Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Tovább tudom finomítani a kérdést:
- A ListFragment MINDIG EmptyView-val indul, csak később készíti el a listát; gondolom, amikor a CursorLoader betölti az elemeket.
- Ez a második lépés kizárólag abban az esetben történik meg, ha a ListFragment először indul, vagy kiadom a ...getContentResolver().notifyChange(uri, null); parancsot. Az uri praktikusan bármi lehet, egyetlen elem, vagy az egész tábla, ez mindegy.
Enélkül elakad az EmptyView-nál.
- Ha debug-ban megyek végig a Fragment részein, akkor NEM jelenik meg az EmptyView, az onLoadFinished már korábban lefut, és az eredmény (Cursor) már fel van töltve.Megoldásként azt tudtam megtenni, hogy a fenti notifyChange parancsot minden - módosítás nélküli - visszatérés esetén kiadom. Ez azonban szerintem nem helyes technika. Másrészt szeretném tudni, hogy mi történik, hol a hiba. Minden ötletet szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Fekete Titán Színben Kártya-független,2026.04.15.-ig Apple Garancia
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest