Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Ablakos
üzenetére
Hello,
Szerintem jól haladok a tanulással, és a régi programomat, amit ti segítettetek elkészíteni 4 éve, már 90% -ban magam is el tudom készíteni.A régi programot újra szeretném írni, kicsit felfrissíteni pár dolgot benne. /majd/
Ebben az irányba szeretnék menni a tanulással, hogy legyen pozitív élményem.Az lenne a kérdésem, hogy a régi program /bekér adatokat, és ennyi, ki nem olvassa/
adatait hogyan tudom átvinni az újba.
Pl ha nem teljesen új programot írok, hanem azt frissítem /nem tudom mi történik az adatokkal, illetve hogy frissítem/ Csak a pc-en létezik AS formátumban és apk formátumban, nincs sehol megosztva /kutyának se kellene
/Tudom, hogy ez már adat kezelés, de ez a szó amit tudok róla.
Illetve szeretném, ha ki is tudnám majd olvasni azokat az adatokat, nem csak elmenteni.
Mert most egy root-olt telefonon van, hogy egy másik alkalmazással ki tudjam olvasni a bevitt adatokat.Jó lenne, ha majd sima telefonon is tudnám futtatni, és az adatokat saját maga vissza tudná olvasni, pláne, ha valahogy a régi adatokat is át tudnám rakni, nem újra bepötyögéssel.
Tehát mi után nézzek /pontosan, mert azt tudom, hogy adatkezelés, de ehhez kotlin kell, vagy másik nyelv...vagy/ hogy keressek rá eme jellegű dolgokra.
/program frissítés, adatkezelés/
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/