- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Wifim rosszalkodik néha, ma is azt vettem észre hogy nem megy, adatom meg fogy, valami automata wifikezelő appot keresek, kösz előre is.
-
kezman
őstag
válasz
MikeWazowski #130116 üzenetére
Thanks minhármótoknak a keep nyert, mondjuk magamtól is rájöhettem volna.
-
kezman
őstag
Üdv, jegyzet appot keresek amibe értesítést , (hang és egyéb) lehet beállítani, kösz előre is.
-
kezman
őstag
Appot keresek ami ha töltés közbe kijelzőn nagyba mutatja a töltési szintet esetleg van ? Huawei p smart
-
kezman
őstag
Szép napot mindenkinek, gps nyomkövető appot keresek, a család telefonjait tudjam hol vannak, próbáltam párat de nem volt egy sem az igazi, ha valaki tud flottúl működőt ne tartsa magába, kösz előre is.
-
kezman
őstag
válasz
eclipse19 #129637 üzenetére
Nálam meg vannak, most néztem, ( huawei p smart, ) igaz én a exdialert használom, most csak kiváncsiságból néztem meg
Más, arra lennék kíváncsi miért van az hogy dobálja fel a reklámokat, de bármikol és bárhol, megnyitom a képernyő zárat, akkor is, ha alkalmazást váltok akkor is, vagy bármit csinálok, nem mindig de elég sürün, mert hogy egy alkalmazásba, vagy játékba az ok de hogy bárhol az nekem magas
-
kezman
őstag
Üdv, egy jó tárcsázót keresek, a true phone dialer jó lenne, csak dobálja fel a reklámokat egyre sűrűbben, ha nincs alternatíva kénytelen leszek megvenni, nem is értem a gyártókat miért nem használnak hasonlókat??
-
kezman
őstag
Hogy lehet beállítani hogy a gmail például az értesítéseket az ikonra írja, , wp-n meg iPhone-on ez megy , ( 4.4 tablet) ?
-
kezman
őstag
Milyen zenelejátszót ajánlotok az ingyenesek közül?
-
kezman
őstag
Meg van, hosszan tapi ,akkor jelöli ki
Bocs a dupláért csak lejárt az időm -
kezman
őstag
A Play-be a saját alkalmazásokat csak egyenként lehet törölni?
-
kezman
őstag
Ha már itt tartunk, melyik a legjobb képernyőzár ???
-
kezman
őstag
Sleep as Android egyik legjobb ha nem a legjobb
Az erősödő csengetés miatt használom, -
kezman
őstag
-
kezman
őstag
válasz
vizslakutya #37157 üzenetére
Megpróbálom, kösz, pedig a belső tárhelyen van, itt se jó
-
kezman
őstag
Megoldást keresek névjegyekhez csengőhangot szeretnék beállítani, alapból nem működik kifogástalanul, ha beállítom akkor addig ok míg nem csatlakoztatom PC-hez , akkor elveszti és visszaáll alapra, átmásolni valamiért a system-be nem engedi, illetve átmásolja csak onnan nem játssza le, esetleg valami app-ot tud valaki?
-
kezman
őstag
Szép napot, valaki használja a Sanity appot, csak az lenne a kérdésem hogy Magyar nyelv van benne? Köszönöm.
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
válasz
dudicukrasz #36318 üzenetére
Nincs mit, szívesen máskor is
-
kezman
őstag
válasz
dudicukrasz #36314 üzenetére
-
kezman
őstag
Van egy kis gondom ha csengőhangot állítok be contakt-hoz akkor elfelejti, 2-3 hívás után visszaáll alap értesítési csengőhangra, ( Huawei Y300) olyan app-ot keresek amivel ezt meg tudom oldani, saját hangjaimat be tudom állítani és ott is marad, esetleg tud valaki ilyet?????
-
kezman
őstag
válasz
Froclee #36032 üzenetére
A haverom mesélte hogy a haverja szerint stb dumába én nem igen hiszek, ( rege kategória)
Szóval abszolúte nem szar, igaz én csak ébresztésre használom, de arra szerintem a legjobb, mégpedig az emelkedő hang miatt, nem üvőlt már kezdéskor, aztán a vibrát is lehet állítani erősödőre és még sok egyebet, ki kell próbálni és utána kellene véleményt mondani -
kezman
őstag
Egy jó ébresztőórát keresek amibe lehet emelkedő hangot állítani, kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest