Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
APK szerkesztéshez (és akár reverse engineeringre) a Virtuous Ten Studio-t szoktam használni. Nem tudom a témaAPK-ban mi van, mindenesetre a tiszta kibontáshoz és visszacsomagoláshoz jól jöhet. [link]
Tippre kell lennie egy XML fájlnak ami a témát írja le, hasonlóan a manifesthez. Majd megnézem ha lesz egy kis időm.
-
Sianis
addikt
Attól, hogy törlöd a hdpi könyvtárból a képeket, még a többiből, (ldpi, mdpi, xhdpi) meg fogja találni a megfelelő nevűt és azt fogja használni, csak átméretezi. Ahhoz, hogy átverd felül kell írnod ezeket az ikonokat. Ha meg egyáltalán nem találja akkor ki fog fagyni "Resouce not found" exceptionnel szerintem. Bár lehet, hogy a rendszertémák esetében ilyenkor visszaáll a gyárira.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest