Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
Amit szeretnék kimenteni tömböt arra csak 2 activity között lenne szükségem, a sharedpref az meg ugye végleges, ha teljesen bezárnám a programot (onDestroy is lefutna) akkor is ugye ugyanaz az állás lenne meg benne, mint előző futtatáskor.
2 activity között úgy értem, hogy ha a felhasználó az érintett activityből(nevezzük most játéknak) pl vissza gombot nyom akkor és a menübe lesz, ott pl megnyitja a beállítások, vagy akármilyen más activityt és ha ezután visszamegy a játék activityre akkor ugyanaz töltődjön vissza, vagy esetleg ha csinálok erre egy választást hogy folytatni szeretnék vagy újat kezdeni akkor úgy legyen.Bár most hogy ezt leírtam lehet ez meg is oldaná a problémámat. Csinálnék egy ilyen kérdést és akkor végülis az app újranyitása után is ez a kérdés jó illetve kezdheti újból is az egészet, de innentől meg már egyértelmű csak a sharedpref-et kell megtanulnom használni.

-
Scale
őstag
Sziasztok!
Erre valaki esetleg tud valami megoldást?
-
Scale
őstag
Próbáltam, nem jött össze. Főleg azért mert int tömbben tárolom a színeket és akkor az onclickbe a gettag tostringnél az int memóriacímét adott vissza, vagyis nem biztos de egy random számot.
String tömbben próbáltam tárolni de azzal nem jött össze ez az egész randomizálás. -
Scale
őstag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem az android programozást és most belefutottam egy nap túl bonyolultnak tűnő problémába, le próbálom írni röviden:
Randomra színezek objektumokat (ez most mindegy, lehet button, layout, akármilyen view background), idáig rendben is van, csak szeretném ezeknek a színeknek a nevét visszakérni futás időben, pl ha onClick-kel valamelyik objektumra kattintanak akkor annak a színét kiírja pl Toastban.Linkelem az eddigi programkódomat, de lehet hogy máshogy kellene nekifutni ennek az egésznek:
[link]Kikommenteztem a felesleges sorokat.
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest