Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
sziasztok
twrp-s fullos mentésből lehet valahogyan flastoolos mentést csinálni? arra az esetre, ha a telefonon a kijelző nem kapcsolna be, mert akkor a flashtool-al még restore-ozható lenne......
-
diablo1984
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
megkerestem, de az a topic halott!
itt a fejlesztés részhez a nyelv integráció tartozna és mondjuk egy hiba, amit nem tudom hol csúszik el....
-
diablo1984
veterán
sziasztok!
adott egy telefon, ami már 2 éves és járt rajta pár rom(lenovo a800) és olyan hibába ütköztem, hogy egy korábbi romot raktam rá, de a lenovo logonál megáll a tudomány, onnan nem megy tovább! mondom én vagyok a hülye, wipe-oltam, újra feltoltam, megint addig jutott, sőt azóta próbáltam még 4 romot, az is a lenovo felíratnál megáll!
flash tollal tooltam fel egy orosz romot, az felmegy, el is indul, csak nem magyar!2 kérdésem lenne:
- ha recoveryvel így járok, akkor hol lehet a hiba, már recovery-t is cseréltem, de nem változott a helyzet
- az orosz romba vajon bele lehet-e rakni a magyar nyelvet? mert a flash tool az azt az orosz romot fel tudja tolni úgy hogy el is induljon......
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD FX
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest