- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #104305 üzenetére
Valamely automatizáló és AutoRemote plugin. Ezzel meg lehet oldani két eszköz között WiFi-n, BT-n, vagy neten keresztül az értesítések küldözgetését. Igazából az automatizáló elkapja az értesítést, az adatait átadja az AutoRemote-nak, az meg küld egy saját értesítést a másik telefonra. Persze megnyitni az eredeti értesítést csak azon a telefonon tudod, amelyikre alapból érkezett.
Én így használom a két telefonom, mert a cégest nem cipelem magammal. Jön a sajátra egy értesítés, hogy hívnak a cégesen, és épp nem vagyok az irodában, akkor felmegyek érte és felveszem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #104248 üzenetére
Leírta, hogy a Facebook alkalmazás helyett a Metal-t használta. Tehát előtte, amikor 20%-kal többet merült a telefonja, a Facebook alkalmazáson keresztül lépett fel a közösségi oldalra.
De erre a témára már csak max. akkor térjünk vissza, ha végre elolvasod a cikket az elejétől a végéig.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #104224 üzenetére
A cikkben nem ez volt. Le is írták, hogy nem jelent meg a 20% a fogyasztásnál. Tehát csak azt tudták megállapítani, hogy Facebook nélkül 20%-kal több maradt az akksiban. Márpedig nálam akkor semmit se merült volna a telefon egész nap.
Egyébként idézem is: "Through the span of a day my Huawei Nexus 6P had 20% more battery.". Fordítsd le és te is rájössz, hogy nem arról van szó, amit írtál.
De nem is ez a lényeg. Azt se tudjuk megállapítani a cikkből, hogy amikor fent volt a Facebook a telefonon, azt mennyit használták. Ha sokat, akkor a kijelző is többet fogyasztott, amit hülyeség hozzászámolni a Facebook fogyasztásához.
-
Bozek
nagyúr
Igazából 2 nap az a 2 óra. Csak ezt már nem a visszatérítés gombbal kell kérni. Bár ez meg a Google jóindulatán múlik. Egyszer én szerintem hónapokkal a vásárlás után kértem visszatérítést ezen a módon, akkor visszafizették az árát a játéknak, mert közben ingyenes lett a Play-ben.
"Visszatérítést kérhetsz a tranzakciót követő 48 órán belül, ha a megvásárolt tartalom nem működik, ha nem azt kaptad, amit vártál, ha véletlenül vetted meg, vagy ha meggondoltad magad. A konkrét helyzettől függően esetleg módunkban áll segíteni. Amennyiben jóváhagyjuk a visszatérítést, elveszíted a hozzáférést az adott tartalomhoz."
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #104030 üzenetére
Először muszáj foglalkozni vele, különben honnan tudja a Dolphin, hogy milyen jelszó tartozik oda. Egyébként értem, hogy a webes felület jó erre, de gondolom hasonló lehet, mintha alkalmazásból kezelnéd. Én a SafeInCloud-ban sokat használom az alkalmazást, mert ott generálok jelszavakat, amiket mentek is, ha új oldalra regisztrálok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Imi1981 #104020 üzenetére
Szerződésben csak akkor van, ha fizettél fix IP-ért. Amúgy meg dinamikus, ami meghatározott időközönként változik, ami ugyan a router-ben benne van, de folyamatosan ezt nézegetni unalmas. Ezért is van a leírásban a no-ip.com-os rész, amivel be lehet állítani, hogy egy megadott címen bármikor elérd a hálózatot, még IP-cím változás esetén is.
Milyen neted van otthon? Milyen eszközzel (ONT, HGW, router, stb.) használod?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Imi1981 #104012 üzenetére
Ha a "How to configure access to your torrent server from anywhere" részt is megcsináltad az alján a no-ip.com-al és a szolgáltatótól publikus IP-t kapsz, akkor igen.
(#104013) bexinho23: A LastPass-al is voltak gondok, de attól még biztonságos. Amúgy vicces, hogy a letöltésszámot nézed, mert nagyon nem az számít. Ez attól is függ, hogy melyik alkalmazás jelent meg előbb a piacon. Ha a Laspass-nak volt mondjuk fél év előnye, akkor akik azt már belakták, nem nagyon fognak másikra váltani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23 #104008 üzenetére
Használj akkor SafeInCloud-ot mondjuk. Azt egyszer kell megvenni és több eszközön is használhatod. Van asztali gépre Chrome beépülője, valamint Android-os Chrome esetén az értesítések közé teszi magát, arra rányomva beilleszti a felhasználónevet és a jelszót.
(#104009) Imi1981: Ezt nézd meg.
-
-
Bozek
nagyúr
Ha máskor is kéri, nem csak újraindítás után, akkor az viszont már bug. Mondjuk a minta mindig megjelenik, viszont ha ujjlenyomattal feloldod, akkor nem kell más. Egyetlen esetben kell megadni a mintát, ha az ujjlenyomatot nem ismeri fel a telefon. Ennek meg már semmi köze a korábbi témához.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #103915 üzenetére
"A Taskeres dolgot meg nagyon félreérted, én nem ajánlottam, csak leírtam hogy érdekes dolgok vannak benne."
Akkor idézlek: "A Tasker AutoTools plugint érdemes kiprobálni". Ez nekem ajánlásnak tűnik.
-
-
Bozek
nagyúr
Valaki tudja, hogy Camera ZOOM FX-ben hol lehet állítani a fénymérés módját? Mert én már háromszor átnéztem, de nem találom...
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #103814 üzenetére
4.0+??? Ezt gondold át jobban, mert azt már régóta támogatta. Nem 7.0+ az, amire gondoltál?
-
Bozek
nagyúr
Ha már Google, akkor itt egy ajánlat tőlük: két hónapos tesztidőszak a Google Zenében.
Csak időben le kell mondani, hogy ne vigyék el a harmadik hónap árát.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #103453 üzenetére
SafeInCloud-ot használok, úgyhogy nincs szükségem a LastPass-ra.
(#103463) Somatom: A SafeInCloud is be tudja illeszteni automatikusan a felhasználónevet és a jelszót, legalábbis Chrome alatt. Az azonosításhoz meg megy benne az ujjlenyomat-olvasó.
(#103477) atike: De most nem a KeePass-ról volt szó.
Mondjuk az nekem túl puritán, kicsit megújíthatnák az UI-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Old Gyfland #103424 üzenetére
NoLED, de mivel nem AMOLED a kijelző, így számíts rá, hogy gyorsan fog merülni a telefonod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #103285 üzenetére
Az se megoldható, hogy elkapja az értesítést a Tasker (vagy az E-Robot, vagy mondjuk az AutoNotification plugin), majd a TTS-el kiküldi a BT headset-re? Vagy hívás közben nem megy a média hangsáv? Nekem nincs BT headset-em, úgyhogy kipróbálni nem tudom sajnos.
(#103287) Somatom: Amit ő akar, szerintem nem megoldható. Én úgy értelmezem, hogy a böngészőben az adott oldalt megnyitva ne kapcsoljon ki a kijelző, viszont ez ne vonatkozzon más weboldalakra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
wallee86 #103250 üzenetére
Én a Pocket Casts-ra esküszöm. Többször próbáltam már másikat, de valahogy mindig visszakerül ez.
(#103255) Oldman2: Ha jól emlékszem, akkor annál jártam úgy, hogy ha erősítettem a hangon, az nagyon elrontotta a minőséget. Na meg dizájn se tetszik annyira.
-
Bozek
nagyúr
válasz
frankstork #103228 üzenetére
Mi a problémád a kapcsolatok szinkronizálásával? Sokkal jobb a Google megoldása, mint például az Outlook-é... Mesélek egy történetet: Ismerős nem szinkronizáltatta a kapcsolatait a Google-el, úgyhogy csináltam belőlük VCF-et, majd átmásoltam a céges telefonjára. A VCF betöltése után a 300 Outlook-os kapcsolatból maradt vagy 30, a többi végleg eltűnt az éterben. Másik ismerősnél nem volt ilyen gond, neki Google-ből állítottam vissza a privát számait, azok is megvoltak gond nélkül.
Egyébként ez a Google szinkron is gyártófüggő. Egy Alcatel-en simán átraktam a telefonban tárolt kapcsolatokat a Google fiókba mindenféle külső alkalmazás nélkül, de egy Samsung-on, Sony-n ez nem ilyen egyszerű.
Az akku időt sem értem. Sose volt még olyan, hogy a kijelzés szerint x % volt még az akksiban és mégis kikapcsolt a telefon, mert lemerült. Ez csak hibás akksi esetén van így, arról meg végképp nem a Google tehet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hgabor19 #103123 üzenetére
Mondjuk így első ránézésre akkor már inkább Tasker, AutoMagic vagy E-Robot. Igaz, ezek sem túl csicsásak, max. az AutoMagic-re lehet ráfogni, hogy jól is néz ki, mert ott folyamatábrát kell csinálni.
De ez a három szerintem funkcionalitásban veri a MacroDroid-ot. Legalábbis így első blikkre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #103111 üzenetére
Annak is vannak azért hibái. Fogalmam sincs, hogy mi történt vele, de most épp 550 MB elhasznált adatforgalmat mutat, miközben a Vodafone oldalán 300 MB-nál sem tartok. Volt valamelyik alkalmazás, amit töröltem, szerintem annak a WiFi-s forgalmát dobta át hozzá. Nálam a Mobil Vodafone van a kivételekhez adva.
Persze ettől függetlenül az egyik legjobb ilyen alkalmazás, az ilyen apróbb hibáktól eltekintve tökéletesen végzi a dolgát. 2014 novembere óta használom, addig vissza is tudom nézni a havi adatforgalmam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jakuu #103075 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mivel használod, mivel nem a Facebook alkalmazásban vannak a reklámok, hanem magán a Facebookon. Onnantól fogva nézheted böngészőből is, azok még ott vannak.
(#103076) Narxis: Én teljesen másra tértem ki, a "telemarketing prospektus" részre reagáltam. A FB alkalmazás olyan, amilyen. Nekem mondjuk semmi bajom vele, bár a Messenger így most nem annyira tetszik. Használnám a Lite-ot, csak ott meg nincsenek chat-fejek.
-
Bozek
nagyúr
Mindenhol a profit a lényeg. Jobban örülnél egy havi előfizetéses struktúrának? Ha mondjuk azt mondanák, hogy oké, nincs reklám, de csak 5 posztod és 3 üzeneted lehet egy nap, valamint ismerősönként 1 képet tudsz megnézni. Amennyiben ennél többet szeretnél, fizess elő VIP státuszra. Abból még nagyobb felháborodás lenne.
Ez az egész üzlet, fel kellene fogni, hogy manapság semmit sem adnak ingyen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #103048 üzenetére
Melyik MX Player verzió? Nálam kicsit több beállítási lehetőség van, nálad hiányzik a Tájolás, a Teljes képernyő és a Szoftver gombok is. Az alatt lenne a Fényerő és csak alatta van az Eltelt idő.
A Jakuu által említett engedélyeknek szerintem nincs köze hozzá, nálam is csak a Tárolóeszköz van neki megadva. A Rendszerbeállítások írása menünél nem is tudom bekapcsolni, hogy legyen hozzáférése az MX Player-nek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #102999 üzenetére
"Külön elnézést kérek tőled és airtől (aki megint hasznos módon szólt hozzá a témához), hogy nem követem minden kommentedet, főleg azokban a témákban, amik nem érintenek"
Azért is kérj elnézést, hogy nem használod a keresőt, ha esetleg valamelyik témában érintetté válsz. Biztos megtaláltad volna Somatom valamely bejegyzését...
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
frankstork #102963 üzenetére
Komolyan nem emlékszek ilyenre. Pedig Z1C-m is van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
frankstork #102946 üzenetére
Nem tudom, hogy mire gondolsz pontosan.
A Parancsikonok - Beállítások alatt tudsz kirakni olyant, ami a WiFi-hez visz egyből a beállítások menüben. Bár felesleges szerintem, mert ott a gyorskapcsolók között is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
frankstork #102880 üzenetére
A WiFi meg a BT alapból ott van a gyorskapcsolóknál, azokat nem tudod állítani. A gyorskapcsolóknál fent van egy pöttyös ikon, rajta egy ceruzával (az akksi százalék mellett), arra nyomva tudod változtatni a kapcsolókat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dr Bubo #102774 üzenetére
GMD Full Screen Immersive Mode. Az ingyenesnél nem lehet mondjuk eltüntetni annak a kijelzését, hogy hol kell felhúzni az ujjad a szoft gombok megjelenítéséhez, de csak egy vékony piros csíkkal jelzi. Én a TarrMobilTV-nél használom, mert jobb gombok nélkül nézni a TV-t.
Értesítésből is ki-be kapcsolható, de lehet alkalmazáshoz is rendelni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jakuu #102768 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem meg hardveres gombokkal ellátott telefon nem kell. A 4,7" a lélektani felső határ számomra, azt még átérem. Na, ha alul lennének hardveres gombok, akkor már nehezebb lenne azokat is elérni egy kézzel.
Szerencsére az Androidban alapból szereplő Immersive Mode-nak hála azoknál az alkalmazásoknál úgyis eltűnnek a szoftveres gombok, amelyeknél kell, így nem foglalják a helyet a kijelzőből. Amelyiknél meg nem tűnik el, kikényszeríthető, és még csak root sem kell hozzá.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Ha növeled a prioritását az alkalmazásnak, akkor nagyobb valószínűséggel marad a memóriában. Ott a Memory Locker például, amivel elvileg ez megoldható.
-
Bozek
nagyúr
válasz
stefi68 #102554 üzenetére
Esetleg nézd meg ezt: Electronics Toolbox
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #102470 üzenetére
Kell hozzá a Nuance APK is. A felolvasás minőségére nincs hatással, hogy Eszter vagy Mariska. Csak a hangzás különböző. De már nagyon rég volt, szerintem a Nuance APK-t nem is frissítették azóta. Amúgy a gyártója ugyanaz, mint a Play-en megtalálható Vocalizer TTS-nek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #102400 üzenetére
Akkor már inkább a Vocalizer TTS, ebben van magyar nyelv is. Igaz, ~1200 Ft egy hang.
A Mariskát elküldtem nyugdíjba, amikor elkezdte nekem úgy felolvasni az NB I-et, hogy "nota bene i"... Meg még voltak érdekességei.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tökimanó #102299 üzenetére
Add meg neki az engedélyt a Naptár-hoz, mert azt kéri. Akkor majd nem jön elő ez az értesítés. A Sidebar Lite még bekavarhat, próbáld meg törölni és utána nézz rá. Tippeim szerint az egy olyan alkalmazás, ami a többi fölött helyezkedik el, így akadályozó tényező lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest