Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• movihidro

újonc

Tiszteletem mindenkinek!
    Mindjárt kezdetnek: Nem csak új vagyok itt, de ráadásul csak NAGYON AMATŐR szinten programozok. Éppen ezért kérek segítséget. Régebben volt egy huawei ascend mate 1(MT1-U06) telefonom rajta egy analóg óra widget-tel amit nagyon szerettem. Most egy leagoo shark 1 -el rendelkezem, és kitaláltam hogy rárakom ezt az ominózus widgetet. Első buktató: csomagnevek egyeznek- nem telepíthető. Második buktató: apktool nem tudja dekódolni, csak evvel az opcióval: apktool d hwdeskclock.apk --keep-broken-res Nade mindegy ezt megoldottam. Az AndroidManifest.xml file-ban a com.android.deskclock és az Lcom.android .deskclock file-ok átnevezésével(Notepad++ / keresés a fájlokban -> csere a fájlokban) az apk már telepíthető. Fut is minden része működik egy kivétellel. A franc egye ki pont az a nyomorult widget modul nem tölthető be amiért az egészet csináltam. Viszont ezen a ponton ki is merült a programozói tudásom. Tud valaki segíteni, hogy fusson ez a francos widget? Előre is köszönöm a válaszokat.

Telefon amin futott : Huawei Ascend Mate MT1-U06 os: android 4.1
    Ammin futnia kellene: Leagoo Shark 1 os: android 5.1
    Ezen a linken fent van az említett apk rar-ban: https://mega.nz/#!NhpzTbzT!WmIL10AavT1m7GfF8vldTpi_9Sdec4sl2ce3PCkrXac

És egy kép az említett widgwet-ről :

[ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák