Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Tovább tudom finomítani a kérdést:
- A ListFragment MINDIG EmptyView-val indul, csak később készíti el a listát; gondolom, amikor a CursorLoader betölti az elemeket.
- Ez a második lépés kizárólag abban az esetben történik meg, ha a ListFragment először indul, vagy kiadom a ...getContentResolver().notifyChange(uri, null); parancsot. Az uri praktikusan bármi lehet, egyetlen elem, vagy az egész tábla, ez mindegy.
Enélkül elakad az EmptyView-nál.
- Ha debug-ban megyek végig a Fragment részein, akkor NEM jelenik meg az EmptyView, az onLoadFinished már korábban lefut, és az eredmény (Cursor) már fel van töltve.Megoldásként azt tudtam megtenni, hogy a fenti notifyChange parancsot minden - módosítás nélküli - visszatérés esetén kiadom. Ez azonban szerintem nem helyes technika. Másrészt szeretném tudni, hogy mi történik, hol a hiba. Minden ötletet szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Linux Mint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest