- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A kártya beállítása után kért egy budget-et tőlem, és ha annak elérem az 50-90-100%-át, akkor minden project owner-nek küld email-t (ezt még nem sikerült kipróbálni, nem vagyok még 50%-nál sem). Ezek alapján ha gáz van, akkor egy gyors leállítás - megjavítás jó lehet ilyen helyzetben, főleg a fejlesztés során nyilván.
Firestore-ban collection-ök vannak (bár igaz, ezek ~ táblák). Az adatbázis - backend rész annyira nem az én műfajom, de igen, természetesen ez is megoldható benne (és ez a jó megoldás szerintem is). A "kapcsolótábla" tartalma (helyessége) viszont tőled függ, ha te rossz id-t írsz bele az userid "oszlopba" az egyik rendelésnél, akkor nem fog szólni neked senki... legalábbis én nem tudok róla, hogy itt lehetne ilyen kényszereket létrehozni.
Alapvetően szerintem nyugodtan gondolhatsz a firestore-ra úgy, mint egy sql adatbázis, max az ilyen dolgokat, mint a kényszerek, neked kell implementálnod (-> firebase functions részben ezt elég jól el tudod intézni). Ez sem egy vészes dolog, sima nodejs-ben megy az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest