Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
movihidro
újonc
Tiszteletem mindenkinek!
Mindjárt kezdetnek: Nem csak új vagyok itt, de ráadásul csak NAGYON AMATŐR szinten programozok. Éppen ezért kérek segítséget. Régebben volt egy huawei ascend mate 1(MT1-U06) telefonom rajta egy analóg óra widget-tel amit nagyon szerettem. Most egy leagoo shark 1 -el rendelkezem, és kitaláltam hogy rárakom ezt az ominózus widgetet. Első buktató: csomagnevek egyeznek- nem telepíthető. Második buktató: apktool nem tudja dekódolni, csak evvel az opcióval: apktool d hwdeskclock.apk --keep-broken-res Nade mindegy ezt megoldottam. Az AndroidManifest.xml file-ban a com.android.deskclock és az Lcom.android .deskclock file-ok átnevezésével(Notepad++ / keresés a fájlokban -> csere a fájlokban) az apk már telepíthető. Fut is minden része működik egy kivétellel. A franc egye ki pont az a nyomorult widget modul nem tölthető be amiért az egészet csináltam. Viszont ezen a ponton ki is merült a programozói tudásom. Tud valaki segíteni, hogy fusson ez a francos widget? Előre is köszönöm a válaszokat.Telefon amin futott : Huawei Ascend Mate MT1-U06 os: android 4.1
Ammin futnia kellene: Leagoo Shark 1 os: android 5.1
Ezen a linken fent van az említett apk rar-ban: https://mega.nz/#!NhpzTbzT!WmIL10AavT1m7GfF8vldTpi_9Sdec4sl2ce3PCkrXacÉs egy kép az említett widgwet-ről :

[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest