Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -juc-

    aktív tag

    válasz kezman #37138 üzenetére

    Szerintem az a baj, hogy az SD, ami alapesetben a telefonhoz van felcsatolva, számítógéphez csatlakoztatáskor lecsatolódik a telefonról, hogy a géphez tudjon felcstolódni. Ekkor elveszti a rajta tárolt beállításokat is, vagyis visszaáll az alapértelmezett csengőhangod (mert valamilyen csengőhang kell).
    Anno Froyo meg GB alatt ezt használtam arra, hogy egyszerre lehessen felcsatolva a kártya a telefonra és a gépre is: Dual Mount SD Widget. Ahogy nézem, nem nagyon fejlesztették az utóbbi időben, úgyhogy fogalmam sincs, működne-e nálad... (Root kell, de ha tudtál a systembe másolni, akkor ez Nálad nem probléma.)
    A másik felvetésedre: nem állítottál be valamilyen alkalmazást a hangválasztáshoz? A tesóm telefonjával küzdöttem egyszer, mert nem volt hajlandó nem gyári hangot elfogadni csengőhangnak. A megoldás az volt, hogy törölni kellett az alapértelmezettnek beállított - talán - zenelejátszót, és a normál (nálam Médiatárolónak hívják, nem tudom, ez gyártófüggő-e) hangválasztóval már engedett bármit kiválasztani.

Új hozzászólás Aktív témák