Hirdetés
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egy RandomAccessFile objektumra lenne szükségem, több példányban. Vagyis: ugyanazt a file-t szeretném elérni, de különböző pontokon. A RandomAccessFile konstruktora vagy egy File vagy egy filenév paramétert kér. Eddig úgy oldottam meg, hogy ugyanahhoz a File-hoz több RAF-ot gyártottam le. Most viszont ezek az értékek nem állnak rendelkezésemre (vagyis külön kellene tárolnom őket), ezért örültem meg a clone-nak.
Semmi más módszert nem találtam arra, hogy a RAF objektumot megduplázzam - a belső adataihoz (értelemszerűen) nem férek hozzá. Függetlenül az én konkrét példámtól, ez más objektumokra is igaz.
Nincs véletlenül ötleted arra, milyen uton lehet/illik ezt megoldani? Vagy tároljam el mindig a file nevét, és akkor már tudok olyan osztályt bővíteni, ami implementálhatja a Clonable interface-t.
De ez nem tűnik túl szép megoldásnak. Köszi! -
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi! Jogos. Az Inherited Methods from java.lang.Object alatt szerepel, és a doksi egy szóval nem említi, hogy ez az osztály ezt nem valósítaná meg. Miután most a címét is tüzetesen elolvastam, valóban ott áll, hogy protected. Pedig olyan egyszerűnek tűnt...
A választ nagyon köszönöm, nem töröm rajta tovább a fejemet
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Safe Mode az agyban
- Filmvilág
- RAID
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ez nem tűnik túl szép megoldásnak. Köszi!