Hirdetés
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
rgeorge
üzenetére
Egyelőre nincs megoldás még a fagyásra. Annyit kiderítettem viszont, hogy az x64-es emulátor mindenképpen az nVidia GPU-t használja. Windowsban is és az nVidia beállításokban is a qemu-system-x86_64.exe-et az Intel Graphics-ra konfigoltam, de marad az nVidia-n. Csak akkor nem, ha az emulátorban az "Emulated performance"-t szoftveresre állítom. Gyanítom, hogy ennek van szerepe a fagyásokban.
Valakinek sikerült már rábírni az emulátort, hogy hardveresen az intel grafikát használja?
Még valami: a fejlesztett alkalmazás VPN-en csatlakozik egy web apihoz. Emulátorban ez megy, ha a fejlesztőeszközön megy a VPN. Hardvereszközt használva ezt hogy lehet könnyen megvalósítani? Eszközön a VPN nem biztos, hogy menni fog, mert a VPN sajnos PPTP...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest