jót. Vagyis nem akarok felrakni ötöt hogy próbálgassam, így megvarom míg valaki tanácsol vmit... Hátha van egy jó ami nagyjából tud mindent.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #131459 üzenetére
Tényleg vicc, hogy egy értelmes képnézegető nincs... én most a gyári huawei képnézegetővel szívok. A telefonra felmásolt képeket nem látja, csak ha belépek a "minden kép" részébe, amit külön kell megnyitnom... valamint a másik gondom, hogy időrendi sorrendbe naná, hogy nem lehet rendezni a képeket...
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, valaki használja a Pocket appot? Flipboard helyett keresnék valami mást mert ahogy nézem az halott. Most a pocketbe ami tetszik hogy a kedvenc oldalaim el tudom menteni és ott tudom nézegetni őket. Vmivel gyorsabb mint a Chromeba. De olyan kérdésem is lenne hogy keresni érdeklődési kör szerint nem lehet? Pl tech vagy stb. Ha nem, akkor pontosan még mire lehet használni?
-
MikeWazowski
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest